NUBUAT DARI GUNUNG

 

BUKU DUA BELAS

 

Bab 83

 

Bahagian I

 

"Kerajaan Tuhan kita ada di Antara kita Sekarang!"

 

"Bayi-bayi Suci Cahaya dan Api!"

 

 

Salam kepada anda, Saudara dan Saudari terharga aku! Terpujilah Nama Suci Penyelamat Termulia kita; kerana Dia layak, layak, layak untuk segala kepujian, segala kemuliaan, segala kehormatan dan segala kuasa, selama-lamaya.

 

Kawan-kawan Tersayangku, lebih akan datang kepadamu dalam bab ini. Jadi, kembalilah untuk lebih banyak pesanan daripada Penyelamat kita. Pesanan-pesanan ini akan ada dalam Bahagian II pada bab ini. Tetapi, terlebih dahulu aku mesti memberitahumu tentang satu penglihatan, yang Penyelamat kami memberikan kepadaku, pada malam 24hb Oktober minggu ini.

 

Penglihatan Tersebut

 

Dalam penglihatan itu, aku nampak jubah putih Penyelamat kami sedangkan ia berpantulan dalam cahaya; kerana Dia berada di hadapanku dan sedang bergerak. Aku kemudian melihat Dia membawakan jari-jariNya bersama, ibu jariNya menghala ke bawah untuk menggabungkannya dengan jari-jariNya yang lain, seperti bagaimana seseorang akan meletakkan jari-jari mereka, apabila memakan sesuatu, seperti strawberi.

 

TanganNya dipenuhi cahaya dan semasa Dia mendekati beberapa orang di sini dan sana, di merata-rata dunia, aku nampak Dia menghulurkan tanganNya dengan amat dekat kepada mulut setiap orang, dan dari tanganNya satu cahaya memasuki orang tersebut. Ia ternampak kepadaku seumpama tanganNya menyentuhi bibir setiap orang, tetapi ia juga mungkin hanyalah cahaya di tanganNya, yang menyentuhi bibir setiap orang.

 

Ini berlaku untuk jangkamasa yang agak lama dalam alam Rohaniah sedangkan aku melihat Dia mencapai ke seluruh dunia, menyentuhi pelbagai orang di seluruh dunia. Aku tahu didalam hatiku apa yang sedang berlaku dan menjadi amat gembira. Sudah tentu, Penyelamat Kami sedang melepaskan, bayi-bayi kecil cahaya dan api yang suci, yang Dia telah berjanji untuk melepaskan kepada PengantinNya, kepada Anak-anakNya, kepada yang taat kepadaNya, kepada yang berhati suci. Terpujilah nama SuciNya. Dan, selepas seketika, Dia berkata, "Ini adalah satu benih, dan bukan satu rumpai."

 

Melalui kata-kataNya, aku memahami bahawa mereka itu, yang akan menerima bayi-bayi cahaya dan api ini, akan menerima bayi-bayi cahaya dan api kecil, "benih", yang perlu membesar, seperti bagaimana aku menerima Anak Suci dan masa itu dia adalah kecil, malah satu "benih".

 

Pada waktu semasa Penyelamat kita memberikan Dia kepadaku, saiz Dia adalah seperti saiz satu telur ayam dan adalah diperbuat daripada cecair cahaya api. Tetapi, sekarang Dia telah membesar dengan banyaknya dan telah diberikan banyak kuasa melalui Penyelamat kita.

 

Penyelamat kita juga memberitahuku bahawa ini hanya merupakan permulaan perlepasan bayi-bayi cahaya dan api ini. Jadi, Kawan-kawan Tersayangku, perlepasan ini adalah secara beransur.

 

Tidak lama kemudian, aku menerima pengesahan daripada seorang insan yang amat terharga, yang boleh melihat ke dalam alam Rohaniah. Insan Terharga ini telah menerima satu bayi suci cahaya dan api dan amat sedar bahawa dia mempunyai bayi cahaya dan api ini. Aku juga telah memahami bahawa Insan Terharga ini telah sering melihat kapal-kapal (UFO) dan telah dihendapi oleh mereka yang jenis kelabu dan jenis angkatan tentera.

 

Kamu, Kawan-kawan Tersayangku, kamu yang merupakan  Anak-anak Tuhan, kamu, yang merupakan Pengantin Penyelamat kita, akan menderita hebat, seperti bagaimana aku telah menderita, apabila kamu menerima anaklelaki, yang akan datang dan hidup didalammu. Oh, alangkah dahsyatnya peperangan hebat yang lblis akan mengadakan terhadap kamu.

 

Amerika yang Tidak Berprinsip!

 

Betapa bebalnya kamu telah berkelakuan di dalam negara Amerika ini; kerana sekarang datanglah kerajaan Penyelamat kita ke dunia; dan kamu langsung tidak bersedia untuknya.

 

Oh, sungguh sayang kerana ramai di antara kamu di negara ini telah mengolok-olokkan kerja-kerja ini. Melainkan kamu bertaubat, kamu tidak akan memasuki Kerajaan Penyelamat kita; kerana Anaklelaki Suci Wahyu Dua-Belas tidak akan memasuki mereka, yang mengolok-olokkannya.

 

Oh, begitu bijaknya Penyelamat kami untuk menyembunyikan anaklelaki suci di padang gurun, di desa. Kerana, Dia tidak mahu kamu yang pemberontak untuk terbangun dan melihatNya, untuk mengenali Dia, dan diselamatkan!

 

Tetapi, meskipun demikian, ia adalah kerana dosa kamu sendirilah yang menjadikan kamu buta dan pekak terhadap kerja-kerja ini. Dan, disebabkan oleh dosamu sendiri, kerajaan Penyelamat kami sedang meningkat di antaramu dan kamu langsung tidak dapat melihatnya.

 

Di negara Amerika ini, aku hanya menerima satu laporan mengenai anaklelaki suci itu, mengunjungi seseorang dalam mimpi dan penglihatan! Tetapi, di tempat lain di dunia ini, aku telah menerima pelbagai laporan bahawa anaklelaki suci telah mengunjungi pelbagai orang dalam mimpi dan penglihatan. Ada yang telah menulis kepada aku, dan memberitahuku tentang mimpi mereka dimana mereka melahirkan seorang anak lelaki yang sihat. Tetapi, juga aku terdengar laporan yand paling menakjubkan dimana Anak Suci itu betul-betul muncul dan mengatakan perkara-perkara yang amat terharga!

 

Anaklelaki suci, Anak Lelaki terharga Penyelamat kita, telah bercakap dengan beberapa orang di negara lain; dan mereka tahu bahawa Dia adalah benar. Mereka juga tahu siapa dia, tetapi kamu, oh yang buta dan pekak di negara Amerika ini kekal tidak tahu langsung. Kerana, kamu telah mengolok-olokkan apa yang suci.

 

Sekarang, bayi-bayi suci cahaya dan api ini sedang di dikeluarkan dan kamu, di negara ini, kekal tidak tahu langsung. Tetapi, walaupun demikian, ini adalah mengikut tingkah laku kamu sendiri.

 

Melalui tujuh tahun penganiayaan dan penyeksaan sengit aku, kamu telah lari daripada aku. Kamu telah meminggirkan aku. Kamu telah mempercayai banyak pembohongan, yang telah disebarkan terhadap aku. Kamu telah bergabung tenaga dengan mereka, yang menyebarkan kebencian dan niat jahat terhadap aku. Ramai daripada kamu telah cuba untuk memusnahkan kerja-kerja ini.

 

Sekarang datanglah bayi-bayi suci cahaya dan api; dan aku benar-benar tertanya berapa orangkah yang ada di negara hebat ini akan menerima salah satu, anak-anak lelaki kecil yang suci. Amerika adalah lebih teruk daripada Sodom!

 

Melalui anaklelaki suci, seseorang akan menjadi Pengantin Penyelamat kita. Melalui anaklelaki suci, seseorang akan menjadi seumpama anak kecil, yang akan memasuki kerajaan Penyelamat kita. Kerana, anak lelaki itu adalah "anak kecil" dan akan sentiasa menjadi "anak kecil". Ya, "seorang anak kecil akan mengetuai mereka". [‘anaklelaki’ juga boleh diterjemah sebagai ‘anak-kecil-lelaki’ jika mengikut terjemahan King James Version - kata penterjemah.]

 

Seorang anak kecil akan memerintah dunia dengan rod besi. Seorang anak kecil akan membawa roh-roh in (Pengantin) ke dalam hidup kekal. Kerana, anaklelaki suci merupakan kenderaan dimana melaluinya roh-roh ini akan memasuki Kerajaan cahaya dan memasuki hadiran Penyelamat kita.

 

Anaklelaki Suci mempunyai banyak mata dan dia juga mempunyai banyak roda. Dia mempunyai DNA 360 darjah dan DNA ini sentiasa berputar. DNA berputar ini menjadi seperti roda-roda. Macam pernah terdengar? Mata dan roda?

 

Ingatlah kepada "makhluk" yang Yehezkiel nampak! Mata dan roda dan empat muka itu: muka kerub, muka rajawali, muka manusia dan muka singa. Lihat: muka kerub merupakan muka seorang anak kecil; dan ada juga terdapat muka manusia. Inilah anaklelaki.

 

Anaklelaki Suci itu juga adalah Ranting, yang bersambung dengan Pokok, Pokok itu merupakan Penyelamat kita. Ranting itu berpunca daripadaNya dan memasuki diri kita. Malalui anaklelaki suci di dalam kita, kita menjadi sebahagian daripada Pokok itu.

 

Anaklelaki Suci itu adalah Hubung-kait yang terhilang! Dia adalah bahagian yang ramai telah gagal untuk menggenggam dan telah gagal untuk melihat, atau mengenali. Tetapi, tidak untuk lama lagi; kerana tidak lama lagi, anak-anak lelaki ini akan menjadikan hadiran mereka diketahui.

 

Perhatilah Peristiwa-peristiwa Dunia!

 

Hari selepas bayi-bayi cahaya dan api ini dikeluarkan, huru-hara teruk tercetus di Eropah  sehingga seluruh Kesatuan Eropah terancam untuk runtuh. Ini adalah tindak balas secara langsung kepada kelahiran pusingan pertama bayi-bayi suci cahaya dan api ini. Protes Occupy telah sejak itu bertambah buruk secara mendadak dan kita telah sekarang ternampak keganasan memasuki protes-protes Oakland, California.

 

Kawan-kawan Tersayangku, kita tahu bahawa apabila minggu dan hari kian berlalu, keganasan akan memasuki protes-protes ini. Kerana, mereka yang jahat tidak akan melepaskan peluang sebegini. Kita semua telah nampak apa yang berlaku di Timur Tengah dengan pemberontak-pemberontak, yang dengan kadar cepat menjadi ganas. Protes London itu! Dan, sekarang, protes-protes USA. Melalui huru-hara, Satanis akan membawa masuk Aturan Dunia Baru mereka.

 

Penyelamat kita telah menunjukkan beberapa bulan yang lepas bahawa lelaki Rothschild dan Ratu England merupakan mereka yang utama, yang ada di sebalik peperangan pemberontak di Timur Tengah. Mereka mempunyai orang mereka dalam posisi berkuasa, memerintah negera ini dan mereka ada di sebalik gerakap "occupy" ini.

 

Kejahatan ini akan maju ke seluruh dunia dan akan bergerak dengan kadar yang membimbangkan. Ia mesti; kerana Iblis meneliti segala pergerakan aku. Dia memantau semua yang aku buat, cakap atau fikir. Aku seorang banduan dan telah menjadi seorang banduan untuk lebih daripada tujuh tahun. Tetapi, Kerajaan Tuhan kita mesti datang ke dunia; dan ia akan datang melalui kesusahan yang amat, kesakitan yang amat dan penderitaan yang amat. Kerana, seperti yang kita diberitahui pada ayat terakhir Wahyu Dua-belas, Iblis mesti akan "memerangi keturunan wanita itu."

 

Mengirimkan kasih sepenuh hatiku kepada kamu semua,

 

Linda

 

Terus melihat untuk BAHAGIAN II, kata-kata daripada Penyelamat kita.

 

 

Bab 83

 

Bahagian II

 

"Membawa turun Sistem Dunia"

 

AnakKu yang Diberkati, Aku Bapamu Yahweh, Tuhan Tertinggi. Datanglah dekat kepadaKu, AnakKu yang Diberkati; kerana satu kemarahan hebat akan dilepaskan ke seluruh dunia. Anak SayangKu, lihat dan perhatikan, dan tuliskan apa yang kamu nampak.

 

Tuhanku, aku nampak satu kereta kuda, yang ditarik oleh dua ekor kuda. Kuda-kuda itu sedang berlari dengan pantas. Mata mereka kelihatan liar, bulu di atas kepala dan leher mereka melayang-layang mengikut angin, kaki mereka membangkitkan habuk dan mulut mereka sedang berbuih.

 

Penyelamat Terpujiku, aku nampak dua orang, yang sedang menemani kuda-kuda ini. Yang pertama, aku nampak lelaki Rothschild, memegang tali kulit yang digunakan untuk mengawal kuda-kuda itu; dan disebelah dia, di depan kereta kuda itu merupakan Ratu England.

 

Tuhanku, Engkau telah memberikan aku banyak penglihatan-penglihatan mengenai dua orang ini, dan melalui penglihatan-penglihatan yang banyak itu, Engkau telah menunjukkan kepadaku bahawa dua orang ini adalah orang utama, yang ada dibelakang semua kebangkitan pemberontakkan di Timur Tengah dan penggulingan kerajaan-kerajaan terebut.

 

Oh, betapa mengerikan dua orang jahat ini. Tetapi, Tuhanku, aku tahu bahawa Engkau menunjukkan kepadaku dua orang ini, yang sedang lari dengan marah, untuk sebab-sebab, yang mungkin berlainan dengan apa yang Engkau telah tunjukkan dulu. Bapa, tolong beritahuku lebih lagi. Tolong tunjukkanku lebih.

 

Ya, AnakKu yang Diberkati, Aku telah menunjukkankan kamu banyak mengenai Ratu England dan lelaki Rothschild itu; dan Aku juga telah tunjukkan kepada kamu bahawa Barrack Obama adalah boneka mereka. Dia buat apa yang mereka suruh dia untuk buat dan mereka pastikan ia berlaku. Kerana, dia adalah automaton mereka.

 

Ya, Bapa, Engkau telah menunjukkan aku berkali-kali bagaimana pengawal jahat Obama telah mewayarkan otak dia. Dan, bukti pewayaran sebegini kelihatan jelas dalam gambar-gambar lama, bukti pewayaran ini ternampak nyata dengan tanda-tanda-tanda geometri pelik pada kepala dia.

 

Penyelamat Kita Bersambung

 

Amaran Kepada Negara U.S.A

 

Sekarang, kamu datang, Oh Amerika, kepada simpang jalan kamu. Kamu enggan dengar kepada Aku! Oh, kamu orang Amerika yang reput rohaniahnya, kamu enggan memberi perhatian kepada amaran Aku. Kamu enggan bertaubat daripada cara-cara jahat dan celaka kamu. Dan, walaupun Aku membangkitkan nabi-nabi Aku; dan Aku memberi penglihatan-penglihatan dan mimpi-mimpi mengenai pemusnahan kamu yang akan datang kepada ramai, kamu masih enggan mendengar.

 

Tetapi, lebih lagi Aku memberi amaran kepada kamu untuk bertaubat, lebih lagi kamu memberontak. Lebih kuat lagi Kata-kataKu kepada kamu, lebih lagi kamu berpaling daripada Aku.

 

Orang Buta, Pekak Dan Memberontak!

 

Ya, kamu, yang mempunyai telinga, yang gatal untuk mendengar apa yang kamu mahu mendengar, enggan mendengar kata-kata amaran Aku, yang datang kepada kamu melalui hambaKu, Linda Newkirk. Kamu berduyun-duyun kepada mereka, yang mengatakan kata-kata yang baik. Kamu mengasihi mereka, yang memberitahu kamu apa yang kamu mahu dengar. Dan, kamu bergabung, satu sam lain, untuk menutup dan mengasingkan kata-kata benar amaran Aku kepada kamu.

 

Nabi-nabi Buta

 

Mengolok-olokkan Kerja-kerja Benar Wahyu Dua-Belas

 

Kamu, oh kamu nabi-nabi jahat, yang memanggil dirimu dengan Nama Aku, bangkit secara beramai-ramai untuk menganiaya hamba benar Aku, Linda Newkirk. Sedangkan Iblis dan konco-konconya dan mereka yang jahat di dalam tentera U.S dan tentera dari negara lain menganiaya dan menyeksa dia, kamu, oh kamu nabi-nabi jahat menikam pisau di belakang dia dan menghumban kasut pada muka dia.

 

Betapanya kamu bermegah diri dalam amal-amal jahat kamu! Betapanya kamu menaikkan diri kamu dalam cara-cara jahat kamu. Tetapi, apa yang nampak betul kepada kamu dulu akan datang kepada kamu seperti kayu untuk memukul turun kamu dalam keangkuhan dan perasaan benar diri-sendiri kamu.

 

Kerana, Linda Newkirk orang Aku. Dia adalah nabi perempuan benar Aku. Dia adalah ibu bumi kepada Anak Lelaki cahaya dan api Aku, anaklelaki suci Wahyu Pasal Dua-Belas. Dia adalah ibu rohaniah kamu, oh kamu rumah yang jahat. Dia adalah isteri Aku. Dia adalah anak pertama Aku. Dia dihormat dan akan dihormat untuk setiap masa dan untuk selama-lamanya kerana kasihnya kepada Aku dan kasihnya kepada kamu. Kerana, adalah melalui perempuan yang diseksa dan dianiayai ini kerajaan Aku akan datang ke bumi.

 

Linda Newkirk orang Aku dan kata-kata penuh benci oleh ramai daripada kamu terhadap dia akan mengakibatkan penguraian diri kamu. Kamu, yang membencikan dia dan yang memburuk-burukkan nama dia, akan tidak dengan apa cara pun memasuki kerajaan Aku. Kerana, sesiapa, yang memasuki, akan memasuki hanya melalui Benih Suci, yang ada di dalam dia. Ya, kamu akan hanya memasuki melalui benih suci Aku, yang merupakan Anak Aku, di dalam Anak Lelaki Aku, yang hidup dalam dia.

 

Tujuh tahun untuk bertaubat!

 

Kamu telah mempunyai masa kamu untuk bertaubat. Tujuh tahun telah diberikan kepada kamu untuk menerima kebenaran-kebenran ini mengenai Wahyu Dua-belas dan untuk bertaubat daripada kebencian kamu terhadap Linda Newkirk, untuk bertaubat daripada pembohongan kamu terhadap dia, dan untuk didapati layak untuk menerima anak lelaki suci cahaya dan api Aku, yang ada di dalam dia. Kerana, dia adalah kenderaan kamu ke dalam hidup yang kekal. Kamu mesti mempunyai benihnya, yang merupakan benih Aku, sebelum kamu boleh mengahwini Aku. Tetapi, kamu telah melihat. Kamu nampak kata-kata Aku, tetapi kamu masih enggan bertaubat.

 

Malu Nabi-Nabi Pelacur!

 

Betapa hebatnya kamu menyedihkan Aku, Oh kamu nabi-nabi pelacur! Di dalam negara hebat Amerika ini hanya seorang nabi sahaja yang telah mengenali kebenaran mengenai hamba Aku, Linda Newkirk. Hanya seorang nabi, hanya satu anak lelaki bernubuat Aku di dalam negara ini mengakui dia. Dan, kenapa dia mengakui dia? Kenapa dia tahu bahawa dia adalah benar-benar Wanita dalam Wahyu Dua-Belas, yang dia adalah ibu bumi kepada anak lelaki cahaya dan api Aku. Kenapa? Dia telah mencari Aku dan Aku telah menunjukkan kepada dia. Dia tahu kerana dia telah mencari Aku. Dia juga telah berbuat baik kepada hamba Aku Linda Newkirk. Dia telah memberkati dia dan Aku telah memberkati dia untuk mengetahui kebenaran.

 

Aku membawa dia untuk mengenali kebenaran mengenai hamba Aku, Linda Newkirk. Aku membawa dia kepada hamba Aku, Linda Newkirk, dan dia mengetahui kebenaran. Aku telah membuatnya lihat. Aku telah mendedahkan banyak kepadanya melalui mimpi dan penglihatan dan dia tahu. Tetapi, kamu yang lain, yang memanggil diri kamu nabi, dan, yang mengenali dia, menjauhkan diri daripada dia. Kamu telah ditakdirkan untuk jatuh dan untuk menderita hebat.

 

Penghakiman Hebat pada Nabi Pelacur

 

Sekarang, kamu mungkin bertanya, mengapa Engkau memberitahu kami ini sekarang? Dan, Aku berkata kepada kamu, oh kamu nabi pelacur, yang tidak satu pun milik Aku: kaki Aku ada dibelakang kamu dan alat memandu (bridle) Aku ada di dalam mulut kamu dan Aku akan jatuhkan kamu ke bawah, bawah ke tempat yang kamu patut ada. Kecuali kamu bertaubat dalam cara yang hebat, tiada satu pun kamu pengolok, pembohong dan pemfitnah akan memasuki kerajaan Aku.

 

Gesa-gesa hebat untuk Aturan Dunia Baru

 

Sekarang, Anak SayangKu, Aku tahu kamu faham tentang apa yang kamu nampak mengenai Ratu itu dan lelaki Rothschild itu. Ya, mereka berada dalam keadaan amat tergesa. Mereka amat tergesa untuk menjatuhkan sistem kewangan seluruh dunia. Mereka amat tergesa-gesa untuk menjatuhkan dan untuk memusnahkan U.S.A dan untuk memusnahkan semua kebebasan untuk jual beli. Kerana, mereka membuat bidaan Iblis.

 

Mata mereka adalah pada kamu, AnakKu yang Diberkati, Linda Newkirk, setiap minit daripada setiap jam daripada setiap hari. Anak SayangKu, kamu tahulah mengapa mata mereka ada pada kamu! Ini telah merupakan waktu kesengsaraan hebat kamu.

 

"Burung Upeh dan Ribut"

 

(Saudara Tersayangku, mimpi kamu ternyata dalam ini)

 

Yang Pertama, "burung upeh"!

 

Mereka tidak mahu terlepas satu pun fikiran kamu. Mereka tidak mahu kamu menerima satu pun mimpi nubuatan. Begitu hebat serangan mereka di dalam keadaan tidur dan mimpi kamu. Mereka tidak mahu kamu menerima satu pun kata nubuatan; dan untuk semua yang Aku bagi kepadamu, mereka menganiayai kamu dengan hebat. Mereka menunggu dan mereka memerhati. Iblis dan seluruh kerajaannya berada dalam kegelisahan hebat. Mereka menunggu dalam keadaan amat berputus harapan; kerana mereka tidak tahu bila Aku akan melepaskan bayi-bayi suci cahaya dan api, benih suci Anak Lelaki Aku, yang hidup di dalam kamu.

 

Tetapi, mereka memerhati. Mereka menunggu. Mereka tahu bahawa kamu telah menerima jubah ketiga kamu. Jubah ketiga ini akan membawa kamu ke pelbagai tempat, dan melalui situasi yang tiada manusia pernah berada dalam, atau pernah hidup melalui. Betapa hebatnya keajaiban Aku di antara kamu. Ramai akan datang dari amat jauh untuk diberkati kamu, Anak Terharga Aku.

 

Sedangkan penganiayaan, penyeksaan dan peperangan hebat datang pada Rumah Aku, Aku akan mula membuat kamu bebas dalam setiap cara. Mereka, yang telah mengolok-olokkan kamu, akan sekarang menderita apa yang kamu menderita, itu adalah, jika mereka hidup cukup lama untuk melalui penderitaan ini.

 

Kemudian, "ribut"

 

Kerana, semasa revolusi komunis/Satanis dinyalakan di Amerika, ramai, ramai yang akan mati. Ramai juga akan lenyap, dan tidak akan dijumpai lagi. Ramai akan diambil dan akan dibawa terus ke negara asing. Ramai akan ditimbun ke dalam kapal terbang dan ke dalam kapal-kapal dan akan diheret pergi sebagai hamba.

 

Ramai akan menjadi robotoid, hamba terkawal minda, yang akan digunakan untuk berjuang terhadap kamu yang lain dan untuk mewujudkan dan menanam perpecahan, menjadi perisik dalam-rumah, memusnahkan dan merosakkan rumah tangga.

 

Penggesaan teramat!

 

Ya, dua orang ini, Ratu England dan lelaki Rothschild berada dalam keadaan amat tergesa-gesa. Mereka sedang berbuih di mulut dengan ingin memusnahakan segala dan semua kapitalisme di dunia! Mereka akan mencapai matlamat mereka denagn cepat; kerana mereka sedar bahawa kamu, AnakKu yang Dirahmati, telah tiba pada satu ambang, satu ambang kepada kerja-kerja amat hebat. Kerja hebat Aku, kerja, yang tidak akan dikurung dinding, atau dihalangan sempadan geografi. Mereka nampak dan mereka tahu.

 

Dengarlah pembunyian loceng itu. Pembunyian kuat loceng itu. Itu adalah pembunyian petanda  kematian USA. Ia akan berlaku dengan pantas sekarang dan tanpa banyak penangguhan. Kerana, ini adalah waktunya.

 

Penghakiman hebat pada Amerika!

 

Celaka, celaka, celaka kepada penyembah berhala. Kamu akan dibawa tanpa disedari. Celaka, celaka, celaka kepada semua pembohong dan semua orang munafik. Tempat kamu adalah didalam api membakar. Celaka, celaka, celaka kepada semua, yang berbakti kepada tuhan-tuhan asing. Gonggongan kamu akan memenuhi neraka dari satu hujung ke hujung yang lain. Celaka, celaka, celaka kepada semua pelucah. Jika kamu enggan bertaubat, kamu akan menderita dengan amat hebat di dalam api, malah sehingga pemusnahan diri sendiri kamu. Celaka, celaka, celaka kepada semua penagih televisyen dan kepada semua, yang mengasihi fantasi, yang menghabiskan masa-masa kamu dalam fantasi unggul, fantasi mengenai seks, permainan video, wayang-wayang, telefon bimbit, i-fon, dan semua penagihan fantasi yang lain. Bilangan besar kamu enggan bertaubat daripdanya; kerana kamu telah begitu jauh dari kenyataan; dan dengan sedihnya kamu akan mati di dalamnya.

 

Aku telah memberi amaran kepada kamu bertahun-tahun melalui hamba Aku, Linda Newkirk, untuk keluar daripda penagihan-penagihan ini, untuk datang dan untuk melayan Aku dan untuk menjadikan jalanmu lurus; tetapi kamu enggan. Sekarang, kamu adalah subjek kepada rangkaian besar pengawalan minda.

 

Ramai, ramai daripada kamu telah ditanam dengan mikrochip di dalam otak kamu, tetapi kamu masih tidak tahu langsung. Akibat ini kamu senantiasa dipantau dan senantiasa dikawal minda.

 

Melalui rangkaian besar menara, komputer, televisyen, wayang, dll. mereka, ramai daripada kamu berada dibawah kawalan minda yang hebat di dalam negara ini dan di merata-rata dunia. Ramai daripada kamu akan tunduk kepadanya sepenuh dan kamu akan mati didalmnya. Kamu tidak akan terlepas, walaupun kamu telah berpeluang dan masih lagi berpeluang dengan ketabahan hebat; dan dengan seorang hamba yang diurapi berdoa untuk kamu. Tetapi, sedihnya, seperti yang Aku telah katakan tadi, kamu tidak akan terlepas, tetapi akan mati didalamnya kerana hasrat mereka telah sekarang menjadi hasrat kamu dan melalui pilihan kamu sendiri kamu telah membuatnya sedemikian.

 

Nasib Generasi Pelacur

 

Kamu telah enggan mendengar amaran Aku, oh kamu generasi pelacur dan kamu masih lagi enggan mendengar. Tetanda pada tangan, atau pada kepala, sedang merenung kamu tepat pada muka kamu.

 

Kalian kamu, yang sekarang mengolok-olokkan amaran ini, yang telah ditulis oleh hamba Aku, Linda Newkirk, bolehlah mengolok-olok untuk kali terakhir kamu. Satu pembunuhan beramai-ramai akan menyapu negara ini, dari satu belah ke sebelah yang lain. Begitu hebatnya kehilangan kamu! Tetapi, walaupun demikian, tidakkah Aku telah membangkitkan nabi-nabi Aku untuk memberi amaran kepada kamu, tetapi kamu enggan mendengar. Sekarang, kamu sama ada akan bertaubat, atau mati.

 

Aku Bapamu, Yahweh, yea Jehovah, Tuhan Tertinggi, ya Yesus, Penyelamat umat manusia.

 

Seperti yang disaksikan, direncanakan dan direkodkan pada hari ke-23 Oktober ini, 2011

 

Linda Newkirk

 

 

Seperti sesetengah daripada kamu tahu sekarang, ramai daripada bayi-bayi suci cahaya dan api, benih suci itu, anak-anak lelaki kecil, baru-baru ini telah dilepaskan oleh Penyelamt kita.

 

Pada malam berikutan pesanan ini, pada malam 24hb Oktober, 2011, benih-benih suci cahaya dan api ini telah dilepaskan kepada sebahagian daripada kamu, yang telah bersedia untuk menerima mereka.

 

Ingatlah kata-kata Penyelamat kita dari Bahagian I Bab ini. Kata-kata Dia adalah bahawa aliran cahaya ini, bayi-bayi suci cahaya dan api ini, yang telah dilepaskan, adalah "benih, bukan rumpai."

 

Tambahan pula, semenjak perlepasan bahagian pertama bab ini, Penyelamat kita telah memberitahu aku bahawa hanya segelintir orang yang telah menerima anak-anak lelaki kecil suci, cahaya dan api.

 

Sebagaimana sebahagian daripada kamu tahu, ataupun tidak tahu, ayat ini di dalam Al-Kitab merujuk kepada perlepasan bayi-bayi suci cahaya dan api. "Hal Kerajaan Syurga itu seumpama ragi yang diambil seorang perempuan dan diadukkan ke dalam tepung terigu tiga sukat sampai khamir seluruhnya." Matius 13:33.

 

Daripada ayat ini, kita boleh lihat bahawa bayi-bayi cahaya dan api ini akan dilepaskan dalam tiga peringkat. Anaklelaki adalah ragi suci itu. Perlepasan peringkat pertama sedang dijalankan sekarang, tetapi bilangan ramai daripada sukat pertama masih perlu dilepaskan.

 

Jadi, kekal dengan amat berdekatan dengan Penyelamat kita. Berdoa dan mencari Dia. Mengampunkan semua orang, walaupun mereka tidak meminta kamu. Betul-betul mengasihi Penyelamat kita atas segala-galanya. Mematuhi Dia dan mengasihi yang lain. Terhargalah mereka, yang menerima anak lelaki kecil suci ini.

 

Kamu mungkin tidak mengenali kehadiran anaklelaki suci, pada mulanya

 

Jika kamu tidak dapat melihat dalam alam Roh, kamu mungkin belum tahu bahawa kamu telah menerima satu daripada benih suci ini. Jadi, amatlah berhati-hati, berdoalah selalu dan bertekad untuk membuat apa yang betul dengan hidup kamu. Terus mendedikasikan hidup kamu kepada Penyelamat kita, mengasihi Dia atas segala-galanya. Mengasihi orang lain dan mengampunkan mereka untuk segala perkara, supaya hati kamu boleh menjadi bersih dan kekal bersih.

 

Pada Musim yang Betul, Kamu akan Mengetahui Kehadiran Dia

 

Ingatlah bahawa anaklelaki suci itu, benih suci ini, akan menghasilkan banyak api dan haba didalam badan kamu; dan semakin Dia membesar, kamu akan merasa kehadiran api dan haba ini dengan lebih di dalam kamu. Dia juga berputar; dan semakin Dia membesar, kamu akan merasa putaran yang teramat menarik di dalam kamu dan disekeliling kamu, hampir sama seperti ombak laut.

 

Jangan melawan ombak-ombak ini, hanya rehat di dalam ombak, berdoa, mengasihi anaklelaki suci itu, dan mengasihi Penyelamat kita. Dan, semasa waktu adalah amat susah dan semasa kamu dianiayai dengan teramat kerana kamu mempunyai benih suci ini, nyanyikan pujian kepada Penyelamat Terpuji kita. Betul-betul berterima kasih untuk semua dan terus bertekad untuk bersabar dan untuk menerima hadiah hebat hidup yang kekal kamu. Kerana, semua, yang menerima benih suci ini, akan kemudian berkahwin dengan Penyelamat kita. Semua, yang menerima benih suci ini, boleh benar-benar mengatakan bahawa Penyelamat kita adalah suami mereka.

 

Oh, waktu yang menakjubkan! Jangan membenarkan mereka yang jahat mencuri harapan kamu. Jangan membenarkan mereka mencuri kegembiraan kamu. Pujilah Penyelamat Terpuji kita setiap hari dan sepanjang hari, dan berdoa, berdoa, berdoalah mengenai semua perkara.

 

Tetapi, apabila kamu berasa penat, kamu juga perlu berehat, kerana bayi-bayi suci ini mesti juga membesar dan seperti mana benih suci telah membesar di dalam aku, benih suci juga akan membesar di dalam kamu, melalui penderitaan yang hebat, penyeksaan dan penganiayaan. Kerana, Iblis marah dengan benih suci ini; dan dia sedang mencari setiap daripada kamu, yang menerima benih suci ini.

 

Ingatilah ayat terakhir Wahyu Dua-belas. Iblis memerangi keturunan perempuan itu. Tetapi, walaupun demikian, Kawan-kawan Tersayangku, anggaplah diri kamu amat terberkat kerana  dihitung layak untuk dianiayai demi kasih kepada Penyelamat Terharga kita dan benih suci terharga Dia.

 

Lihatlah kata-kata ini, yang telah diberikan lama dahulu kepada nabi, Yesaya:

 

"Dan jika di situ masih tinggal sepersepuluh dari mereka, mereka harus sekali lagi ditimpa kebinasaan, namun keadaannya akan seperti pohon beringin dan pohon jawi-jawi yang tunggulnya tinggal berdiri pada waktu ditebang. Dan dari tunggul itulah akan keluar TUNAS YANG KUDUS!" (Huruf besar dari aku) Yesaya 6:13

 

Adakah mereka ini, yang akan kembali ke bumi, untuk memerintahi dunia? Kita hanya boleh tertanya-tanya.

 

Aku memberikan kamu satu lagi ayat yang menarik. Aku juga tertanya-tanya mengenai yang ini!

 

"Sebab itu ia akan membiarkan mereka sampai waktu perempuan yang akan melahirkan telah melahirkan; lalu selebihnya dari saudara-saudaranya akan kembali kepada orang Israel." Mikha 5:3

 

Adakah Penyelamat kita memberitahu kita bahawa selebihnya daripada saudara-saudara Penyelamat kita, rasul-rasul Dia dan mereka, yang telah duduk di kaki Dia, yang Dia panggil "saudara"Nya, akan juga kembali. Dan, betapa indahnya apabila mereka kembali dalam badan ghaib mereka! Dengan banyak kuasa kerajaan, mereka akan menolong to selamatkan banyak, banyak roh.

 

Ia memang kelihatan bahawa kita sedang diberitahu mengenai mereka, yang akan mengahwini Penyelamat kita, pergi naik ke majlis makan malam perkahwinan dan kemudian kembali untuk menolong memerintah dunia! AlKitab sangat penuh dengan misteri! Kita hanya boleh mengagumi terhadap begitu banyak ajaran yang indah!

 

Betapa diberkatinya kita semua untuk menjadi sebahagian daripada acara syurga yang begitu besar. "Datanglah KerajaanMu, jadilah kehendakMu di bumi seperti di syurga."

 

KEMULIAAN KEPADA PENYELAMAT TERPUJI KITA UNTUK SELAMA-LAMANYA, TERHARGA NAMA SUCI DIA!

 

Pelukan besar kepada kamu yang terharga, Linda

 

 

NUBUAT DARI GUNUNG

 

BUKU DUA BELAS

 

BAB 83

 

Bahagian III

 

Lebih banyak Penglihatan dan Nubuat Dari Penyelamat Kita

 

MANIFESTO ROTHSCHILD

 

"AnakKu yang Dirahmati, adakah kamu ingat, dan ingat dengan baik, apa yang Aku baru tunjukkan kepada kamu?"

 

"Ya, Tuhanku, dan penglihatan ini merupakan penglihatan yang amat luar biasa untuk orang-orang Engkau dan untuk pemahaman besar kebenaran ini. Tuhanku, aku tidak sabar hendak menulis mengenai penglihatan ini. Kerana, aku tidak sabar untuk pemahaman yang lebih besar mengenai penglihatan ini.

 

Tuhanku, Engkau menunujukkan aku satu skru, yang telah tertanam di pipi punggung sebelah kiri Evelyn de Rothschild. Dalam penglihatan itu, aku telah diberikan satu alat pembuka bolt, seperti jenis pembuka bolt, yang digunakan untuk membuka bolt tayar, atau bolt lug.

 

Aku memasang pelonggar bolt itu, atau sepana lug itu, pada kepala skru, atau bolt itu, dan dengan semua tenaga aku, aku cuba untuk melonggarkan bolt itu, tetapi tidak dapat menggerakannya pun. Kemudian, Tuhanku, tangan Engkau turun kepada pelonggar bolt itu, pada  spana lug itu, dan bolt itu mula berpusing dengan cepat sehingga ia jatuh dari pipi punggung sebelah kiri orang Rothschild itu. (Beri perhatian. Ini adalah sangat penting! Juga, perhatikan masanya.)

 

Kemudian, aku nampak satu laluan, yang menghala masuk melalui punggung kiri orang Rothschild itu, di tempat skru besar tadi telah berada; dan aku memasuki punggungnya melalui laluan itu. Laluan sempit ini membawa aku memasuki satu bilik, yang sangat lama dan berbau habuk dan kulapuk; dan berdiring kelilingi dinding adalah banyak rangka-rangka tulang.

 

Aku benar-benar mahu keluar dari tempat teruk ini, tetapi Engkau memberitahu aku untuk merentasi bilik itu dan untuk membuka satu laci. Apabila laci ini dibuka, aku nampak satu pasang gunting tajam; dan Engkau memanggil aku untuk mengeluarkan gunting tajam ini. Jadi, aku kemudian mengambil gunting itu; dan Engkau kemudian memimpinkan aku untuk melihat kepada dinding, yang berada di sebelah kiri aku, sedangkan aku sedang berjalan menghala ke pintu keluar. Dan, pada dinding itu, Engkau menyuruh aku untuk memerhatikan Manifesto Rothschild, yang terlampir pada dinding itu dan berada dibawah satu lapisan plastik yang jernih dan tebal.

 

Engkau kemudian menyuruh aku untuk mengambil gunting itu dan memotong penutup plastik yang tebal itu, yang memegang Manifesto Rothschild itu; dan aku berbuat demikian. Tetapi, apabila aku memotong penutup plastik itu, ia nampak seperti aku juga memotong Manifesto Rothschild itu, dan ia sekarang ternampak menjadi dua keping, seperti dua gulung, yang tebal, menyerupai gulungan sausej, setiap gulung mungkin tiga hingga empat inci tebal.

 

Kemudian, Engkau menyuruh aku untuk mengambil dua gulung itu di dalam tangan aku, satu demi satu, dan untuk melangkah ke hadapan dan untuk meletakkan dua gulung ini, satu demi satu, ke dalam pengisar. Kemudian, aku nampak bahawa kandungan gulung itu dikisar kepada banyak kepingan semasa ia melalui pengisar itu. Dan, apabila kandungan itu keluar daripada pengisar, ia bergulung ke atas meja-meja beberapa individu, sebagai dokumen, malah juga sebagai buku.

 

Aku nampak timbunan dokumen-dokumen ini atas meja Bill Clinton. Dan, aku nampak banyak rak dokumen ini di perpustakaan Ratu Elizabeth; dan aku nampak beberapa mukasurat dokumen ini di dalam tangan ramai orang atas jalan. Dan, aku nampak betimbun-timbun dokumen ini di dalam tangan penyiar berita. Di seluruh dunia, aku nampak kepingan dokumen ini, kepingan Manifesto Rothschild itu.

 

Tuhanku, apa maksud ini? Mengapa Engkau membuka pintu itu, yang terletak di punggung kiri manusia Rothschild itu? Apakah maksud semua ini?

 

Anak SayangKu, apa yang kamu nampak sekarang?

 

Tuhanku, aku nampak satu R yang terbalik, imej cermin satu R. Tetapi, Bapa, apa maksud ini, juga?

 

Anak SayangKu, ia bermaksud ini: Seluruh dunia hanya melihat satu imej cermin kejahatan orang ini dan apa yang dia lakukan, tetapi beberapa nampak dan memahami siapa dan apa dia sebenarnya; serta niat dan tujuan sebenar dia. Kebenaran mengenainya disembunyikan dan sedikit sahaja orang yang tahu dan memahami.

 

TuhanKu, dia begitu jahat. Berapa lama akan Engkau membenarkan empayar jahatnya berdiri di depan Engkau? Bapa, tolong bawakan penghakiman atas kepala jahatnya. Berbelas kasihan pada mereka yang sesat dan tidak bersalah. Berbelas kasihan pada orang Engkau sendiri, yang akan menderita dengan hebat, dan yang telah menderita dengan hebat kerana orang jahat ini. Oh, Penyelamat Terpuji, tunjukkanlah kepadaku lebih lagi.

 

Sekarang, Anak SayangKu, Aku telah tunjukkanmu sedikit. Tetepi, kamu hanya nampak segelintir. Adakah kamu nampak cincin di jari kaki kanannya?

 

Ya, Tuhanku. Dan, aku sekarang sedang melihat pada jari kaki besar orang Rothschild ini; dan cincin pada jari kaki ini memancarkan cahaya yang sangat cerah. Tetapi, cincin ini hanya memantulkan cahaya; kerana ia tiada cahaya dirinya sendiri.

 

Anak SayangKu, apa yang cincin ini mewakili?

 

Tuhanku, aku tidak tahu sama sekali, tetapi aku hanya boleh membayangkan bahawa cincin ini mewakili Iblis; kerana dia mampu muncul sebagai malaikat cahaya, tetapi dia jahat dalam segalanya. Jadi, cahaya dia bukan benar. Walaubagaimanapun, dia boleh memberikan ilusi cahaya.

 

Anak SayangKu, kamu telah mentafsirkan dengan baik. Iblis adalah cincin pemantulan cahaya hebat yang ada pada jari kaki kanannya. Kerana, Iblis adalah tuhannya dan manifesto dia adalah manifesto Iblis; dan Iblis menguatkannya dan telah menguatkannya.

 

Tetapi, Tuhanku, aku meminta Engkau untuk menjatuhkan orang jahat ini dan untuk mengurangkan kuasanya dan untuk membahagikan kerajaan jahatnya. Tuhanku, berapa lama perlunya orang ramai merintih di bawah keberatan kejahatan sebegini yang tidak dapat diperkatakan?

 

Anak SayangKu, Aku memberitahu kamu satu kebenaran, yang pergelangan kaki sebelah kiri manusia Rothschild jahat ini bengkak. Ia merah, dengan kesakitan yang berterusan dan teramat. Kesakitan pada pergelangan kaki kirinya menyebabkan dia terjaga pada waktu malam dan dia gelisah dengan kesakitan ini. Kerana, sakit ini adalah senantiasa di depannya dan disebabkan oleh kesakitan ini, dia tidak dapat rehat. Kerana, dia tidak dapat mengatasi kesakitan ini. Semua sumber-sumbernya dan semua sumber-sumber Iblis tidak dapat mengatasi kesakitan hebat pada pergelangan kaki kiri manusia Rothschild ini.

 

Tuhanku, beritahu aku lebih mengenai kesakitan pada pergelangan kaki kiri manusia Rothschild ini.

 

AnakKu yang Diberkati, kamu merupakan kesakitan hebat itu.

 

Tetapi, bagaimana, Tuhanku? Bagaimana aku memasuki pergelangan kaki kirinya?

 

Anak SayangKu, kamu tidak ke sana melalui kehendak kamu sendiri, tetapi mereka meletakkan kamu disana. Ia bukanlah pilihanmu untuk berada di sana, tetapi pilihan mereka untuk menjadikan kamu banduan mereka. Tidakkah kamu ketahui bahawa peperangan unggul terhadap kamu datang bukan sahaja melalui Presiden negara ini, ataupun dari pemimpin-pemimpin negara lain. Peperangan unggul terhadap kamu ini datang melalui orang ini, Evelyn Rothschild, orang nombor satu Iblis di seluruh dunia.

 

Jadi, Bapa, beritahulah aku lebih lagi mengenai kesakitan ini.

 

Anak SayangKu, kesakitan hebat ini merupakan satu obsesi hebat kepada orang Rothschild kerana mereka tidak dapat membunuh kamu. Mereka tidak dapat menghapuskan kamu. Mereka tidak dapat hentikan kerja Aku dalam kamu. Mereka tidak berjaya dalam usaha hebat mereka untuk memusnahkan kamu. Mereka tidak berjaya, walaupun mereka datang pada kamu dengan kuasa penuh. Kamu, AnakKu yang Diberkati, adalah obsesi mereka, malam dan siang, siang dan malam. Kamu adalah obsesi mereka. Tidakkah kamu mengetahui ini sekarang? Tidakkah kamu melihat bagaimana orang ini membuat setiap pergerakkannya berdasarkan apa yang Aku beritahu kamu dalam penglihatan dan mimpi?

 

Anak SayangKu, kamu berada pada kepala agenda dunia. Kamu adalah obsesi mereka. Bukan kekayaan mereka, bukan harta benda mereka, bukan pun kuasa hebat mereka. Kamu, Anak SayangKu, adalah obsesi mereka; kerana melalui kamu datanglah Anak-anak Lelaki Suci Aku. Melalui kamu datanglah anak lelaki kecil cahaya dan api Aku. Melalui kamu datanglah kerajaan bayi Aku. Oh ya, AnakKu yang Diberkati, kamu adalah obsesi mereka, malam dan siang; dan kamu juga merupakan kegerunan hebat mereka! Kerana, mereka amat memahami siapa yang kamu melayani. Mereka amat memahami bahawa mereka tidak dapat mengalahkan Aku dan kuasa Aku. Mereka amat memahami bahawa semua senjata mereka terhadap kamu telah gagal.

 

Kerana, kamu adalah orang Aku. Kamu telah berkahwin dengan Aku dan Aku berjuang untuk kamu. Kamu, AnakKu yang Diberkati, adalah kesakitan hebat pada pergelangan kaki kiri orang Rothschild itu dan kesakitan itu akan bertambah. Ia tidak akan berkurangan, tetapi akan membesar dan merebak ke seluruh kaki kirinya, sehingga dia tidak mempunyai kaki kiri, dan sejurusnya memerlukan kaki kayu dan akan kemudian berjalan dengan tongkat. Kerana, kerja Aku melalui kamu, kehendak Aku terjadi dan kerajaan Aku memasuki bumi, ini akan melumpuhkannya dengan sepenuhnya.

 

Dan, pada musim yang sewajarnya, dia akan menjadi seperti habuk dalam angin dan semua manifestonya akan menjadi seperti habuk dalam angin. Kerana, Kerajaan Aku yang berapi tulen dan suci akan memusnahkan dia dan semua hamba-hamba jahatnya. Dan, ini, Anak SayangKu, kamu amat memahami: bahawa orang yang benar mewarisi dunia dan kesucian adalah penyembahan sebenar seseorang kepada Aku.

 

Terberkatlah kamu, Anak TerhargaKu, kerana Aku telah mencipta kamu dan itupun dari Taman itu, Aku telah memanggil kamu untuk menjadi ibu kepada orang-orang Aku. Kamu terjatuh, tetapi sekarang Aku akan menaikkan kamu tinggi, lebih tinggi darpada semua kekuasaan pemerintahan Iblis. Kerana, melalui penyeksaan kamu, kamu telah membayar, dan masih terus membayar harga yang amat besar unutk kelahiran Kerajaan Aku, untuk kebebasan orang-orang Aku, dan untuk kemajuan mereka ke hidup yang kekal. Kerana, Anak Lelaki Suci Aku, yang hidup di dalam kamu, adalah jambatan kepada orang yang benar untuk masuk ke hidup yang kekal.

 

Kerana sebab ini, mereka mencari tidur. Mereka mencari rehat, tetapi ia tercabut daripada mereka. Kerana, mereka tahu bahawa Orang Aku menang; dan untuk kerajaan mereka yang sedang runtuh dan untuk nyawa mereka, mereka berjuang.

 

Aku adalah Bapamu, Yahweh, yea Jehovah, Tuhan Tertinggi.

 

Seperti yang disaksikan, direncanakan, dan direkodkan pada hari ke-16 September, 2011,

 

Linda Newkirk

 

Manifesto Rothschild sedang terbentang, di seluruh dunia!

 

Perhatikan tarikh pesanan ini dari Penyelamat kita ini. Dan juga, perhatikan waktu kemuncak gerakan Occupy Wall Street. Lihat betapa cepatnya gerakan protes in memuncak di merata tempat di negara ini, dan juga di tempat lain di dunia ini. Kita sedang menyaksikan Manisfesto Rothschild terbentang di seluruh dunia.

 

Gerakan Occupy Wall Street adalah pertamannya kebanggaan Iblis, keduanya kebanggaan lelaki Rothschild dan rakan seperjuangannya, Ratu England. Ketiga, gerakan "Occupy" ini, yang melanda negara ini, adalah kebanggaan dan kegembiraan Presiden Obama! Dia gembira membuat pembinaan tuannya. Manifesto Rothschild: "Keadaan teratur daripada keadaan huru-hara!"

 

Jangan mendekati kumpulan protes ini! Jauhkan diri daripada kumpulan ini! Keganasan akan mengambil-alih mereka! Satanis jahat ini telah mengumpan orang ramai untuk datang ke hadapan dan untuk menonjolkan leher mereka. Tetapi, mereka akan bertukar cepat terhadap orang yang protes ini, dalam cara tipikal satanik. Ini adalah satu permainan "umpan dan tukar" besar!

 

Ramai daripada kamu, orang yang protes, akan diheret ke tempat yang tidak diketahui, dan kamu tidak akan dijumpai lagi. Keganasan akan meletus di negara ini dan di seluruh dunia.

 

Di tengah-tengah keadaan yang tidak stabil ini, Rothschild dan golongan elit duninya akan melumpuhkan pasaran dunia. Kemudian, mereka akan menurunkan kuasa mereka pada seluruh dunia. Ini adalah cara bagaimana Manifesto Rothschild akan tersebar dan menutupi semua negara.

 

Jadikanlah rumah rohaniah kamu teratur. Bertaubat. Berhenti membuat jahat! Keluar dari nafsu-nafsu dunia; atau kamu akan mati dalamnya. Hanya ada sedikit masa yang tertinggal. Kita sedang melihat permulaan pengakhiran!

 

 

 

TAKHTA HITAM

 

Aku berdiri tinggi, pada sebelah gunung yang berbatu, dan semasa aku melihat ke atas langit awal petang itu, satu bungkusan jatuh ke dalam tangan aku. Pada mulanya, ia nampak seperti satu bungkusan bulat, tetapi kemudian bungkusan itu mula bertukar rupa dan keberatan bungkusan itu mula menariknya turun ke bawah sehingga ia terlepas dari tangan aku dan jatuh berguling ke bawah.

 

Aku melihat sedangkan ia berguling ke bawah, bawah, bawah dan kemudian terhempas pada sebelah tepi gunung yang satu lagi, kandungannya sekarang tersebar ke dalam retakan dan celah-celah tepi gunung itu. Sesuatu benda melekit dan gelap melitupi setiap sudut dan celah batu-batu itu dengan satu lapisan yang tebal dan kelabu. Dan, sestengah daripada lapisan gelap ini sedang menuju ke atas jalan-jalan yang bercahaya.

 

Mata aku kemudian tertarik semula ke tepi gunung itu, dimana bungkusan itu mula-mula terhempas. Di pertengahan batu-batu, tersembunyi di dalam satu celahan batu adalah Presiden Obama. Aku melihatnya dengan penuh perhatian dan nampak bahawa lapisan gelap daripada bungkusan pecah itu telah termendak di sekitarnya dan telah meliputi semua batu-batu. Presiden Obama berdiri di sana di dalam kegelapan; dan kepada kekaguman aku, disana di tengah-tengah kegelapan, di litupan gelap itu, aku nampak satu kerusi sedang mengambil rupa. Dan, dengan cepatnya kerusi ini mula membesar dalam ketinggian dan kelebaran, ia satu kerusi, yang gelap, seperti kayu hitam, tetapi membesar dengan cepat untuk menyerupai satu takhta.

 

Aku tertanya-tanya pasal kerusi ini dihadapan Penyelamat kita dan tertanya-tanya bagaimana satu kerusi boleh membesar dengan begitu cepat untuk menjadi satu takhta. Jadi, aku berjalan ke belakang kerusi itu dan mula mencari satu tuil, atau pemegang, yang seseorang boleh menggunakan untuk menaikkan kerusi dengan cepat dalam cara ini.

 

Semasa aku melihat di belakang kerusi, aku menjumpai satu pemegang, yang boleh digunakan untuk menaikkan kerusi, tetapi apabila aku cuba untuk memusing pemegang itu, aku nampak bahawa ia hanya boleh berputar. Gear dalam pemegang itu telah dikeluarkan.

 

Kemudian, Penyelamat kita memberitahu aku bahawa kerusi ini tidak membesar dengan cepat untuk menjadi satu takhta disebabkan oleh orang lain, yang berdiri dengan kelihatan jelas di belakang kerusi ini. Dia memberitahu aku bahawa kerusi ini telah menjadi satu takhta disebabkan oleh mereka, yang ada dibawahnya.

 

Kemudian, aku dibawa ke bawah kerusi itu dan mendaati bahawa diriku di dalam satu bilik mesyuarat bawah tanah. Disana, di bawah kerusi itu, di dalam bilik itu, aku nampak mereka yang membesarkan kerusi itu. Disana, di bawah Presiden Obama dan takhta hitamnya aku nampak banyak reptilia dan juga sesetengah daripada anak-anak manusia Iblis sendiri, seperti Bill Clinton, Ratu England dan yang lain-lain. Dan, walaupun aku tidak nampak dia, aku tahu bahawa Iblis sedang bersembunyi di dalam kegelapan.

 

Masa itu, begitu banyak perkara menjadi masuk akal. Kebencian Presiden Obama terhadap Perlembagaan Amerika; kebenciannya terhadap bendera negara ini; kebenciannya terhadap Kongres US; kebenciannya terhadap agama Kristian, dan kebenciannya terhadap segala kebebasan rakyat negara ini, inikan beberapa contoh benar sahaja.

 

Presiden Obama telah diberikan takhtanya, dan kerusinya untuk negara ini, jawatan presiden,  bermakna seikit sahaja baginya. Negara ini dan segala yang negara ini mewakili cuma merupakan habuk di bawah kaki dia.

 

Ini mestilah sebabnya kenapa begitu banyak gambar Presiden Obama telah termuncul, gambar, yang menunjukkan ketidakhormatan hebatnya kepada pejabat presiden; banyak gambar dimana lelaki ini dengan kasut kotornya diletakkan diatas perabot, pada bahagian tepi mej antik, di atas meja dan atas perabot lain Rumah Putih.

 

Presiden Obama telah membawa lebih kekotoran kepada Rumah Putih daripada semua presiden yang lain bergabung. Dia tahu bahawa dia bukan ada disana sebab hasrat rakyat, tetapi disebabkan oleh hasrat Iblis. Jadi, dia melapkan kakinya pada sejarahnya.

 

Presiden Obama tahu siapa dia, yang dia merupakan antikristus. Dia amatlah sedar akan takhtanya; tetapi beberapa orang lain sahaja yang menyedarinya; kerana takhtanya tersembunyi di celah-celah batu. Ia adalah diketahui dengan jelas di kalangan mereka yang berkerja tersembunyi bawah tanah, tetapi masih dalam dunia ini, sedikit orang sahaja yang mahu menerima kebenaran mengenai siapakah dia.

 

"Bapa, apa yang Engkau mahu menambah kepada penglihatan yang Engkau berikan kepada aku?"

 

"Anak SayangKu, Aku akan menambah ini: 2 + 2 mungkin adalah empat, tetapi dalam keadaan ini 2 + 1 = 4."

 

"Bagaimana, TuhanKu?"

 

"Anak SayangKu, melalui lelaki ini, semua akan menerima lebih daripada apa yang mereka  telah menawar. Kerana, Aku telah memberitahu kamu, AnakKu yang Diberkati, siapa dia; tetapi hanya sedikit orang sahaja yang percaya. Takhtanya berada dalam bayangan, tetapi bukan untuk lama lagi."

 

"TuhanKu, mengapa bungkusan ini datang kepada aku dalam penglihatan ini?"

 

"Anak SayangKu, ini datang kepada kamu kerana kamu taat. AnakKu yang Diberkati, takhtanya wujud disebabkan kamu. Jika bukan kerana kamu, dia tidak akan wujud. Anak SayangKu, ini adalah salah satu cara untuk menunjukkan kamu, yang ini datang disebabakan kamu ada, faham?"

 

"Ya, Tuhanku."

 

Aku adalah Bapamu, Yahweh, yea Jehovah, Tuhan Tertinggi.

 

Seperti yang disaksikan, direncanakan, dan direkodkan pada hari ke-15 September ini, 2011,

 

Linda Newkirk

 

Tetapi, walupun demikian, oh Penyelamat Terpuji, aku faham sepenuhnya bahawa aku hanya manusia kecil dan aku amat faham bahawa aku hanyalah kenderaan untuk anak lelaki suci Engkau untuk datang ke dunia. Benar-benar, oh Tuhan, jika aku tidak mempunyai anak lelaki suci Engkau, peperangan hebat ini tidak akan terjadi, sekurang-kurangnya bukan pada masa ini.

 

Dan, begitulah jadinya, AnakKu yang Diberkati; tetapi kamu ada di dalam dunia, dan kamu adalah kenderaan. Jadi, kamu juga merupakan sasaran.

 

Selamat membaca, Roh-roh Kesayanganku! Aku amat mengasihimu.

 

Linda

 

P.S. Lebih lagi yang akan datang dalam Bab 84. Jadi, terus perhatikan!