NUBUAT DARI GUNUNG

 

BUKU DUA BELAS

 

Bab 78

 

Salam kepada anda, Saudara-Saudari Terhargaku. Terpujilah Nama Raja Gagah Perkasa, Penyelamat Terpuji kita; kerana Dia sememangnya Raja segala Raja dan Tuhan segala Tuhan dan Dia sedang menjadikan PengantinNya sedia untuk KerajaanNya. Tetapi, meskipun demikian, besarnya penyengsaraan yang akan terjadi kepada orang-orang di dunia; kerana Iblis sememangnya telah dilempar ke bawah dan dia datang dengan kemarahan yang amat; kerana dia juga tahu bahawa masanya singkat.

 

Anak Lelaki Suci, Wahyu 12:5

“ Maka dia melahirkan seorang Anak Lelaki, yang akan memerintahkan semua negara dengan rod besi...”

 

Kawan-kawan Tersayangku, semuanya bagus berkenaan dengan aku dan Anak Lelaki Suci dan Terharga Raja kita. Dia terus membesar dengan api dan kekuatan sedangkan mereka yang jahat terus melanda kita dengan segala jenis benda yang keras, di mana Anak Lelaki Suci mesti membuangkan dari dalam dan dari sekitar kita. Bahan ini begitunya keras dan tebal; dan kerana ia juga memberi kesan pada badanku, Aku mesti kerap berehat. Ini sebabnya aku menyiapkan kerja dengan sangat perlahan, aku tidak tahu bagaimana hari aku akan terjadi dari hari ke hari. Adanya hari yang tak seteruk lain, tetapi pada kebanyakannya, aku mesti berehat dengan banyaknya kerana dia ada begitu banyak kerja untuk dibuat.

 

Jadi, apabila kamu tidak mendengar dari aku untuk seketika, tahulah bahawa Anak Lelaki Suci dan aku menderita melalui banyak penganiayaan dan penyeksaan, kerana kehadiran begitu banyak bahan asing dan keras di dalam kita menyebabkan kesakitan dan penderitaan dan ada kalanya keletihan yang teramat.

 

Tahulah bahawa Anak Lelaki Suci sedang maju. Dia sedang membesar, disebabkan banyaknya kerja  sangat payah yang dia mesti melakukan di dalam dan di sekitar kita pada setiap masa. Dan, bagi aku, Kawan-kawan Tersayangku, Aku akan berumur 63 tahun musim panas ini, jadi aku ada alasan yang sangat sah untuk memperlahan.

 

Masih, Kawan-kawan TersayangKu, kerja sedang berjalan di sini untuk membina sebuah pejabat dan ini akan secepatnya disiapkan. Apabila ia disiapkan, aku ingin membuka satu talian doa untuk kamu yang berperlu, walaupun aku cuma akan berada di sana secara sambilan sahaja. Tambah lagi, kami akan secepatnya mula membina sebuah rumah dia; kerana pada masa depan yang dekat sesetengah daripada kamu akan datang ke sini untuk menyembah Penyelamat Terpuji kita dan untuk dihiburkan melalui RohNya yang Indah dan Anak Lelaki Suci.

 

Kepada antara kamu, yang telah menjadikan kerja-kerja ini, aku berterima kasih kepada kamu dari dasar hatiku, hantarlah kepada kamu kasih di hatiku, dan seperti yang kamu tahu, beberapa pelukan yang besar. Kami memang berharap untuk menyiapkan pejabat itu pada masa ini, tetapi seperti yang kamu menduga, Iblis buat segala yang dia boleh untuk menghalang dan menghenti dan mencetus perbalahan. Meskipun, kami masih maju dan sangat menghampiri.

 

Anak-Anak Lelaki Tuhan akan Datang

 

Sedangkan hari berlalu, waktunya juga mendekati apabila bayi-bayi kecil suci dari syurga akan turun ke bawah dan memasuki Anak-Anak Lelaki Tuhan, yang juga dipanggil Pengantin. Kekallah di tempat yang Lurus dan Sempit itu dan ikut Penyelamat kita dengan sepenuh hatinya, Kasihi Dia melebihi segalanya dan patuhilah perintahNya. Kekalkan hatimu bersih dan senantiasa bersedia; kerana kita tidak tahu bila acara terhebat ini akan terjadi. Tetapi, kita boleh nampak keadaan terdesak Iblis, sambil dia berusaha untuk membawa seluruh dunia bawah pemerintahannya. Meskipun demikian, semoga kita selalu bersuka; kerana Kerajaan Tuhan kita sedang berada dalam perjalanan ke dunia. Mulia, mulia, kemuliaan kepada Penyelamat Terpuji kita selama-lamanya, kerana Dia mempunyai satu rancangan sempurna dan ia sedang terbentang, seperti yang patutnya.

 

Jika kamu menunggu surat daripada aku, atai kain-kain doa, tahulah bahawa aku bercadang untuk mengejar semua yang tertunggak. Terpujilah Nama Raja Termulia kita; kerana Dia akan membantu aku.

 

Permulaan penghakiman hebat Penyelamat kita terhadap Jalur AlKitab (Bible Belt) USA

 

Kawan-kawan Tersayangku, musim bunga datang dan berlalu di Arkansas, bukan dengan senyap, tetapi berserta dengan peristiwa yang begitu besar! Untuk masa kira-kira dua minggu, bermula pada atau sekitar 18hb April 2011, hujan yang teramat banyak datang ke Arkansas, Suatu awan besar terbentuk dan berkekal di atas negeri ini; dan dalam tempoh dua minggu, kira-kira enam hingga tujuh kaki air menghujani kawasan ini. Tetapi, cuma sebahagian daripada hujan in dilaporkan oleh agensi-agensi kerajaan.

 

Dan, dengan hujan  yang teramat ini, datangnya angin terbesar dan banyak puting beliung, yang landa merentasi kawasan selatan. Ada juga datangnya kilat yang tiada orang pernah ternampak. Alur-alur kilat terdahsyat, sesetengah daripadanya serupa bola, dengan pepenjuru segi empat, dan sesetengah daripadanya bulat, seperti “O”, atau nombor kosong di langit. Dan, di tengah-tengah ribut dahsyat begitu, hujan batu memukul banyak kawasan dan orang ramai menyembunyikan diri dengan ketakutan, apabila angin-angin dahsyat dan puting beliung mengoyak merentasi banyak negeri. Dan, apabila ribut dahsyat ini telah selesai, terlantarnya pemusnahan yang dahsyat merentasi kawasan selatan dan kawasan tengah USA, dan banyak yang mati.

 

Apabila hujan hebat ini berakhir merentasi rantau ini, air tertumpu dari negeri-negeri sekeliling dan memasuki pelbagai sungai, yang kemudiannya memasuki Sungai Mississippi; dan banjir dahsyat mengaum mengikuti aliran Sungai Mississippi, membanjiri sangat banyak tanah ladang.

 

Aku ada terbaca, bahawa di Arkansas, sahaja, satu million ekar, yang kebanyakannya di timur dan selatan Little Rock, dibanjiri dan banyak tanaman padi telah termusnah. Tetapi, banjir besar ini turut menghala ke selatan dan memasuki Louisiana, di mana ia mengakibatkan lebih banyak pemusnahan. Ia adalah selepas peristiwa banjir besar bahawa Penyelamat kita memberi pesanan pertama, yang berikut di bawah.

 

Penghakiman Hebat Penyelamat kita di Amerika!

 

Kemudian kita terlihat banjir hebat di utara kita, apabila air yang amat banyak dari Kanada dan dari kawasan tanah tinggi Montana mengalir terjun ke dalam Sungai Missouri dan mengancam untuk meruntuhkan enam empangan dan untuk membinasakan dua loji janakuasa nuklear, yang berada di zon banjir Sungai Missouri.

 

Kawan-kawan Tersayangku, seperti yang kebanyakan daripada kamu ketahui, banjir besar ini, yang melibatkan sungai Missouri, sedang dan masih berjalan, dan aku telah baru-baru sahaja terbaca bahawa banjir besar ini boleh memecahkan berbilang-bilang benteng tanah pertanian, yang telah dibina untuk melindungi tanah ladang, sejurusnya mengakibatkan banjir besar-besaran tanah ladang; dan ya, ini sekarang sedang ternyata.

 

Termunculnya, ketika pembanjiran Sungai Missouri, satu lagi bencana, yang berkenaan Makmal Nuklear Los Alamos, di mana satu kebakaran dengan tiba-tibanya bermula pada 26hb Jun 2011 dan dalam tempoh masa yang sangat singkat, bandaraya Los Alamos, New Mexico telah dipindahkan orangnya dan api itu dilaporkan menular dalam lingkungan lima puluh lebih kaki dari unit-unit penyimpanan nuklear kritikal Makmal Nuklear Los Alamos. Tetapi, berapa ramaikah yang menjadi lebih bijaksana, kerana cuma ada sikitnya berita mengenai dua bencana terhebat ini?

 

Peristiwa 911 Kedua!

 

Penyelamat kita telah memberi aku satu penglihatan pada, atau sekitar 11hb Jun, berkenaan sebuah keretapi hitam, yang menunggang di atas landasan, apabila dengan tiba-tibanya keretapi berhenti dengan kuat. Kemudian, Penyelamat kita berkata, “Aku membawa keretapi ini berhenti?”

 

Apabila aku bertanya Penyelamat kita untuk membenarkan aku untuk melihat lebih berkenaan keretapi ini, Dia membawa aku dalam satu penglihatan ke dalam pedalaman keretapi itu; dan di situ di belakang keretapi merupakan George Herbert Walker Bush Sr. Dia ada suatu alat kecil di tangannya, dan pada alat ini adanya beberapa butang; dan dia meletakkan jarinya pada butang-butang ini. Aku tahu, sambil aku memandangnya, bahawa dia sedang memberi perintah untuk meledakkan beberapa peletupan. Di belakannya, terduduk Bill Clinton; dan dia sedang mempamerkan senyuman buka-mulutnya yang biasa. Dan di depan keretapi merupakan George Bush Junior.

 

Sedangkan hari berlalu, kawanku, Mark, di Kanada, memberitahu aku mengenai satu laporan di mana beberapa orang lelaki yang bercakap bahasa Perancis, yang dinampak di kawasan utara Colorado. Laporan itu berkata bahawa lelaki-lelaki ini sedang diiringi sekitar dalam rumah motor (motor homes) yang dihiasi dengan simbol-simbol satanik. Kemudian adanya khabar-angin bahawa Bush Senior dan Satanist bertaraf tinggi yang lain berada dalam mesyuarat-mesyuarat sulit di lokasi yang tidak didedah di Colorado pada atau berdekatan dengan waktu lelaki-lelaki bercakap bahasa Perancis  itu kelihatan. Dari perbualan yang dilaporkan terdengar dengan tidak sengaja, beberapa orang mula tertanya-tanya jikalau lelaki-lelaki bercakap Perancis ini sebenarnya diimpot le  dalam USA untuk menimbulkan kebinasaan, berkemungkinan untuk menyalakan api atau meledakkan bahan letupan.

 

Jadi, kami berdoa, dan kami berdoa lebih lagi, supaya Penyelamat kita akan campur tangan dan tidak membenarkan mereka untuk membawa pemusnahan begitu dahsyat pada masa ini, dengan kehilangan begitu banyak roh, dan supaya Dia akan mencampur tangan dan memberhentikan rancangan-rancangan mereka untuk pemusnahan dan pembinasaan; dan DIA MELAKUKANNYA, sekurangnya buat masa ini. PADA MASA AKU MENULIS PESANAN INI, EMPANGAN-EMPANGAN MASIH TEGUH DAN SEFAHAMNYA SAYA, WALAUPUN MAKLUMAT TERKINI SUSAH DIDAPAT, KEBAKARAN LOS ALOMOS TELAHPUN TERKAWAL. TERPUJILAH NAMA RAJA MULIA  SEGALA RAJA DAN TUHAN SEGALA TUHAN, KASIH SUCI HIDUPKU YANG TERHARGA!

 

Sedangkan hari berlalu, beberapa daripada kita terfaham bahawa kita berada di tengah-tengah satu peristiwa 911 kedua yang dahsyat. Pada hari-hari 11 mereka, atau pada hari-hari, yang ditambah menjadi sebelas, seperti 29, ataupun hari-hari, yang mempunyai banyak nombor enam, yang  orang-orang Satanis juga menganggap sebagai sembilan, kita akan melihat kejadian mendadak, seperti kes dengan pencetusan kebakaran sekitar Los Alomos, yang berlaku pada Jun 26, 2011. Orang-orang Satanis, pastinya, akan melihat hari ini sebagai Jun 29, 2011, atau 9-29-2011, atau 9-11-11, atau  dua pasang sembilan-sebelas (double 9-11).

 

Juga, pada hari Jun 26, 2011, satu benteng tanah teruntuh, yang melindungi tapak nuklear Fort Calhoun daripada air banjir. Dan, kami memahami bahawa Fort Calhoun terbanjir akibat pemecahan ini, tetapi kita tidak tahu berapa banyak; dan kita tidak tahu berapa banyak pancaran radioaktif terbebas.

 

Jadi, Kawan-kawan Tersayangku, dua peristiwa kritikal telah berlaku pada hari dwi sembilan, penyalaan kebakaran Los Alamos dan pembanjiran tapak nuklear Fort Calhoun. Itu merupakkan dua pasang sembilan-sebelas dan disebabkan belas kasihan besar, kasih dan kasih karunia Penyelamat Terpuji kita, mereka tidak menang, sekurangnya bukan sekarang.

 

Tetapi, kita juga mesti ingat bahawa 911 terancang mereka jauh lebih dahsyat; kerana mereka mempunyai rancangan untuk memusnahkan enam empanganm untuk dibawa banjir dua buah loji janakuasa nuklear, untuk membanjiri tanah ladang yang banyak dan untuk membunuh berjuta-juta orang, kerana mereka akan dibawa banjir dalam pergolakan ganas Sungai Misouri.

 

Iblis telah dilempar ke bawah. Bukalah mata kamu; kerana kerja perbuatannya di merata-rata; tetapi ingat bahawa dia buat apa yang Penyelamt kita membenarkan. Walaubagaimanapun, dia telah dijanji waktunya dan waktunya ialah sekarang, kerana kerajaannya sedang membangkit di sekitar kita.

 

Kemuliaan kepada Nama Suci Penyelamat kita selama-lamanya! Kerana, Dia penuh dengan kasih, belas kasihan dan kasih karunia. Kawan-kawan Tersayangku, turunlah pada lutut kamu sekarang dan berterima kasih kepada Penyelamat kita kerana mencampur tangan untuk melewatkan peristiwa  dahsyat 911 kedua mereka!

 

Ia juga pada masa ini bahawa askar marin U.S mengadakan latihan besar-besaran di sepanjang daerah pesisiran pantai timur, yang juga dipanggil Operasi Iron Fist. Kita cuma boleh tertanya-tanya apa yang latihan sedemikian memaksudkan, apabila terdapatnya pendesakan untuk membawa pemusnahan hebat kepada negara ini dan sejurusnya mengisytiharkan undang-undang darurat. Kita juga cuma boleh tertanya, sama ada ketiga-tiga ini, yang disebut di penglihatan keretapi di atas, juga berniat untuk menggulingkan rejim sekarang dan untuk mendapat semula jawatan presiden. Dalam penglihatan-penglihatan lalu, Penyelamat kita telah menunjukkan plot mereka untuk membunuh presiden sekarang dan mengawal negara in semula.

 

Bersedia; kerana suatu kejatuhan eknomi seluruh dunia tidak jauh!

 

Sedangkan hari berlalu, kita semua dapat merasa kesan-kesan kejatuhan eknomi ini, terutamanya di kedai-kedai runcit. Kita boleh dengan betulnya nampak harga makanan meningkat menurut minggu. Aku memberi amaran kepada kamu semua di sekitar dunia ini, untuk mengisikan almari-almari kamu, sementara kamu boleh; kerana cuaca yang teruk sedang meletakkan kesusahan yang hebat kepada petani-petani dan mereka terencat dalam usaha mereka untuk menanam tanaman. Apabila kamu nampak harga yang bagus untuk sesuatu, beli lebih sikit; dan jika kamu boleh berbuat demikian, awetkan sebahagian di balang kaca, keringkan sebahagian, atau bekukan sebahagian daripadanya; kerana keadaan pertanian di USA, dan sememangnya di seluruh dunia, sedang menjadi tidak stabil.

 

Dengarlah aku, oh kamu orang-orang, yang telah tinggal tinggi dan tidak pernah perlu untuk merunsingkan mengenai apa yang kamu akan makan, atau bagaimana kamu akan mendapatkannya. Suatu kebuluran dahsyat sedang datang pada Amerika; dan banyak yang akan melapar. Seperti Penyelamat kita memberi amaran kepada Firaun menerusi mimpiNya kepada Yusuf, untuk bersedia untuk waktu susah, Dia sekarang sedang memberi kita pratonton waktu-waktu teruk, yang akan melanda kita. Isikan almari kamu dan bersedia untuk waktu-waktu, apabila kamu tidak akan mampu untuk membeli makanan. Bersedia untuk waktu-waktu, apabila kamu tidak dapat memperolehi setem makanan. Bersedia untuk waktu-waktu, apabila kamu tidak akan dapat menanam makanan, walaupun di taman kamu sendiri. Bersedia; kerana sengsara hebat akan melanda seluruh dunia. Dan, kita sememangnya belum nampak apa-apa lagi.

 

Bertaubatlah sekarang! Datang kepada Penyelamat kita sekarang!

 

Bertaubatlah, oh kamu orang. Berhentilah cara jalan jahat kamu. Datanglah dari alat-alat pengawalan minda Satanik yang merupakan television dan wayang. Hadkan masa kamu di internet, Lepaskanlah permainan video dan serahkanlah bahan-bahan lucah dan bahan-bahan kotor badan daging. Jadikanlah jalanmu lurus dan kekal di tempat suci itu; kerana Iblis ingin menapis roh-roh kamu dan membawa roh kamu ke pemusnahan.

 

Jangan jadi jahil; kerana Iblis langsung tidak jahil. Iblis telah menjadi kerjanya untuk memperdaya orang ramai, malah sejak dari permulaan. Adakan kamu ingat bahawa dia tidak akan dapat memperdayakan kamu. Jika kamu berfikiran demikian, kamu betul-betul berada di keadaan yang sangat bahaya.

 

Datang, oh kamu orang dan rendahkan hatimu sendiri di hadapan Penyelamat Gagah Perkasa .Bertaubatlah dari dosa-dosa kamu dan berhenti berbuat jahat; kerana Iblis telah dilempar ke bawah dan dia dipenuhi kemarahan; dan kepadanya diberi kuasa untuk membuat peperangan menentang negara-negara dan untuk memusnahkan kedaulatan dan untuk membunuh orang-orang pelbagai negara.

 

Jika kamu tidak mengasihi Penyelamat kita melebihi segalanya dan jika kamu tidak dengan seluruh hati mengingini Dia, kamu akan berkhidmat untuk Iblis dan kamu akan terjatuh. Banyak yang akan secepatnya kehilangan roh-roh mereka; kerana mereka akan mengambil tetanda binatang itu. Melalui pengambilan cip komputer ini, sama ada di tangan atau di dagu kepala, dan melalui penyembahan Antikristus, banyak yang akan selamnya menyerahkan hak-kelahiran, sama seperti Esau menyerahkan hak-kelahirannya untuk makanan. Oh, betapa pedihnya waktu-waktu ini.

 

Teruskan bacalah...

 

Pesanan Pertama dari Penyelamat kita

“Penghakiman Bermula di Rumah Tuhan”

 

AnakKu yang Diberkati, Aku Bapamu, Yahweh, yea Jehovah, Tuhan Tertinggi. Anak SayangKu, kamu datang mencari dan meminta Aku, jikalau ada suatu kata, atau jika ada sesuatu yang Aku akan memberimu untuk menulis, atau untuk menghantar kepada orang-orang Aku.

 

Anak SayangKu, kamu tahu bahawa Aku telah memegang kamu. Aku telah menutup mulut kamu dengan ketat dan Aku telah termeterainya, supaya kamu tidak berkata, baik menunjukkan kepada dunia, penglihatan-penglihatan banyak yang Aku telah memberi kamu.

 

Tetapi, Anak Syangku, Aku tahu bahawa hatimu sengsara, bahawa kamu menderita dalam perasaan putus asa untuk semua penghakiman besar Aku, yang sedang terjatuh pada Amerika. Tetapi, Anak SayangKu, tidakkah Aku telah memanggil kamu dan tidakkah Aku telah menghantar kamu dengan amaran-amaran kepada orang-orang Aku, untuk bertaubat, atau mati. Malah untuk lebih dari satu dekad, Aku telah memberi kamu amaran sedemikian dan Aku telah memanggil beberapa orang, sini dan sana, untuk mengangkat obor kata-kataKu dan membantu menyebarkan amaran-amaran sedemikian, seperti Anak Lelaki Aku, Mark, yang, dengan seorang diri, dan menerusi usahanya sendiri, telah menghantar mel secara elektronik kepada berjuta-juta orang, dan kepada bilangan gereja yang tak terkira di serata Amerika dan Kanada, pesanan bertaubat ini. Tetapi, Anak SayangKu, kamu tahu bagaimana mereka di gereja-gereja telah mengolok-olokkan dan mencaci pesanan-pesanan ini; dan kamu tahu bagaimana orang lain telah bangkit menentangnya dan menutup komputer-komputer dan server-servernya, berulang-ulang. Kerana, mereka berasa marah padanya kerana amaran-amaran Aku.

 

Dan, kamu tahu bagaimana kedua-dua kamu menangis dan berdoa dan bersengsara dalam jiwa kamu, dalam hati dan roh kamu, kerana keruntuhan moral yang menjijikkan di kedua-dua negara ini, kerana orang ramai buta dan pekak secara rohaniah. Gereja-gereja dipenuhi dengan benda reput dan kotor dan pendakwah-pendakwah enggan memberitahu orang ramai bertaubat; kerana mereka, sendiri, enggan bertaubat.

 

AnakKu yang Diberkati, apanya kata-kataKu untuk sebuah negara yang begitu gelap dan jahat? Apakah kata-kataKu untuk Amerika, yang Aku telah menjadikan hebat melampaui semua negara, tetapi kamu, oh negara Amerika, telah mengasihi dunia, dan bukan Aku. Kamu telah terjatuh, oh kamu negara Amerika! Kamu telah terjatuh kepada semua helah licik dan jahat Lucifer; kerana kamu menolak Jalan Kebenaran, Jalan Cahaya, Jalan Hidup; dan Aku adalah JALAN itu. Tiadanya yang lain.

 

Sekarang, sedangkan penghakiman Aku bergulung merentasi negara ini, sedangkan penghakiman hebat Aku menghentam gereja-gereja menjijikkan di Jalur AlKitab USA, berapa ramaikah yang menjadi lebih bijaksana?

 

Masih, kamu pendakwah-pendakwah reput menyajikan kekotoran kamu kepada Aku! Kamu menyajikan daging mati rohaniah kepada Aku! Kamu berjalan terkedek-kedek dalam kejatuhan moral kamu dan dalam kelimpahan benda-benda dunia ini dan daging badan dan masih kamu enggan menjadikan orang-orang Aku bertaubat. Aku akan memusnahkan kamu, oh gereja-gereja yang kejatuhan moral di Jalur Alkitab USA. Kerana, daging badan kamu tereput dan tulang kamu tereput. Kamu adalah buta, pekak, dan kamu merupakan mereka yang telah mati secara rohaniah, yang mengetuai mereka yang telah mati secara rohaniah.

 

Apa alasan kamu? Kamu gereja-gereja yang kejatuhan moral secara rohaniah telah menyuapkan diri kamu dengan baik dari kegemukan tanah air dan kamu telah menimbun pada diri kamu semua yang wang boleh membeli. Oh, betapanya kamu telah mengangkat diri kamu, oh kamu pelacur anak perempuan; kerana kamu memanggil, “Tuhan, Tuhan,” dan kamu bermegah mengenai diri kamu di gereja kamu yang besar dan kekosongan secara rohaniah; tetapi Aku tidak mengenali kamu!

 

Sekarang, kepada kamu pendakwah-pendakwah jahat, yang bermegah diri di gereja-gereja jahat, dengarlah Aku dan dengar Aku dengan elok; kerana Aku akan selengkapnya membersihkan kamu sehingga kamu bertaubat, atau sehingga aku selengkapnya mengalihkan kamu dari pandanganKu. Kerana, kamu yang pelacur-pelacur enggan bertaubat akan ternampak pada satu hari dan pada keesokan hari, kamu akan tiada lagi. Kamu belum ternampak sejauh manakah pemusnahan kamu, oh kamu yang buruk, rumah pelacur di Jalur AlKitab USA, yang sememangnya memanggil diri kamu orang Aku dan yang sememangnya mengaku kata-kataKu. Tetapi, kamu merupakan sarang dosa, penuh dengan kejahatan dan penuh dengan segala yang terpesong. Tukul penghakiman Aku ada pada kamu dan Aku akan selanjutnya menghentam kamu sehingga Aku mengalihkan kamu selengkapnya dari pandanganKu. Keranam Aku telah menghantar nabi-nabi Aku di antara kamu untuk memberi amaran kepada kamu untuk bertaubat, atau mati, dan terutama antara nabi-nabi ini merupakan hamba Aku, Linda Newkirk, tetapi kamu mengetawa dan mencacinya. Kamu mengolok-olokkannya, mengejeknya, menghujatnya, dan menyebarkan segala pembohongan mengenainya. Sekarang, Aku akan menghakimi kamu untuk kejahatan kamu dan untuk kepalsuan kamu, untuk cara jalan kamu yang sombong dan karut, sehingga kamu akan semestinya bertaubat, dan dengan cepatnya, atau kamu semestinya akan mati.

 

Dengarlah Aku kamu nabi-nabi haram, yang bukan Aku punya. Kamu berlari, tetapi Aku tidak menghantar kamu! Kamu mengisytiharkan kata-kata Aku dan dari Aku tetapi Aku tidak berkata dengan kamu.

 

Dengarlah Aku, oh kamu nabi-nabi haram, kamu anak lelaki dan anak perempuan yang dipenuhi dosa; kerana Aku telah bertambah membutakan kamu. Aku telah bertambah memekakkan kamu dan Aku telah menyerahkan kamu kepada setan-setan pembohongan dan penipuan Iblis. Kerana kepada semua daripada kamu, yang telah mengolok-olok kerja Wahyu Dua Belas, yang masih berjalan melalui hamba Aku, Linda Newkirk, dan yang belum bertaubat, tetapi terus mengolok-olokkan kebenaran kerja-kerja ini, ketahuilah sesuatu perkara dan ketahuinya dengan elok, Aku telah menyerahkan kamu kepada setan-setan membohong, oh kamu nabi-nabi pembohong, pengolok dan pencaci, yang bukan Aku punya! Kerana, aku telah memotong kamu daripada Aku selengkapnya dan jika kamu pernah dengar daripada Aku, ingatlah amaran ini bahawa kamu sekarang tidak lagi. Kerana, Aku tidak akan membenarkan kamu untuk merasa buah-buahan Kerajaan Aku dan kamu akan mati dalam pembohongan dan dalam kerja ilmu sihir kamu. Kerana, kamu enggan untuk mencari Aku untuk kebenaran dan pemahaman mengenai kerja Kerajaan Aku yang merupakan kerja Wahyu Dua Belas, tetapi pilih sebaliknya untuk mempercayai pembohongan. Oleh itu, Aku telah menyerahkan kamu kepada setan-setan menipu, oh kamu nabi-nabi menipu; dan sedikit sahaja orang yang tertinggal, yang menulis dan bercakap kebenaran.

 

Ini satu-satunya sebab Aku telah menahan kata-kataKu menerusi hambaKu, Linda Newkirk, supaya bilangan teramai antara kamu, yang suka pembohongan, akan terjatuh lebih kepada pembohongan pilihan dan buatan kamu sendiri. Kerana, Aku telah memotong dari Aku semua pembohong dan penipu dan kamu tiadanya tempat di KerajaanKu.

 

Dengarlah Aku, oh kamu yang terpesong, kamu penzina, kamu peliwat, kamu pelacur, kamu bapa ayam, kamu yang suka lucah dan suka daging badan (flesh), kamu telah mengisi rumahKu dengan kejahatan terpesong. Tempat kamu adalah di api membakar neraka. Dan, di tengah-tengah kejahatan hebat kamu, Aku akan memotong kamu tanpa disedarai kamu, dan tanpa segenap pun amaran, Aku akan menghumban kamu ke api membakar neraka. Kerana, Aku telah merayu kepada kamu. Aku telah memberi amaran kepada kamu untuk bertaubat, atau mati.

 

Sekarang, dan yang akan berlaku merupakan masa penghakiman kamu yang hebat, oh kamu negara Amerika  pelacur. Tetapi, meskipun demikian penghakiman hebat Aku bermula pada rumah Aku. Dan, di mana, dalam negara Amerika ini, terdapatnya lebih gereja-gereja, yang orang-orangnya mendakwa bahawa mereka mengkhidmati Aku, daripada di Jalu AlKitab di Selatan? Nampak kerja-tangan Aku? (hujan dahsyat dan banjir di selatan USA pada musim bunga 2011) Ini merupakan penghakiman Aku; kerana Aku sekarang membersihkan kekotoran ini dari hadapan mata Aku!

 

Hantar ini kepada mereka, Anak SayangKu; kerana Aku marah dengan rumah Aku sendiri; dan Aku marah dengan negara ini. Aku Bapamu, Yahweh, yea Jehovah, Tuhan Tertinggi.

 

Seperti yang disaksikan, direncanakan dan kemudian direkod pada hari ke-24 ini, bulan Mei, 2011.

 

Linda Newkirk

 

Pesanan Kedua dari Penyelamat kita

“Mutiara-mutiara Kesucian”

 

AnakKu yang diberkati, Aku Bapamu, Yahweh, yea Jehovah, Tuhan Tertinggi. Terberkatnya kamu, Anak SayangKu; kerana kamu dipanggil dan dipilih untuk menjadi ibu rohaniah Anak-anak Lelaki Aku. Tetapi, Anak sayangKu, kamu telah bersengsara hebat melalui begitu banyak tahun penganiayaan; dan banyak tertanya, “Di mana dia, apa yang dia sedang buat? Dia berdiam. Kami tidak terdengar daripadanya,” Ada juga yang berkata, “Bagusnya dia berdiam. Cukuplah perkara anaklelaki itu dan perkara Wahyu Dua Belas.” Dan, tetapnya pengolok mengolok-olok dan pencaci mencaci. Tetapi, beberapa orang di merata dunia telah percaya dan mereka teringin untuk menerima Anak Lelaki kecil suci mereka sendiri, dan sejurusnya menjadi anak lelaki sebenar Aku.

 

Tetapi, Anak SayangKu, bukankah Aku telah memberi kamu banyak untuk memapar? Bukankah kamu telah menulis banyak, supaya mereka dapat makan? Bukankah Aku menghantar kamu, dan kamu telah berlari, dan kamu telah memberi amaran kepada mereka untuk banyak tahun supaya bertaubat, atau mati; tetapi sedikitnya orang yang dengar dan sikitnya orang yang bertaubat. Tetapi, AnakKu, jikalau Aku mendedahkan kepada kamu misteri-misteri Alam Semesta, tidak ramai yang akan percaya; dan kebanyakan akan mengolok-olokkan dan memijak apa yang suci dan sebenarnya dari Aku. Bukankah ini yang telah mereka buat dengan kerja suci Wahyu Dua Belas Aku?

 

Kamu telah membaling mutiara-mutiara kesucian Aku dan kamu telah menulis mengenai penyengsaraan dan penderitaan di bawah kaki Iblis, harga besar yang perlu dibayar kamu kerana menjadi Pengantin Aku dan ibu bumi kepada Anak LelakiKu yang pertama. Ya, kamu telah memberitahu kebenaran, kamu telah menulisnya; tetapi mereka masih membangkit untuk berkata bahawa kamu menulis untuk Iblis dan kamu adalah gila. Mereka mencemuh kamu dan menyumpah kamu dan kerja-kerja suci Aku.

 

Ya, kamu telah membaling mutiara-mutiara dan khinzir telah memijaknya. Dan, beberapa orang sahaja yang percaya, tetapi dari beberapa orang itu, yang mengetahui kebenaran kerja-kerja ini dan yang percaya, tahulah sesuatu. Mereka cuma boleh percaya kerana Aku menyebabkan mereka untuk nampak, untuk mengetahui, dan untuk menerima kebenaran kerja-kerja suci ini. Dan, bilangan terbesar daripada ini, yang mengetahui kebenaran kerja-kerja ini dan yang percaya, bukan dari negara Amerika ini; kerana ini merupakan negara yang kejatuhan moral, satu pelacur besar, yang sememangnya duduk di atas air-air.

 

Tetapi, kataKu kepada kamu, yang mengetahui kebenaran kerja-kerja ini, dan yang percaya adalah ini: kekallah hampir kepadaKu, KasihiKu melebihi segalanya. Kasihi orang lain dan kasihi diri kamu. Ampunkan semua dan carilah tempat suci Aku dan kekal di dalamnya. Kerana, Iblis sedang mengawasi setiap daripada kamu, yang dicarinya, dan dia sedang meletakkan perangkap untukmu pada setiap minit, pada setiap jam, pada setiap hari. Lepaskan kebanggaanmu. Lepaskan keangkuhanmu. Lepaskan kemegahanmu. Mati kepada diri sendiri dan kepada perkara di dunia. Berhentikanlah pengejaran mensia-siakan kamu. Jangan menjadi tidak hormat terhadapKu; kerana jika kamu berbuat demikian dan enggan bertaubat, Aku akan memotong kamu dari Roh Aku dan menghumban kamu ke dalam kekeliruan. Berhentilah daripada menjadi orang yang tahu-semua. Kamu tahu sedikit dan apa yang kamu begitu pasti mungkinnya suatu pembohongan, Keluarlah dari dunia dan dari perangkap dunia; kerana jika kamu enggan, kamu mungkin terjatuh ke dalamnya dan kamu mungkin mati di dalamnya.

 

AKU TUHAN, TUHAN KAMU, PENCIPTA SYURGA DAN BUMI! AKU, TUHAN, ADALAH TUHAN KAMU DAN SELAIN DARIPADA AKU, TIADA YANG LAIN!

 

Tetapi, sekarang, Aku datang dengan satu cemeti di tanganKu dan dengan cemeti ini, aku akan memukul hingga terundur negara-negara. Kerana, mereka telah memesongkan perjanjian kekal Aku, perjanjian itu, yang Aku telah buat dengan orang-orang Aku lama dahulu. Kerana, Aku merupakan suamimu, oh kamu negara-negara Rumah IsraelKu yang merupakan pelacur; tetapi kamu meninggalkan Aku dan kamu melacurkan diri dengan segala benda yang busuk dan korup.

 

Sekarang, Aku telah memukul rod pada batu dan Aku telah menyala satu api di rumah Aku dan api ini tidak akan dipadamkan sehingga Aku telah menyucikan setiap orang, yang merupakan  Pengantin Aku. Kerana, Aku telah menampilkan satu api kekal, satu api menghangus, dan api ini adalah Aku. Ia daripada Aku, suatu api yang menghangus. Dan, api ini akan membakar semua kekotoran logam. Api ini akan membakar segala kekasaran dan segala kegelapan sehingga Pengantin Aku suci dan tulen, dan bersih di depan Aku. Kerana, Aku tidak akan mengambil Pengantin yang kotor. Aku tidak akan mengambil Pengantin duniawi (worldly). Aku tidak akan mengambil Pengantin angkuh. Aku tidak akan mengambil Pengantin yang bermegah diri. Aku tidak akan mengambil Pengantin, yang mengasihi dunia ini dan apa yang terdapat di dalamnya. Aku tidak akan mengambil Pengantin, yang merupakan pelacur. Aku tidak akan mengambil Pengantin, yang mempunyai mata berkeliaran.

 

Ya, Aku telah menetapkannya. Aku telah memukulkan rod pada batu dan Aku telah menyalakan satu api hebat, satu api suci dan api ini adalah Aku dan Aku adalah api ini, satu api suci, daripada Aku, dalam Aku dan untuk Aku; dan api ini adalah Anak Lelaki Suci Aku. Dan, cuma satu orang di seluruh bumi ini sekarang membawa Anak Lelaki Suci Aku, dan yang ini merupakan Anak Lelaki Pertama Aku, Anak Sulung Aku, isteri sebenar Aku dan isteri pertama Aku.

 

Tetapi, siapalah yang hendak berjalan perjalannya, kerana dia dianiaya dan didera tahun-demi tahun, sementara kamu yang lain sama ada tunggu dan harap bayi-bayi kecil suci dari syurga untuk turun ke bawah, supaya kamu dapat menerima satu dan sejurusnya juga menjadi Anak Lelaki Aku dan Isteri Aku; dan kamu yang ini tidak banyak orangnya; atau kamu mengolok-olokkan dan menghina apa yang kamu tidak percaya, atau faham. Tetapi, kebenaran sedihnya ialah begitu sedikit orang daripada kamu yang langsung sedia untuk menerima anak-anak lelaki suci ini. Jadi, Aku telah menunggu dan isteri Aku, ibu kepada Anak Lelaki Aku di dunia, telah terus bersengsara dan berderita.

 

Tetapi, aku berdiri pada kataKu dan Aku menjadi saksi kepada kebenaran kata-kataKu sendiri kepada kamu, bahawa Aku tidak akan terus meminta ini daripada dia. Kerana, dia menderita dengan penyengsaraan dahsyat dari hari ke hari, sementara kamu berkelakuan seperti biasa!

 

Aku akan memusnahkan ladang-ladang jagung. Aku akan melemaskan dan memusnahkan ladang-ladang gandum. Aku akan mematahkan tulang belakang kewangan kamu, oh kamu negara Amerika yang jahat; dan Aku akan menaburkan kekayaan kamu di antara negara-negara lain. Aku akan memotong kamu dari Aku, oh Amerika; kerana kamu telah diberkati melampaui semua negara lain, tetapi kamu telah mencemarkan minda dan hati orang-orang di seluruh dunia dengan kejahatan terpesong dan dengan kekotoran kamu. Aku akan menjatuhkan kamu, oh kamu nergara Amerika terpesong jahat dan Aku akan melucutkan kamu.

 

Betapa dekatnya kamu kepada satu lagi peristiwa 911, yang semestinya membawa kamu ke lutut kamu, oh kamu negara yang sesat! Dan, pada ketika ini, kamu seharusnya telah memenuhi kem-kem. Ya, pada saat terakhir, Aku campur tangan untuk memberhentikan pemusnahan begitu dahsyat, tetapi boleh jadi ia telah berlaku, dengan lebih dari tiga loji nuklear dimusnahkan dan enam empangan. Siapa campur tangan untuk membantu kamu? Aku, dan cuma kerana belas kasihan Aku terhadap kamu, untuk memberi kamu lebih sedikit masa. Cuma Aku boleh memberhentikan Iblis dan rakan jahatnya daripada meneruskannya.

 

Berapa lamakah yang kamu ingat kamu ada, oh kamu negara Amerika yang jahat? Aku memberitahu kamu bahawa penghakiman besar Aku sedang menyapu merentasi tanah ini; dan kebanyakan daripada kamu tidak ternampak

 

Oh, Bapa, apa itu? Ia nampaknya kamu meludah di kawasan tengah Amerika dan kemudian datangnya satu pusaran besar, seperti taufan? Apakah itu?

 

Anak SayangKu, jangan terganggu oleh apa yang kamu nampak. Cuma tahu bahawa Aku sekarang meletakkan satu tanda noktah pada penghujung ayat ini, satu noktah, dan bukan satu tanda soal. Penghakiman hebat Aku pada tanah ini sedang maju dan tidak dapat diragukan.

 

Bertenang, Anak SayangKu. Jangan terganggu oleh apa yang kamu nampak dan oleh semua yang kamu menderita dan mengalami; kerana Iblis sangat marah pada kamu. Dia benci kamu dengan hebatnya, tetapi Aku tetap selalu bersama kamu untuk memberkati kamu, untuk melindungi kamu, dan untuk membekal untukmu.

 

Apakah kataKu kepada Anak-anak SayangKu, yang menunggu Aku? AKU KASIHI KAMU, KAWANAN SAYANGKU DAN AKU MEMANGGIL KAMU KE KESUCIAN, KE KETULENANAN, KE KEBERSIHAN DAN KE KEBENARAN. TINGGALLAH DALAM AKU DAN AKU TINGGAL DALAM KAMU. MATAKU ADA PADA KAMU DAN HATIKU TETAP PADA KAMU. KERANA, KAMU MERUPAKAN ISTERIKU. SEKARANG BUATLAH PENGORBANANMU KEPADA AKU, KESUCIAN KEPADA TUHAN.

 

Aku bapamu, yea Jehovah, Tuhan Tertinggi.

 

Seperti yang disaksikan, direncanakan dan kemudian direkod pada hari ke-5 ini, bulan Julai, 2011.

 

Linda Newkirk

 

Pesanan Ketiga dari Penyelamat kita

“Satu Pengangkatan Palsu, Satu Penaklukan Makhluk Asing,

Langit di seluruh dunia akan terletus dengan UFO”

 

AnakKu yang Diberkati, Aku Bapamu Yahweh, yea Jehovah, Tuhan Tertinggi. Dengarlah elok-elok kepada kata-kataKu pada kamu pagi ini; kerana kamu datang dan kamu bertanya kepada Aku mengenai peristiwa di langit di seluruh dunia, yang semestinya akan berlaku.

 

Dengarlah Aku dalam perkara ini, Anak SayangKu, dan tulis apa yang Aku kata, supaya orang-orang Aku menjadi lebih bijaksana. Aku berkata kepada kamu, oh orang-orangKu, " Semua mata padaKu. Semua mata padaKu. Semua mata padaKu!" Kerana, sesiapa dan semua, yang mengalihkan matanya dari Aku, walupun untuk seketika, pada masa ini yang amat bahaya, kemungkinan besar akan tertipu dan dibawa ke kem musuh.

 

Adakah kamu teringat untuk menjadi lebih bijak dari Iblis? Tidakkah kamu ketahui bahawa dia merupakan penipu, malah sejak pada permulaan? Dia merupakan pakar menipu dan sangat hebat dalamnya; dan dia ada, untuk penggunaannya, sumber-sumber banyak dan angkatan yang dahsyat, yang kamu, sebagai orang, tidak sedar. Dan, angkatannya adalah jauh lebih hebat daripada apa yang  kamu dapat membayangkan, malah satu pertiga daripada bintang-bintang syurga, yang terlempar ke bawah bersamanya. Tetapi, ini bukan semuanya, pada angkatannya adanya elemen robotik yang dinyamar dengan bijak, dan manusia robotik, dan juga bilangan besar anak-anak dia sendiri, yang juga merupakan manusia.

 

Lepas itu, dia ada untuk penggunaannya berbilion-bilion manusia di seluruh dunia, yang telah terjatuh kepada cara jalan jahat dan penipuannya, yang menjalankan perintahnya dan langsung tidak tahu bahawa mereka sedang menjalankan arahannya. Mereka membunuh apabila diarah. Mereka mencuri apabila diarah. Mereka menipu apabila diarah dan semuanya dengan liputan kerja kerajaan dan kerja rasmi. Rantai pemerintahannya sangat besar dan kamu, oh orang-orangKu, adalah sangat jahil terhadapnya serta angkatan dan cara jalan untuk menipu kamu, dan untuk memusnahkan kamu.

 

Tetapi, banyak antara kamu terfikir untuk melawan dalam pertempuran ini. Kerana, seperti yang sedikit orang antara kamu ketahui, kamu tidak melawan daging badan, apabila kamu melawan Iblis dan pelbagai rakan bukan-manusianya, tetapi kamu melawan kuasa dan prinsipaliti kegelapan yang teramat, yang bukan manusia, dan yang tidak pernah jadi manusia, tetapi terjatuh dari Alam-alam Atasan. Mereka bersekutu dengan Iblis/ Lucifer untuk melawan Cahaya, kerana mereka ingin melampaui Cahaya. Mereka memberontak dan terjatuh, dalam kesombongan dan keangkuhan, dan oleh itu dipenuhi dengan segala yang jahat dan terpesong; dan mereka ingin memusnahkan semua cahaya di planet ini dan/ atau memakannya untuk diri mereka sendiri, supaya mereka dapat membangkit dan melampaui kamu, yang mengangkat cahaya Aku. Jadi, mereka melawan dengan kamu, yang membawa cahayaKu.

 

Tiada antara kamu yang benar terlepas dari mata prihatin mereka dan seperti yang Aku telah berkata kepada kamu, angkatan-angkatan besar ini telah dilempar ke bawah, tetapi dalam belas kasihanKu dan kasih kepada Orang Terpilih Aku, Aku mengikat mereka di satu tempat rahsia, sehingga datangnya masa yang sesuai, masa yang Aku pilih, Aku akan melepaskan mereka dan mereka akan tertampil, berbilion, berbilion mereka; dan mereka akan memenuhi langit di seluruh dunia. Mereka akan datang pada waktu dahsyat di bumi dan pada  satu waktu apabila ramai berasa tiada harapan dan putus-asa, pada satu waktu apabila ramai yang terfikir bahawa mereka akan terlepas dari waktu-waktu dahsyat ini.

 

Melalui banyak teknik pengawalan minda, mereka akan dapat mengawal minda-minda ramai! Mereka yang ingin tahu dan mereka yang lemah rohaniahnya mendengar dan ramai daripada mereka akan mematuhi arahan-arahan tersebut dan mereka akan dengan secara rela pergi dan memasuki kapal-kapal ini. Dan, ramai yang percaya apa yang disebut " pengangkatan-keluar-awal" (early-out-rapture) akan percaya bahawa kapal-kapal ini adalah dari Aku; kerana pemikiran mereka terpesong dan mereka akan terjatuh kepada pengawalan minda dahsyat, yang akan datang kepada mereka dari banyak arah.

 

Banyak pemberita-pemberita injil di television akan diguna, dan pendakwah-pendakwah akan diguna, sebagai kaki tangan terkawal minda di tangan Iblis dan makhluk yang sangat jahat; dan pendakwah-pendakwah ini, malah nabi-nabi tertentu, akan mengumumkan ketibaan Yesus untuk OrangNya.

 

Pembohongan dahsyat, pembohongan beribut-ribut, akan menghujani orang ramai; dan pembohongan sedemikian akan menggoda mereka yang lemah, kerana bilangan besar, malah berjuta-juta orang di seluruh dunia, akan bersetuju untuk memasuki kapal-kapal ini.

 

Oh, kecelakaan itu! Oh, kecelakaan besar itu! Oh ketakutan itu! Oh, penderitaan itu! Oh, kesedihan itu! Kerana, banyak daripada kamu akan dibunuh dengan serta merta! Kamu akan dihidangkan kepada makhluk jahat ini sebagai satu kenduri besar, dan mereka akan memakan daging dan darahmu. Kerana, mereka langsung bukan manusia, tetapi kamu akan nampak banyak, yang sebahagiannya burung dan sebahagian reptilia; dan mereka ini merupakan Dragos. Mereka akan memakan kamu hidup-hidup , mematuk dan mencakar kamu dan bersuka pada ketakutan kamu sedangkan mereka memakan daging kamu dan minum darah kamu; kerana ia adalah kuasa nyawa kamu yang mereka ingin makan. Ia merupakan cahaya kamu, yang mereka ingin makan.

 

Tetapi, sebilangan daripada kamu, yang memasuki kapal-kapal ini, yang akan memenuhi langit-langit, akan disimpan untuk kengerian yang lebih dahsyat. Kerana, mereka akan menakluk badan kamu dan mengambil alih badan kamu dan akan menggunakan badan kamu untuk selanjutnya menipu banyak orang. Kerana, cara jalan mereka bukan cara jalan kamu. Mereka pada suatu masa dahulu menduduki tempat tinggi di Alam-alam Atasan, tetapi mereka terjatuh! Walaupun demikian, mereka bukannya tiada kuasa luarbiasa tertentu. Dan, kamu tidak akan memahami kuasa mereka; tetapi apabila kamu kemudiannya jumpa beberapa orang yang kamu nampak dan tahu telah memasuki kapal-kapal ini, muncul semula di depan mata kamu, kamu akan bersuka untuk melihat sekali lagi kawan-kawan dan keluarga kamu, tetapi seterusnya akan dimakan dan ditelan hidup-hidup, oleh Drago-drago, yang telah mengambil alih badan itu.

 

Jadi, apabila kamu nampak mereka itu, yang memasuki kapal-kapal ini, anggaplah mereka terhilang dan jangan percaya matamu mengenai mereka lagi.

 

Drago-drago ini akan gunakan badan terampas ini untuk mengambil alih banyak jawatan utama di kerajaan, di angkatan tentera, di perdagangan penting, dan di perkhidmatan penting.

 

Jadi, amaran Aku kepadamu untuk keluar dari dunia ini, akan menjadi lebih penting dari sebelumnya! Kerana, dalam aktiviti hari ke hari kamu, kamu akan menemui mereka, tetapi kamu akan semestinya ditipu mereka, iaitu, semua daripada kamu kecuali sebilangan yang sangat, sangat kecil.

 

Dan, penipuan ini akan terjadi akibat kesilapan diri kamu; kerana Aku memberi amaran kepada kamu sekarang bahawa ia akan datang. Ini akan terjadi, satu penaklukan makhluk asing/ pengangkatan palsu; dan ini akan menjadi ganjaran kepada begitu banyak orang, yang telah menyukai pembohongan dan telah menyebarkan pembohongan, bahawa Aku akan datang untukmu sebelum kamu perlu menderita di bumi. Tidakkah Aku telah memberitahu kamu bahawa kamu akan dicuba di api dan diuji seperti emas dan perak, tetapi banyak daripada kamu ingin jalan senang dan kamu enggan mendengar kebenaran, tetapi lebih suka mempercayai pembohongan.

 

Sekarang, pembohong hebat ada di antara kamu dan dia langsung bukan bodoh. Dia sangat licik, sangat licik; dan dia mengawasi kamu dan menganalisiskan kamu, sedangkan kamu tiada petunjuk bahawa dia berada di antara kamu. Kerana, Iblis, Naga lama itu, telah dilempar ke bawah, seperti yang hambaKu, Linda Newkirk, telah tulis.

 

Datangnya satu peperangan di Syurga pada lewat Musim Sejuk dan Musim Bunga 2006, seperti yang hambaKu, Linda Newkirk, telah memberitahu kamu di penulisan-penulisan Wahyu Dua Belas, dan Iblis telah dilempar ke bawah, Berserta dengan dia dilempar turun berbilion-bilion Drago, tetapi Aku mengarahkan Penghulu Malaikat Michael dan penghulu-penghulu malaikat Aku yang lain untuk melawan dan mengalahkan mereka dan mengumpulkan mereka dan untuk menyembunyikan mereka di satu tempat rahsia. Kerana, ia bukan masa untuk mereka untuk menampil dan mengambil tempat mereka di angkatan Iblis di bumi. Tetapi, Aku memberitahu kamu sekarang, bahawa akan datangnya satu masa, di mana Aku akan membebaskan maklumat-maklumat yang banyak ini dan cuma sedikit orang sahaja daripada kamu akan menjadi lebih bijaksana.

 

Dengarlah Aku, oh kamu negara-negara, yang tertidur dan mengantuk. Iblis telah diberi masanya di bumi dan kerajaannya telah bersiap sedia. Dari hari ke hari, kamu boleh nampak kejahatan dahsyatnya, dan mereka meningkat mendadak di bumi, tetapi begitu banyak daripada kamu lebih suka penipuan. Kamu enggan melihat kebenaran mengenai apa yang sekarang, apa yang telah, dan apa yang akan terjadi.

 

Masa untuk pengasingan hebat tertiba dan banyak roh-roh akan diasingkan ke dalam api (neraka). Dan, pada masa ini, banyak akan membuat keputusan terteruk untuk mengambil tanda binatang itu; dan roh-roh ini akan dimusnahkan. Ya, sememangnya, satu pengasingan hebat tertiba.

 

Berwaspadalah, oh kamu, yang tertidur di kalangan begitu banyak kejahatan; kerana dalam kejahilan kamu, kamu akan diangkut pergi.

 

Kerana, kamu akan semestinya sekarang mencari Aku dengan sepenuh hatimu dan kamu akan berjalan dalam peraturan-peraturanKu dan mematuhi perintah-perintahKu, atau kamu akan berada di kem Iblis. Kerana, ia adalah satu, atau yang lain.

 

Buatlah jalanmu lurus, oh orang-orangKu. Kekalkan matamu pada Aku. Pertimbangkanlah Aku di segala perkara, supaya kamu tidak tertipu dan diangkut pergi dan berakhir di dalam api! Kerana, sejak adanya negara, tiada pun satu waktu yang seteruk, apa yang kamu sekarang memasuki.

 

Buat salinan pesanan ini dan edarkannya secara meluas, supaya yang buta dapat lihat dan faham apa yang tertiba pada seluruh dunia.

 

Anak sayangKu, kataKu, yang kamu baru saja terdengar secara rohaniah, apabila diterjemahkan bermaksud, " Jauhkan diri dari Naga," dan Aku telah membenarkan kamu untuk mendengar kata-kata ini, malah dalam bahasa Aku sendiri, satu bahasa yang kamu tidak tahu; kerana kata-kata ini adalah untuk semua negara, tetapi terutamanya bagi orang Ku di negara Cina dan Orient. " JAUHKAN DIRI DARI NAGA!"

 

Dan, dengan kata-kata ini, Aku berkata kepada kamu dan kepada semua orang Aku. Cahaya KerajaanKu berada di bumi dan ia menyinari semua hati yang rendah dan patuh. Terima cahayaKu, oh orang-orangKu dan dipenuhkanlah; kerana cahaya ini merupkan kasih tulen Aku kepada kamu. Dan, apabila kamu nampak semua perkara ini ternyata, tahulah bahawa hujung jari Aku hampir menyentuh kamu, oh Pengantinku yang setia.

 

Aku Bapamu Yahweh, yea Jehovah, Tuhan Tertinggi.

 

Seperti yang disaksikan, direncanakan dan direkodkan pada hari ke-13 ini, bulan Julai, 2011,

 

Linda Newkirk

 

 

Beberapa Maklumat Latar Belakang

 

Kawan-kawan Tersayangku, pesanan terakhir ini diberi kepada aku apabila Aku meminta Penyelamat kita mengenai maklumat, yang aku terima  mengenai satu penaklukan makhluk asing yang akan datang. Pada masa lalu, Aku belum pernah terima sebarang penglihatan dan pesanan mengenai penaklukan ini. Tetapi, aku dimaklumkan mengenai panaklukan yang akan datang ini oleh kawanku, Mark, yang tinggal di Kanada.

 

KawanKu, Mark, telah ada tiga mimpi mengenai satu penaklukan makhluk asing, dan dalam mimpi-mimpi ini, dia ternampak langit dipenuhi dengan kapal-kapal lepas angkasa; dan dia seterusnya menghuraikan bahawa begitu banyak orang dengan terangan-angan diangkut ke kapal-kapal ini. Dia diberi ketiga-tiga mimpi ini sebelum aku mengenalinya pada tahun 2007, dan semenjak masa itu, dia telah terserempak beberapa orang di mana mereka juga ditunjuk mimpi mengenai panaklukan makhluk asing. Dalam mimpi-mimpi ini juga, orang lain ternampak bahawa langit-langit dipenuhi dengan kapal-kapal makhluk asing. Mimpi sedemikian, mengikut laporan, diberi kepada seorang, yang tinggal di Australia, jadi Kawan-kawan TersayangKu, kita tahu bahawa penaklukan ini akan menjadi satu peristiwa seluruh dunia.

 

Baru kebelakangan ini, kawanku, Mark memberitahu aku mengenai satu mimpi, atau lawatan, yang diberi kepada seorang kanak kecil. Dalam lawatan itu, Penyelamat kita melawat kanak kecil ini dan memberitahu anak kecil ini untuk memberi amaran kepada orang supaya JANGAN MASUK KAPAL-KAPAL INI. Penyelamat kita memberi amaran bahawa mereka, yang memasuki kapal-kapal ini, akan dibunuh dan dimakan. Jika kamu mencari mimpi-mimpi begini di injin cari Internet, banyak antara kamu akan menjumpainya, tetapi aku tidak memasukkannya di sini pada masa ini.

 

Jadi, Kawan-kawan Tersayangku, sedangkan masa berlalu, aku memikirkan perkara ini, yang Mark memberitahu aku, tetapi cuma kebelakangan ini aku menanya Penyelamat kita mengenai penaklukan makhluk asing ini yang akan datang. Dari kata-kata Penyelamat kita di atas, Dia mengesahkan dan menambah kepada apa yang ditunjuk kepada orang lain di pelbagai mimpi mengenai penaklukan makhluk asing ini.

 

Peperangan di Syurga

Wahyu 12:7

Maka timbullah peperangan di syurga. Mikhael dan malaikat-malaikatnya berperang melawan naga itu, dan naga itu dibantu oleh malikat-malaikatnya,

 

Kerana aku mengetahui Peperangan di Syurga (lewat Febuari hingga awal Mei 2006), yang tidak ramai ketahui, Aku tahu mengenai bilangan banyak Drago, yang terlempar ke bawah dari Alam-alam Atasan. Kerana, semasa Peperangan hebat ini, Aku kerap menjadi mangsa mereka kerana Iblis mengarahkan mereka untuk menyerang aku. Dalam pesanan-pesanan lalu, Aku telah menulis mengenai Peperangan Hebat ini dan bagaimana Aku menderita akibat penyerangan banyak mereka dan diseksa melalui penyerangan oleh senjata-senjata pancaran mereka.

 

Kerana lebih daripada dua bulan, penghulu-penghulu malaikat dan bala-bala syurga melawan mereka; dan Drago yang teramat banyak ini dikepung dan dikumpul oleh penghulu-penghulu malaikat, di bawah arahan Penyelamat kita, dan menghumban mereka ke dalam satu portal antara-dimensi.

 

Wahyu 12:4

Dan ekornya menyeret sepertiga dari bintang-bintang di langit dan melemparkannya ke atas bumi.

 

Semasa peperangan ini, Penghulu-penghulu Malaikat Mikhael dan Rafael kerap berada di sisi aku dan Penghulu Malaikat akan kerap memberitahu aku bahawa sebilangan Drago telah dilempar ke bawah; dan akan berkata kepada aku, “Mereka sedang datang untukmu.” Dan, kerapnya dia akan memberitahu aku bilangannya, yang menuju ke bumi; dan bilangannya sahaja kerapnya mengejutkan: beratus-ratus ribu, berjuta-juta malah berbilion-bilion. Dia akan memberitahu aku untuk “bersedia untuk menerima beberapa hentaman” kerana ia akan mengambil mereka sedikit masa untuk mengepung dan mengumpulkan Drago-Drago. Aku kemudian akan terkecut hati, kerana mengetahui kesakitan dan penyeksaan yang aku akan mengalami. Tetapi, pada masa yang sama, Aku tiada petunjuk kenapa mereka datang untuk aku.

 

Semasa peperangan ini, Aku akan kerapnya melihat penghulu-penghulu malaikat sedangkan mereka mengumpul Drago-drago ke dalam satu kawasan tertutup, dan kemudian Drago-drago akan terlenyap. Aku juga ternampak banyak, banyak kapal mereka sedangkan mereka datang ke bumi dan sebilangan kapal itu amat besar saiznya; dan mereka, juga, terlenyap.

 

Wahyu 12:16

Tetapi bumi datang menolong perempuan itu. Ia membuka mulutnya, dan menelan sungai yang disemburkan naga itu dari mulutnya.

 

Portal antara-dimensi yang Drago-drago dihumban, merupakan mulut di bumi, yang terbuka dan menelan sungai (Drago-drago), yang Iblis hantar memburu aku. Kerana, Iblis mengarahkan mereka untuk menyerang aku dan meyeksa aku dan menganiayai aku.

 

Oh, betapa dahsyatnya sungai kejahatan itu, jauh dahsyat daripada yang boleh dibayang sesiapa pun; kerana mereka langsung bukan manusia, tetapi mempunyai bahagian bawah badan, yang hitam dan bersisik, seperti biawak, tetapi mereka berdiri tegak. Mereka ada kira-kira sepuluh cakar pada setiap tangan dan kaki mereka dan mempunyai kepala burung, Sebilangan kepala mereka serupa kepala burung hawk, dan sebilangan ada kepala helang dan yang lain mempunyai kepala jenis burung lain.

 

Apabila datang ke bumi, mereka sering membuat bunyi panggilan burung yang nyaring dan apabila mereka mendekati aku, banyak daripada mereka mengambil cakar mereka, menganyam bebenang yang mengalir elektrik ke dalam badanku, dan kemudian menembakkan arus elektrik ke dalam aku.

 

Oh, kesakitan dan penderitaan sambil aku cuba berlari daripada mereka. Aku pergi ke bandaraya dan mereka mengikuti aku. Aku menaiki kapal terbang ke negara Afrika Selatan untuk berjumpa kawan-kawanku, dan mereka mengikuti aku. Peperangan ini berlaku untuk lebih dari dua bulan; dan apabila peperangan ini menghampiri penghujungnya, Penyelamat kita muncul kepada aku di kawasan tengah negara Afrika Selatan dan memberi aku bayi kecil suci cahaya tulen dan api, anak lelaki kecilNya sendiri yang suci. Tarikh itu adalah Mei 10, 2006.

 

Dengan pendedahan ini, kamu boleh memahami kenapa Iblis menghantar mereka untuk memburu aku. Dia semestinya tahu bahawa aku hampir akan menerima Anak Lelaki Suci dan Terharga Penyelamat Gagah Perkasa kita, dan bahawa ketibaan anak lelaki suci ini akan mewartakan pengakhiran di dunia!

 

Kawan-kawan Tersayangku, Drago-drago ini ganas dan kejam, oh mereka memang ganas dan kejam; dan mereka benci kita denga kebencian yang lebih dalam daripada apa yang dapat dibayangkan di antara kamu. Aku tidak boleh membayangkan adanya apa-apa atau sesiapa, yang lebih jahat, dalam segala Alam Semesta, daripada Iblis dan rakannya.

 

Orang-orang di seluruh dunia akan mendapat satu kejutan hebat. Oh, betapa sedihnya bahawa begitu banyak akan mati sedemikian, tetapi aku dengan sepenuhnya percaya berjuta-juta, mungkin beratus juta, atau mungkin juga beberapa bilion orang yang akan dimakan Drago-drago. Kawan-kawan TersayangKu, berbilion-bilion Drago dilempar ke bawah, dan dari apa yang aku fahami, nombor itu berada di sekitar 40 billion.

 

 

Ingatlah amaran-amaran Wahyu Dua Belas, bahawa ekor Naga menyeret satu pertiga dari bintang-bintang di syurga. Dalam kata lain, Drago-drago in pada satu masanya bintang-bintang di langit, makhluk cahaya hebat, seperti yang diberitahu Penyelamat kita; dan mereka terjatuh; kerana Penyelamat kita juga memberitahu kita, mereka melawan cahaya. Pertempuran terakhir ialah sekarang dan ianya di planet ini! Adakah kamu langsung sedia untuknya?

 

Kawan-kawan Tersayangku, sementara aku berterus dengan lebih mengenai peperangan hebat di syurga ini, aku boleh memberitahu kamu bahawa pada masa mereka dilempar ke bawah, aku begitu bersyukur bahawa Penyelamat kita menguncikan mereka semua; kerana Aku tahu bahawa jika Dia membenarkan mereka untuk datang kepada manusia, akan adanya mandi darah di seluruh dunia! Kerana, bilangan mereka begitu besar dan tiada, langsung tiada, yang bersedia untuk mereka.

 

Tetapi, mereka, yang mempunyai keyakinan dan kepercayaan pada Tuhan, yang hidup untukNya dan yang kasihi Dia lebih dari segalanya, akan dapat melalui kedahsyatan sebegini. Mereka akan mempunyai kemenangan; dan mereka akan mengatasi!

 

Kawan-kawan Tersayangku, di sinilah kebijaksanaan kamu. Dengarlah aku. Kasihi Tuhan, Tuhan kamu, dengan sepenuh hatimu. Jadikan Dia kasih hidup kamu. Kekalkan matamu padaNya; kerana dunia ini dipenuhi helah, dan mereka yang bodoh akan diangkut pergi dengan begitu banyak godaan di dunia, Jauhkan dari wayang-wayang dan televisyen dan malah hadkan masa kamu di internet kepada kerja sahaja. Jangan kekal padanya kerana kebosanan, semata-mata melayar dan menengok-nengok; kerana jika kamu berbuat demikian, kamu akan terserempak godaan; kerana Internet dipenuhi dengan kejahatan.

 

Dengarlah amaran-amaran aku kepadamu; kerana kamu tidak berdaya melawan pertempuran ini. Bertaubat, oh kamu orang ramai, dan keluarlah dari segala perangkap keduniaan.

 

Iblis telah dilempar ke bawah dan dia dipenuhi kemarahan; kerana dia tahu bahawa masanya singkat; dan semua Drago-drago ini tahu akan perkara yang sama. Oleh itu, mereka datang dengan satu dendam besar untuk memusnahkan semua manusia, dengan pastinya mengharapkan tiada yang akan tertinggal untuk memasuki Kerajaan Penyelamat kita.

 

Banyak daripada kemanusiaan bakal dimusnahkan. Bertaubatlah, sedangkan kamu masih mempunyai mada untuk bertaubat, dan lepaskanlah nafsu menginginkan dunia dan segala perangkap dan ilusi.

 

Yesus adalah Jalan ke Hidup Kekal, yang merupakan penyelamatan; dan tiadanya jalan lain. Semua roh, yang menolak Yesus, yang enggan menerima penyelamatan yang Dia bersedia memberi secara percuma, akan pada satu masa, dimusnahkan. Jangan biarkan ini berlaku kepada kamu.

 

Kawan-kawan Tersayangku, Aku kasihi kamu dengan sangat, sangat banyak dan begitu menginginkan kamu untuk berpaling kepada Penyelamat kita dan untuk menerima kasih hebatNya untukmu. Jangan cuba untuk berbuat bersendirian di dunia jahat ini. Kamu akan berakhir di neraka, satu tempat penyeksaan dahsyat. Tengoklah tanda-tanda masa dan bertaubat dan datang kepadaNya apabila kamu masih mempunyai masa. Kerana, Dia mengasihi kamu dengan kasih kekal.

 

Kamu tahu, Kawan-kawan TersayangKu, bahawa Penyelamat kita adalah Pencipta, dan Dia datang ke bumi sebagai manusia. Dia datang untuk membebaskan tawanan, untuk memberi Roh indahNya, untuk menunjukkan kita kebenaran, dan untuk memimpin kita ke hidup kekal. Dan, seperti yang kamu tahu, Dia mati satu kematian yang paling dahsyat untuk kebebasan kita.

 

Kawan-kawan Tersayangku, Dia telah membayar harga untuk penyelamatan kamu. Jangan biarkan hadiahNya kepada kamu disia-siakan. Serahkanlah hidup kamu kepadaNya dengan sepenuhnya dan kasihilah Dia dan ibadah Dia dengan sepenuh hatimu; kerana ini bagaimana Dia telah mengasishi kita semua, malah sejak dari permulaan. Berdedikasilah! KasihiNya dengan bersungguh-sungguh dan berimam kepadaNya dengan bersungguh-sungguh; dan kemudian, Kawan-kawan Tersayangku, apabila kamu memerlukanNya, Dia akan menunjukkan DiriNya kuat di hidupmu.

 

Menghantarkan kasih hatiku,

Saudarimu melalui Penyelamat Terpuji,

Linda

 

 

NUBUAT DARI GUNUNG

 

BUKU DUA BELAS

 

Bab 78

 

Bahagian II

 

Salam kepadamu, Saudara- saudariku yang Terharga. Aku tidur lewat hari ini, lebih lewat dari biasa bagiku. Tetapi, ini merupakan satu pesanan yang sangat mendesak dan kamu perlu menerimanya, kerana ia amat serius, sememangnya!

 

Kawan-kawan Tersayangku, aku tahu bahawa banyak daripada kamu ada mengikuti perisitwa ‘kejut dan kagum’ yang melibatkan tawar-menawar dan sengketan isu-isu kewangan di Washington DC, peristiwa ini termasuklah ugutan-ugutan, tuduhan-tuduhan oleh mereka yang berada di Dewan Wakil dan Senat, dan sikap tak hormat dan tak kisah yang teramat, yang ditunjukkan oleh Presiden negara ini, terhadap Dewan-dewan dan Kongres dan terhadap rakyat negara ini.

 

Sebilangan orang tengah menggoyangkan kepala mereka dalam kekeliruan, sambil mereka menyaksikan sikap tidak-kisah dan keangkuhan Presiden negara ini mengenai isu kewangan tersekat itu, yang sedang berlaku di Washington DC. Ya, ini merupakan peristiwa ‘kejut dan kagum’  pada tahap terhebat.

 

Dan, ada yang mungkin ingat bahawa ini cuma suatu percanggahan pendapat di antara mereka yang berada di Washington, tetapi Kawan-kawan Tersayangku, kita tahu lebih. Penyelamat kita telah menunjukkan kepada kita bahawa kekecohan ini telah dirancang dengan teliti, dirancang melalui Ratu England dan rakan sejawatnya, keluarga Rothschild yang kaya di Eropah. Dan, banyak yang berada di Kongres sebahagian daripada plot terkhianat ini.

 

Beberapa tahun lalu, Penyelamat kita menunjukkan kepada aku dalam penglihatan-penglihatan bahawa Presiden Obama merupakan orang Rothschild, yang diletakkan pada posisi berkuasa oleh keluarga Rothschild di Eropah. Kita juga tahu, dari apa yang Penyelamat kita menunjukkan pada tahun 2008, bahawa Obama merupakan antikristus yang dinanti-nantikan, Jadi, kita telah memerhati dan menunggu untuk masanya apabila dia akan rampas kuasa; dan inilah, Kawan-kawan Tersayangku, masa itu.

 

Kita cuma ada sedikit lagi masa berharga dalam negara ini; kerana ia sedang runtuh di depan mata kita; dan apabila kamu nampak ia teruntuh, ingatlah amaran-amaran Penyelamat kita kepada orang-orang Amerika untuk tiga dekad yang lalu; dan ianya banyak, bahawa jika orang-orang negara ini enggan bertaubat, Dia akan membawa penghakiman parah padanya, termasuk peperangan nuklear dan perhambaan besar-beasaran dan pembinasaan orang ramai.

 

Tetapi, kamu tahu bagaimana ia telah terjadi. Pemberontak memberontak dengan lebih banyak. Mereka yang mengolok-olok dan mereka yang menghina berganda bilangannya. Dosa-dosa orang ramai telah bertimbun. Gereja-gereja teramat reput rohaniahnya dan tiada Roh Tuhan. Orang ramai enggan mendengar amaran-amaran Tuhan dan enggan bertaubat; dan sekarang datangnya kejatuhan pantas negara ini. Kamu sedang meyaksikannya sekarang. Negara in sedang terjatuh pantas.

 

Satu Penglihatan dari Penyelamat kita hari ini

 

Ogos 02, 2011

 

Aku agak letih petang ini, kerana Iblis dan rakan jahatnya yang dipergunakan di Kerajaan U.S., dan juga tempat-tampat lain, telah mensasarkan badanku dengan banyak dan aku hampir tak terdaya berjalan, dengan begitu banyak bendasing in badanku. Oleh kerana itu, aku tahu bahawa aku mesti berehat supaya Anak Lelaki Penyelamat kita, yang tinggal di dalam aku, boleh melarutkan dan mengalihkan bahan asing yang begitu banyaknya.

 

Jadi, aku berbaring di ruang tamuku di bawah kipas siling, satu tempat bagus untuk berada dalam cuaca 105 darjah lebih, dan aku baru saja mula berasa selesa, apabila aku diberi satu penglihatan yang kuat. Dalam penglihatan itu, aku nampak satu kereta yang ditarik kuda, yang sedang ditarik oleh beberapa kuda. Ia sedang bergerak pantas atas satu jalan bata; dan ia terhenti dengan tiba-tiba di depan sebuah bangunan lama.

 

Seorang lelaki keluar dari kereta itu, berlari menaiki tangga yang tinggi dan sampai satu pintu yang sangat besar. Dia tidak ketuk pada pintu itu, tetapi meluru ke dalam terus. Dalam bilik itu merupakan Presiden Obama, yang berdiri di belakang mejanya; dan lelaki dari kereta itu menyerahkan satu objek yang seakan buku kepada Presiden itu.

 

Aku nampak presiden itu sedangkan dia membuka buku itu dan dia membaca perkataan-perkataan, “Terdapat satu kelewatan.” Kemudian, Presiden itu berpusing menghadap seorang lelaki, yang berdiri di belakangnya; dan Presiden itu berkata, “Bagi aku segelas air.” Presiden Obama kemudiannya mengambil gelas air itu dan meminum beberapa teguk.

 

Aku ternampak sekarang seorang yang amat kecil saiznya berdiri di sebelah kiri meja Presiden; dan orang kecil itu berkata kepada Presiden, “Apa yang kamu akan buat?”

 

Presiden itu berkata, “ Aku akan mengentut dan membuat satu angin yang busuk.”

 

Penglihatan akhir

 

Kemudian, aku teringat satu penglihatan, yang Penyelamat kita telah memberi aku beberapa bulan lalu dan aku berasa teramat bimbang untuk orang ramai negara ini; kerana ia semestinya datang satu pembunuhan beramai-ramai. Jadi, aku mencari dan menanya Penyelamat kita mengenai penglihatan di atas. Berikutan, kamu akan terbaca kata-kata ini.

 

Satu Pesanan dari Penyelamat kita

 

Ogos 02, 2011

 

Oh, Penyelamat Terpuji, oh Tuhan Tertinggi yang Termulia, aku datang kepada Engkau untuk bertanya mengenai maksud Kamu bagi penglihatan ini. Bapa, aku percaya aku faham sebaiknya penglihatan ini, tetapi bolehkah Engkau berkata kepada aku mengenainya.

 

Anak SayangKu, adanya naga dan adanya padang rumput. Adakah kamu tahu perbezaan antara dua ini?

 

Ya, Tuhanku, aku tahu perbezaan antara naga dan padang rumput.

 

Dan, adanya bunga ros dan bunga kekwa. Adakah kamu tahu perbezaan antara dua ini?

 

Ya, Tuhanku.

Dan, adanya khabar angin dan adanya gosip. Adakah kamu tahu perbezaan antara dua ini?

 

Tuhanku, kedua-dua ini kerapnya sama.

 

Dan, memang, Anak SayangKu. Adakah kamu tahu bahawa suatu kelewatan dalam (meluluskan) bajet (spending bill), satu kelewatan yang ketara, adalah sama dengan undang-undang darurat? Adakah kamu tahu ini?

 

Tuhanku, aku percaya bahawa aku tahu ini.

 

AnakKu yang Diberkati, kumpulan elit satanik terdesak untuk menjatuhkan negara ini, dan ini, kamu ketahui dengan baik.

 

Ya, Bapa.

 

Tetapi, kenapa mereka begitu terdesak?

 

Bapa, mesti adanya banyak sebab-sebab, tetapi apakah yang utama?

 

Anak Sayangku, mereka sangat takut bahawa orang ramai akan terbangun, menyatu dan menjadi berkuasa, dan menghumban mereka keluar,

 

Ini, aku faham.

 

Jadi, Anak SayangKu, segala percakapan mengenai bajet seimbang mesti dihapuskan. Ia tidak akan dibenarkan. Jadi, sekarang, semua percakapan sebegini akan dihapuskan melalui jawatankuasa khas Presiden Obama; dan hasrat Kongress dan orang ramai akan dihapuskan,

 

Jadi, Bapa, Presiden Obama bercadang untuk membuat satu “kentut” besar dan membuat satu “angin busuk.”

 

Aku telah menunjukkannya dan Aku telah memberitahu kamu bahawa satu masa akan sampai di mana dia akan melepaskan gas beracun ke pelbagai bahagian Amerika. Tidak, Anak SayangKu, dia, sendiri, tidak akan melepaskan gas itu, tetapi dia akan memberi anggukan kepala (persetujuan) dan ia akan datang menerusi orang asing.

 

Bapa, betapa hampir waktunya yang dia bercadang untuk berbuat pekara sebegini?

 

Anak SayangKu, jika datangnya satu kelewatan, atau kelewatan nyata, atau suatu kelewatan nyata dalam rancangan pemenjaraaan kewangan U.S.A., mengikut arahan-arahan Ratu England dan orang Rothschild, dia bercadang untuk memberi anggukan kepala bagi pelepasan gas beracun. Adakah dia akan berbuat demikian? Anak SayangKu, dia sedang merancangnya dan dia bercadang untuk berbuatnya pada waktu yang dekat, dan bukan waktu yang kemudian. Aku memberitahumu rancangannya. Faham?

 

Ya, Tuhanku.

 

Paparkan ini secepatnya, Anak SayangKu. Aku Bapamu Yahweh, yea Jehovah, Tuhan Tertinggi.

 

Seperti yang disaksikan, direncanakan dan direkodkan pada hari ke-2 Ogos ini, 2011,

 

Linda Newkirk

 

PS “Bapa, Engkau sungguh terharga, sungguh indah, sungguh cantik dalam segala. Terima kasih kerana menunjukkan perkara-perkara ini. Terpujilah Nama SuciMu.