NUBUAT DARI GUNUNG

 

BUKU DUA BELAS

 

Bab 85

 

Skema dan Rancangan Aturan Dunia Baru Satanik

 

Amaran Penyelamat Kita Terjadi!

 

Salam kepada kamu, Kawan Tersayangku! Aku harap kamu berupaya mengikuti pekara sedunia yang kini berlaku dengan rencak. Apa yang Penyelamat kita dedah kepadaku dalam pesanan terakhir mengenai pegerakan rencak situasi peperangan di Timur Tengah sememangnya telah terjadi. Dia telah tunjukkan kepada kita bahawa akan adanya satu pemecutan pantas dalam situasi yang melibatkan kumpulan-kumpulan saling bermusuh di pintu belakang Israel. Ini akan dimajukan oleh Ratu England dan kawan perbankannya yang Satanik, evelyn de Rothschild.

 

Kata Penyelamat Kita Terjadi Dengan Pantas!

 

Dalam masa beberapa hari selepas Bapa kita tunjukkan aku penglihatan itu, kita nampak peningkatan penyerangan terhadap fasiliti nuklear Iran. Kita juga ada terbaca laporan bahawa ada roket yang terlancar merentasi sempadan Lebanon; dan kita ada terdengar laporan bahawa ada roket , yang dilancarkan dari strip Gaza ke Israel. Yang terbaru, ada kedengaran cerita mengenai orang Israel melancar peluru berpandu ke Gaza! Kita juga ada terbaca bahawa Iran telah menawan satu dron pengintip canggih, yang dimiliki USA. Semua pekara ini, jika benar, beritahu kita bahawa peperangan di Timur Tengah sedang menjadi hangat!

 

Latihan Perang Dingin

 

Dalam penglihatan terakhir, kita nampak bahawa lelaki Rothschild itu suruh Ratu England untuk memakaikan pakaian sejuknya, kerana ia hampir akan menjadi sangat sejuk; dan dia memakainya. Dan,  sejak penglihatan itu, yang meramalkan perang dingin baru yang akan datang, kita sekarang ada terbaca mengenai peningkatan dalam perang dingin Rusia/Barat.

 

Russia Menyediakan Peluru Berpandu Panjang!

 

Apa lagi yang Penyelamat kita sedang tunjukkan? Kamu akan ingin tahu. Beberapa hari yang lalu, aku diberi satu penglihatan, kali ini penglihatan mengenai Perdana Menteri Rusia. Dia tengah sibuk menyediakan peluru berpandu jarak panjang tertentu, ada yang disediakan untuk USA, ada yang disediakan untuk Eropah; dan peluru berpandu lain, yang kebanyakannya boleh beralih, disediakan untuk peperangan di timur tengah.

 

Di Belakang Tirai, Putin Terima Arahannya

 

Kira-kira sehari selepas penglihatan mengenai Putin menyediakan peluru berpandu jarak jauhnya, aku nampak Ratu England sekali lagi. Dia sedang menumpang bersama kawan perbankannya, Evelyn de Rothschild. Kereta kuda mereka terhenti dan Ratu England kekal berada di dalam kereta kuda sementara lelaki Rothschild turun melawat Putin Rusia. Aku nampak lelaki Rothschild mengikatkan banyak pisau panjang di melilit pergelangan kaki Putin dan kemudian kuncikannya pada tempat itu; kemudian aku tahu bahawa Putin sedang terima arahannya dari lelaki Rothschild itu.

 

Putin yang Marah, Mengawal, Terkawal: Satu Permainan Besar!

 

Dalam masa beberapa hari semenjak penglihatan itu, aku terbaca mengenai pembaharuan perang dingin antara Rusia dan negara lain. Putin nampaknya agak marah mengenai perisai peluru berpandu NATO. Dia juga nampaknya agak marah mengenai “campur tangan” negara Barat dalam pilihan raya awalannya. Dari tindakan Putin membantah mengenai pengusikan pilihan raya di Rusia, kita boleh tahu bahawa ahli bank antarabangsa dan golongan pemerintah elit mereka sedang mengingatkan Putin bahawa dia akan bermain ikut peraturan mereka. Dia tidak boleh berbuat sesuka.

 

Bukan Putin, atau sesiapa pun pemimpin elit satanik dunia akan jadi berbuat sesuka hati. Mereka akan berbuat seperti yang Iblis suruh; dan mereka akan bertindak mengikut tekanan ahli bank antarabangsa. Memang seperti sejarah mereka, ahli bank dunia dan golongan pemerintah elit akan bermain dalam kedua-dua belah. Dan, sampai sekarang, kita sudah faham bahawa apa yang kita tengok dalam akhbar terkawal mereka ini jarang merupakan keadaan sebenar.

 

Penyediaan Pentas untuk Perang Dunia yang Lebih Hebat

 

Oleh itu, media aturan dunia baru yang mengiklankan hadiran kapal perang Rusia di sekitar Syria, lindungan peluru berpandu Rusia untuk Syria, dan campur tangan hampir serentak oleh China, yang datang melindungi Iran, cumalah satu latihan perang golongan elit. Mereka sedang menyediakan pentas untuk Perang Dunia III dan ia akan terus maju sedangkan mereka menyediakannya.

 

Perang ini akan terus memuncak. Ia mesti demikian; kerana mereka mesti mengawal kewangan semua negara. Tidak akan ada pemberontak kewangan, atau pemberontak ketenteraan, dalam Aturan Dunia Baru mereka. Mereka akan memastikan perkara-perkara ini.

 

Lebih banyak lagi Skema Rothschild dan golongan Diraja!

 

Peluru dan Peluru Berpandu untuk orang Inggeris!

 

Dan, sekarang, aku akan berkongsi dengan kamu satu lagi penglihatan penting, yang Penyelamat kita baru-baru ini tunjukkan kepadaku mengenai Ratu England dan kawan kayanya, Evelyn de Rothschild. Dalam penglihatan ini, aku nampak satu helai penutup plastik yang tebal, aku angkatkan penutup ini dan aku nampak banyak, banyak kotak kayu, yang penuh dengan peluru, dan peluru ini terdiri daripada peluru jenis yang sangat panjang. Aku panjat ke atas kotak, di bawah penutup dan merangkap merentasi banyak, banyak kotak yang mengandungi peluru yang sangat besar ini. Aku panjat di atas kotak untuk seketika, bergerak merentasi bilangan besar peluru besar ini, sampailah aku terkeluar dari sebelah yang lain penutup ini.

 

Sedangkan aku pandang ke atas, aku sedar bahawa aku berada di kereta kuda Rothschild/ Ratu England. Aku pandang ke depan dan nampak jam Big ben; dan aku sedar bahawa Ratu England dan Ahli bank Rothschild  sedang berhenti perlahan-lahan di London. Ratu England tidak nampak aku di belakangnya dan dia berdiri untuk meninggalkan kereta kuda itu, tetapi sebelum dia meninggalkan kereta kuda itu, aku nampak dia angkatkan tempat duduknya; dan dibawah tempat duduknya ada satu longgokan peluru berpandu pendek.

 

Dari penglihatan ini, kita boleh nampak bahawa Ratu England dan kawan perbankannya sedang menyumbatkan peluru di Londin; dan kerana kereta kuda ini bergerak perlahan-lahan, ia nampaknya bahawa kejatuhan ke keganansan akan diperkenalkan dengan perlahan. Dunia ini, seperti yang kita ketahui, sedang berpilin ke pemecahan yang ganas. Kita sedang menyaksikan terjadinya pelan Satanik Aturan Dunia Baru; dan Penyelamat kita sedang menunjukkan pelan mereka. Terpujilah Nama SuciNya!

 

Adakah Jalan Iblis Juga Merupakan Jalanmu?

 

Masa untuk periksa diri sendiri!

 

Kita sedang menyaksikan pembentukan skema aturan dunia baru, penciptaan Aturan dari Huru-hara. Ini merupakan jalan Iblis. Kamu sukakah?

 

Jika tidak, kamu mesti cari JALAN YANG SATU-SATUNYA SAHAJA. YESUSLAH JALAN YANG SATU-SATUNYA SAHAJA. Dia merupakan jalan yang satu-satunya ke penyelamatan. Dialah jalan yang satu-satunya ke ketenangan, Dialah jalan yang satu-satunya ke kegembiraan. Dialaa jalan yang satu-satunya ke kehidupan abadi, Dialah jalan yang satu-satunya ke Cahaya. YESUSLAH JALANNYA. TIDAK ADA JALAN LAIN.

 

Peras ugut tengah berlaku!

 

Sekarang, berkaitan negara ini, Penyelamat kita sedang mendedahkan melalui penglihatan bahawa Hillary dan tiga orang sekutunya masih lagi cuba untuk mengambil alih tempat Presiden U.S. Tetapi, rampasan ini tidak diketahui kebanyakan orang, tetapi cuma ternampak menerusi beberapa maklumat sangat pelik yang dikemukakan sekarang. Kita mungkin tertanya-tanya kenapa maklumat pelik ini sedang ditampilkan pada masa ini. Dan, pilihan waktunya tidak masuk akal langsung, kecualilah, orang, yang sedang menampilkannya, jugalah orang sama yang membuat peras ugut. Apakah pekara pelik, yang ditekankan pada masa ini?

 

Ada kata bahawa bapa Presiden Obama sebenarnya merupakan ketua Black Panthers, dia seorang orang hitam yang radikal yang bernama “Malcolm X,” ataupun Malcolm Little. Pergi carikan paparan internet terkini Martha Trowbridge. Dia bukanlah orang pertama membuat tuduhan sebegini, tetapi barangkali suara dialah yang paling kuat! Siapakah yang sebenar berada di belakang paparan Trowbridge? Siapakah Trowbridge? Di manakah Trowbridge dapat maklumat ini? Dan, kenapa dia tampil sekarang dengan maklumat ini pada masa ini?

 

 

Tanduk Kecil!

 

Apa yang aku dapati begitu menakjubkan mengenai hal Malcolm X mungkin merupakan bapa daging Presiden Obama adalah hakikat bahawa Penyelamat kita ada berkata mengenai Tanduk Kecil di Buku Daniel (Daniel 11:21). Tanduk Kecil merupakan nama yang lain untuk Orang Dosa, atau Antikristus. Jika khabar angin ini adalah benar, dan Malcolm X betul-betul merupakan bapa biologikal Barack Obama, maka,  nama keluarganya, “Little (Little bermaksud kecil- kata penterjemah) tambahlah satu dimensi baru kepada gelaran antikristus, “Tanduk Kecil.” Ada juga orang yang kata bahawa Presiden Obama merupakan orang yang “kecil”.

 

Oh, betapa penuh misterinya ajaran Penyelamat kita! Ingatlah bahawa Penyelamat kita telah mengesahkan hakikat bahawa Prseiden Obama IALAH antikristus itu. Penyelamat kita telah mengesahkan ini kepadaku lebih dari tiga tahun lalu dan dia telah mengesahkan lagi kebenaran ini kepadaku, bahawa Obama merupakan antikristus, berulang-ulang, melalui banyak, banyak penglihatan.

 

Pokok Obama,

 

Rockefellers dalam Rumah Rothschild!

 

Sekarang, aku akan beritahu kamu mengenai satu lagi penglihatan yang baru-baru ini, yang berkaitan dengan negara ini. Semalam sahaja (08 Disember 2011), aku ada penglihatan mengenai satu pokok hitam, satu pokok hitam yang lagusung tiada daun. Dalam penglihatan ini, Roh Tuhan suruh aku untuk berjalan ke belakang pokok hitam itu; dan apabila aku berbuat demikian, aku nampak bahawa ada satu retakan besar di belakan pokok itu, yang sebenarnya merupakan tempat masuk tersembunyi.

 

Kejahatan Pakatan Tiga!

 

Aku masuk ke dalam pokok melalui tempat masuk tersembunyi itu dan aku tidak nampak ada orang lain kecuali Hillary Clinton. Masa itu sudah lewat malam. Dia seorang sahaja yang ada di bahagian atas pokok itu dan dia tengah bekerja di bawah satu lampu. Dalam penglihatan itu, aku nampak dia pusing dengan agak cepat dan mula untuk menocang tiga helai benang yang tebal. Dia menocangkannya dan kepitkan mereka pada hujungnya; dan kemudian dia gantungkan tiga helai benang yang ditocangkan itu pada dinding di belakang dia. Kemudian, dia tutupkan lampu dan duduk di dalam kegelapan.

 

Ada kata bahawa Hillary mungkin bertanding bersama Presiden Obama sebagai penolong Presiden, tetapi jika ini merupakan cita-citanya, ia masih lagi disembunyikan. Dia sedang duduk di dalam kegelapan Pokok Hitam, Pokok Obama.

 

Walau bagaimanapunm ada antara kita yang tertanya-tanya mengenai pilihan masa paparan Malcolm X di internet dan siapakah yang di belakang paparan ini. Kita cuma boleh tertanya-tanya siapakah yang ingin memeras ugut Presiden Obama. Kami tidak boleh pasti, tetapi kami ada rasa kuat siapakah orang yang bertanggungjawab.

 

Rancangan yang Tebal dan Memautkan!

 

Kira-kira tiga tahun yang lalu, aku ada satu penglihatan dan aku telah tuliskan penglihatan ini dalam tulisan terdahulu; tetapi dalam penglihatan ini, aku nampak bahawa ada beberapa Presiden sebelum ini berancang untuk mengambil nyawa Presiden Obama; dan dalam penglihatan yang sama ini, aku nampak dia terlantar di luar dalam satu kelopak darah.

 

Tiga Orang yang Merancang!

 

Kemudian, dalam satu lagi penglihatan, aku nampak sekali lagi keranda tiga presiden itu yang telah mati. Aku ada banyak penglihatan yang berkaitan sama ada dengan tiga keranda dengan mayat tiga presiden itu ataupun dengan batu nisan ketiga-tiga presiden ini yang bersebelahan dengan satu yang lain. Adakah pengulangan penglihatan ketiga-tiga orang ini, yang sama ada di dalam keranda mereka, atau di bawah batu nisan mereka, memenuhi kata dari Buku Daniel? “tampak tumbuh di antaranya suatu tanduk lain yang kecil, sehingga tiga dari tanduk-tanduk yang dahulu itu tercabut... Daniel 7:8”

 

Tiga presiden itu merupakan dua orang Bush dan Bill Clinton. Adakah mereka sedang merancang sesuatu? Apakah ketiga helai benang tebal itu yang ditoncangkan bersama-sama dan diletakkan pada dinding di belakan Hillary Clinton? Adakah ini mewakili rancangan yang ditoncang rapi oleh ketiga-tiga orang itu untuk merampas semula tempat Presiden melalui cara yang sangat gelap?

 

Semestinya, Penyelamat kita telah tunjukkan aku pelan mereka. Dia telah, dia masih lagi, dan dia masih akan lagi menunjukkan pelan mereka! Kerana, semestinya melalui toncangan tebal itu, mereka telah membuat satu rancangan dan rancangan itu berkait rapi dengan Hillary. Rancangan mereka berada dalam kegelapan, dan ia melibatkan Presiden Obama! Ya, dalam kegelapan, mereka merancang. Tiada yang nampak mereka; skema mereka tersembunyi.

 

Satu Plot yang Dahsyat!

 

Skema gelap apakah yang kini akan terjadi? Adakah kita hampir akan nampak percubaan membunuh Presiden Obama? Pada masa lalu, aku ada banyak penglihatan mengenai percubaan untuk mengambil nyawanya; tetapi walaupun dia dibunuh, dia hidup kembali. Tetapi, apabila dia hidup kembali, dia tidak bersendirian dalam badan itu. Dia ada teman! Adakah plot ini sekarang sangat dekat?

 

Walaupun Penyelamat kita telah berikan aku banyak penglihatan terperinci mengenai penyerangan sebegini pada nyawa Presiden Obama, aku tidak tuliskan kebanyakan penglihatan ini. Tetapi, beberapa orang  ketahui banyak penglihatan ini.

 

Tujuh Tahun yang Dahsyat!

 

Betapa dekatkah kita ke permulaan tujuh tahun terakhir? Kalau bukan kerana kasih dan kasih karunia Penyelamat kita, dan sekian tahun yang Dia bertangguh, kita mungkin sudah masuk tujuh akhir terakhir ini seawal 1998. Tetapi, kerana sekian tahun yang berupa kasih karunia dan belas kasihan ini, serta penangguhanNya yang berterusan, Dia telah tambahkan masa.

 

Berapa banyak masa lagi yang kita masih ada?

 

Hari ini, pada Disember 08, 2011, aku ada satu penglihatan lagi. Dalam penglihatan itu, aku berada di satu bilik di tingkat atas. Aku membukakan tirai pada satu tingkap dan memandang ke bawah. Di sana pada jalan merupakan Lembu Jantan Wall Street. Ia telah ditikam di belakang, antara bahunya, dan ia sedang berdarah dengan banyak. Ia berdiri di tengah-tengah kelodak darah dan aku tahu bahawa ia tidak akan hidup lama.

 

Di situ, di depan Lembu Jantan Wall Street merupakan Presiden Obama. Dia tengah berdiri di belakang satu pentas, di bawah satu kanopi; sedangkan dia memandang lembu jantan itu, dia berkata, “Ia (lembu jantan) telah menjalankan tugasnya; tetapi sekarang kami mesti lihat pada nombor tujuh, tujuh hari.”

 

Adakah tujuh tahun terakhir, atau tujuh tahun dalam penglihatan di atas, akan hampir bermula? Adakah hempasan pasaran dunia akan menandakan permulaan tujuh tahun terakhir? Ambil perhatianlah apa yang Penyelamat kita sedang tunjukkan dalam penglihatan di atas mengenai lembu jantan itu.

 

Bilakah Lembu Jantan akan jatuh menerusi lantai?

 

Adakah kamu masih ingat penglihatan mengenai lembu jantan pasaran saham, yang Penyelamat kita telah berikan kepadaku kira-kira lima belas bulan yang lalu? Aku masih rasa bahawa ini merupakan satu penglihatan yang menarik.

 

Dalam penglihatan itu, aku berdiri di luar dan aku nampak satu penutup plastik yang tebal, yang meliputi kawasan besar tanah. Aku pergi angkatkan plastik itu yang tebal; dan sedangkan aku berbuat demikian, aku nampak bahawa plastik hebat ini sedang menutupi satu himpunan bawah tanah dan orang-orang di situ sangat bising bersorak. Dalam penglihatan itu, aku nampak satu tiang dan aku panjat turun tiang itu dan dapati diriku berdiri di antara satu himpunan orang ramai. Orang ramai itu sedang memandang pada arah satu arena dan semua orang sedang bersorak mengenai peserta dalam arena itu.

 

Cuma ada satu peserta dalam arena itu, dan peserta in merupakan lembu jantan Wall Street. Aku, juga, berdiri terkagum akan ketinggian dan kekuatan lembu jantan hitam itu. Ia sangat besar dan kuat. Orang sedang berhimpun dan bersorak di sekelilingnya dan berkata, “Siapakah yang serupa Lembu Jantan ini?” Kemudian, mereka jawab soalan mereka sendiri. “Tiada yang seperti Lembu Jantan ini!” Dan, himpunan dan sorakan kuat ini, berserta dengan pujian untuk lembu jantan ini berlangsung untuk sewaktu; tetapi tiba-tiba, tanpa sebarang jangkaan apa-apa pun, satu pintu tersembunyi terbuka pada bahagian dinding dalam arena itu, dan dari situ keluar laju seekor buaya gergasi.

 

Buaya gergasi itu menyerang ke arah kaki kanan depan lembu jantan itu dan dengan teruknya mencacatkan kaki depan lembu jantan itu. Walaubagaimanapun, orang ramai masih terus bersorak. Mereka terus himpun di sekitar lembu jantan itu dan berkata, “Lembu jantan itu masih kuat, Lembu jantan itu masih ada tiga kaki kuat. Lembu jantan itu masih kuat! Siapkah yang serupa lembu jantan ini?”

 

Himpunan dan pujian untuk lembu jantan itu berlangsung untuk sewaktu; dan tiba-tiba, tanpa sebarang jangkaan apa-apa pun, lantai di bawah kaki belakang lembu jantan Wall Street itu teroboh jatuh. Dan, terjatuh ke bawahlah lembu jantan itu. Ia jatuh banyak tingkat ke bawah dalam bangunan besar itu dan ia terhenti jauh di bawah. Apabila lembu itu terhenti, badannya penuh dengan kayu gergasi yang telah menikam badannya pada perjalanan turun. Lembu jantan itu berdarah teruk dan ia tidak akan jadi kembali lagi. Tetapi, ramai yang masih lagi menjerit dan mengisyitiharka  , “Ia akan kembali. Lembu jantan itu akan kembali.” Tetapi, aku tahu bahaaw lembu itu habis sudah.

 

Kaki Tercacat Pasaran Saham!

 

Sekarang, Kawan Tersayangku, inilah soalanku. Apakah kaki depan kanan ini, yang dicacatkan dengan begitu teruk? Aku tidak tahu dengan pasti, tetapi buat masa ini, aku bertambah yakin bahawa kaki tercacat ini mungkin merupakan pasaran masa depan, yang juga dipanggil pasaran derivatives, ataupun pasaran options. Adakah mereka semua sama? Aku semestinya bukan seorang pakar, tetapi aku percaya bahawa merka merupakan tiga biji kacang dalam satu kulit yang sama.

 

Jadi, adakah kita sedangpun menyaksikan kaki yang tercacat teruk ini? Adakah ia telah berlaku? Dan, adakah Pasaran saham sekarang berada dalam fasa berhimpun sebelum kejatuhannya? Pasaran saham sekarang semestinya sedang berhimpun dan meningkat tinggi pada waktu ini!

 

Fikirkanlah kejatuhan pasaran derivatives ini. Aku ada terbaca laporan bahawa kerugian antarabangsa, yang telah berlaku dalam Pasaran derivatives mungkin menjangkau 1.5 quadrillion. Ini mungkinlah isyarat yang Penyelamat kita mengingatkan aku, kaki tercacat yang akan membawa kepada kejatuhan lembu jantan. Adakah ini merupakan loceng amaran bahawa kejatuhan lembu jantan itu sangat dekat? Terus bacakan.

 

Pasaran Derivatives!

 

Satu Lautan Hutang Terapung!

 

Inilah apa yang Penyelamat kita sedang tunjukkan pada waktu ini, pada hari Disember 10, 2011 ini. Sedangkan aku menulis penulisan ini, Dia berikan aku penglihatan berikutan.

 

Melalui satu pintu, aku sekarang memasuki belakang biawak besar ini, buaya itu, yang telah mencacatkan kaki kanan depan lembu jantan itu, dan aku dapati bahawa diriku berada dalam satu jampatan, tetapi ia merupakan satu jambatan terapung yang sangat tak stabil. Jambatan ini berhayun-hayun dengan kuat; dan aku sedang memegang pinggir jambatan ini supaya aku tidak terjatuh, kerana ini merupakan satu jambatan yang sangat bergoyang. Pada jambatan ini, aku nampak perkataan, “derivatives,” dan aku tertanya-tanya apakah lagi yang Penyelamat kita ingin tunjukkan aku.

 

Skema Derivatives yang Diatur dari London!

 

Penyelamat kita berikan aku satu teleskop yang sangat pendek dan aku memandang ke arah sebelah yang lain jambatan ini, aku memandang ke dalam sebuah tingkap terbuka. Di situ terduduk Ratu England dan dia duduk di sebuah kerusi berhadapan meja lelaki Rothschild. Lelaki Rothschild itu sedang merokok sebatang cerut gemuk dan di sisi cerut itu tertulis perkataan, “Lenyap bersama angin.”

 

Ratu itu teresek-esek seolah dia nak menangis dan kemudian dia mengeluarkan setitik air mata. Dia keluarkan satu sapu tangan baru yang bersih dan ludahkan segumpal benda pada sapu tangan itu, ia bewarna perang dan berlekit. Kemudian, dia masukkan sapu tangan itu ke dalam poketnya dan memandang keluar pada tingkap, pada jambatan yang aku berdiri ini, tetapi dia tidak nampak aku.

 

“Baiklah, tidak ada pilihan lain sudah,” dia berkata, “Kita mesti gulungkannya. Kita telah menginspirasi dan kita telah memperolehi, tetapi sekarang arusnya begitu perlahan, jadi ia mesti pergi. Kemudian, dia ambilkan satu pisau, oh satu pisau sapu mentega dan dia sapukan mentega pada sekeping roti bakar. Sedangkan dia makan sekeping kecil roti bakar itu, dia berkata, “Ia terbakarlah, pasaran palsu ini. Ia telah melakukan fungsinya dan terjatuh seperti yang ia patut. Satu pokok yang tiada guna, jadi kita mesti bebaskan diri kita dari beban buruk ini, jadi tarik balik arahan untuk menjual, supaya kita boleh mententeramkan khabar angin mengenai adanya tumor yang banyak pada pasaran ini. Kita akn berhentikan pemusnahan sehinggalah kita dapat cari satu cara yang lebih baik untuk terus berada di atas belakang orang ramai, domba-domba bodoh yang jahil, di mana bahagian belakang mereka cumalah alat gunaan untuk rancangan yang lebih besar itu. Siapa yang boleh memenangi kita? Kita merupakan golongan istimewa, terpilih, jadi letakkanlah satu pedang ke dalam kakinya, yang sakit, terbengkak, dan kembung dengan angin! Tiada alasan diperlukan, tetapi apabila masa dipercepatkan, buatlah keputusan. Ambilkan keuntungan dan tutupkan pintu.” Dan dengan kata-kata ini, dia berdiri, ambil beg tangannya dan beredar dengan tergesa-gesa.

 

Penenggelaman Pasaran Derivatives!

 

Dan, aku yang sekarang berada di atas jambatan ini dan nampak ia terhayun dengan begitu kuat dalam ombak yang dahsyat dan menyahstabilkan ini, tertanya-tanya sama ada aku akan dapat keluar dari jambatan derivatives ini sebelum ia tenggelam di bawah ombak bergelora yang dahsyat ini.

 

Tetapi, aku tidak keluar dari jambatan ini sebelum satu penenggelaman hebat mula berlaku di sekitar aku. Kerana, sedangkan aku cari untuk keluar dari jambatan ini, ia nampak seperti  seseorang telah menarik pam tandas gergasi dan turun, turun, turun ke bawahlah ombak bergelora ini. Semuanya dibawa turun, dengan tiba-tiba dan tak terjangka.

 

Aku sekarang berdiri pada pinggir jambatan ini sekarang, gelora itu sudah tiada, dan aku tengok ke bawah dan nampak satu jurang yang besar. Aku terkejut kerana terlihat satu lubang kosong besar di bawahku. Semuanya sudah tiada!

 

Sedangkan aku memandang kehilangan hebat ini, aku berkata kepada Penyelamat kita, “Tuhanku, bilakah mereka mengarahkan kaki derivatives ini untuk dicacatkan?” Kemudian, aku pandang bahagian belakang Ratu; kerana dia sedang berjalan ke arah sebuah kereta limo yang menunggunya dan apabila dia nak menaiki kereta itu, aku nampak dia tercicir sehelai kertas, dan kertas itu terjatuh di belakang dia.

 

Dari jarakku pada jambatan itu, aku boleh nampak ada penulisan pada nota itu dan aku tahu bahawa penulisan itu merupakan jawapan kepada soalanku: “bilakah mereka mengarahkan kaki derivatives ini untuk dicacatkan?”

 

Tiba-tiba, aku diberi satu pandangan teleskopik dan sekarang aku boleh lihat jawapan kepada soalanku di atas: “Bilakah mereka mengarahkan kaki derivatives ini untuk dicacatkan,” dan jawapan pada kertas itu, yang dijatuhkan oleh Ratu berkata dengan jelas, “semalam.” Arahan  untuk mencacatkannya sudah dikeluarkan sewaktu yang lalu. Kaki kanan depan lembu jantan Wall Street sekarang telah dicacatkan!

 

Aku ingatkan kamu sekali lagi, bahawa selepas kaki kanan depan lembu jantan Wall Street ini dicacatkan, Pasaran Wall Street akan “berhimpun” untuk suatu waktu yang singkat; dan dengan tiba-tiba, tanpa sebarang peringatan apa-apa pun, kaki belakang lembu jantan akan terjatuh menembusi lantai. Kita sekarang berada dalam peringkat berhimpun. Kebelakangan ini, Pasaran Wall Street berada dalam keadaan meningkat yang mantap; dan hal ini, juga, seolah menonton wayang tidak masuk akal, apabila seseorang mempertimbangkan hakikat bahawa begitu banyak negara yang bergelut secara kewangan dan hakikat bahawa U.S dolar telah diturun pangkatkan. Berapa lamakah yang kita ada? Aku percaya bahawa penglihatan berikutan akan memberikan kita sedikit pemahaman!

 

Menagguhkan Keruntuhan Pasaran Saham!

 

Pilihanraya Presiden

 

Aku ingin untuk membawa kamu kembali ke suatu penglihatan, yang penyelamat kita telah berikan aku pada musim bunga 2011. Dalam penglihatan itu, aku nampak Presiden Obama. Dia sedang berdiri pada satu tebing dan dia mencapaikan tangannya ke belakang untuk berpaut pada dinding, dan di depannya ada satu lencongan, lecongan seperti setengah bulatan.

 

Satu Julat Yang Sangat Tipis!

 

Dia menghala ke luar, dan berpaut pada dinding itu, sedangkan dia bergerak melalui bulatan setengah dinding itu, tebing yang dia sedang berdiri atas bertambah sempit, sehinggalah tebing itu menjadi begitu sempit sampai aku terhairan bagaimana dia mungkin boleh terus berpaut. Aku ingat dia semestinya jatuh pada bila-bila sahaja, tetapi dia masih terus berpaut.

 

Jawatan Presiden: Obama akan masuk semula!

 

Tiba-tiba, sedangkan aku benar-benar percaya bahawa dia akan terjatuh dari tebing itu, yang sudah menjadi begitu sempit dan yang menjadikan aku terkagum bahawa dia masih berpaut, dia melompat keluar dari tebing itu dan berlari merentasi padang rumput Rumah Putih, dia pegang tangan Michelle, dengan tangan mereka ditinggikan, mereka berlari ke arah Rumah Putih.

 

Di depan, aku boleh lihat pelbagai alat hiasan perayaan. Tetapi, menakjubkannya, aku sekarang boleh memahami apa yang aku sedang lihat dalam penglihatan. Kerana, dengan keriangan hebat, mereka berlari ke arah Rumah Putih, dan Obama berjerit, “Kita menang! Kita menang!” Dalam masa kira-kira dua minggu penglihatan ini, Obama mengumumkan bahawa dia akan masuk undi untuk tempoh kedua.

 

Aku beritahu kamu mengenai penglihatan ini, kerana ramai yang percaya bahawa dia mungkin tidak sempat diundi kembali sebelum dia dan pengawal komunis dia mengenakan negara ini dengan  undang-undang darurat. Tetapi, dari penglihatan di atas, kita nampak bahawa dia akan menjalankan pilihanrayanya. Semestinya, Penyelamat kita sedang tunjukkan kepada kita bahawa Obama akan dipilih sekali lagi, tetapi dengan julat yang sangat tipis. Julat tipis itu merupakan “tebing sempit”

 

Pilihan Masa Keruntuhan Pasaran Saham!

 

Apakah yang ini bermaksud berkenaan keruntuhan pasaran saham dunia? Ia bermaksud bahawa keruntuhan ini mungkin akan ditundakan sehingga selepas dia dipilih. Jika pasaran ini teruntuh sebelum pilihan-semula Obama, Ratu England dan kawan Rothschildnya mungkin kehilangan putera mereka. Tetapi, mereka tidak akan kehilangan dia kerana Penyelamat kita telah mengesahkan kebenaran mengenai Orang Yahudi/ Muslim/ Antikristus Satanis, yang sekarang itu berada dalam jawatan presiden. Ya, dia akan habiskan kerjanya, kerana dia merupakan Antikristus! Penyelamat kita telah tunjukkan aku kebenaran ini dalam banyak, banyak penglihatan.

 

Adakah kamu bersedia untuk khemah tahanan? Cuma ada sedikit sahaja masa yang berharga.

 

Langkah Hebat Penyelamat Kita!

 

Aku akan beritahu kamu satu kebenaran yang banyak daripada kamu tidak tahu. Kira-kira dua tahun yang lalu seorang wanita menghubungi aku, dia mengalami penyakit Morgellon. Jika kamu tahu mengenai penyakit ini, kamu faham bahawa ia merupakan satu penyakit yang dahsyat dan tidak dapat disembuhkan. Tetapi, ia bukan tidak boleh disembuhkan bagi Penyelamat kita; kerana Dia boleh melakukan semua perkara.

 

Aku hantarkan kepada wanita ini beberapa helai kain doa suci yang diurap; dan dia disembuhkan dari penyakit dahsyat ini. Seperti yang dihuraikan dia, satu habat hebat datang pada badannya dan haba ini, urupan Penyelamat kita pada kain ini, dengan nyatanya membakarkan implan fiber yang terdapat dalam penyakit Satanik dahsyat ini. Terpujinya nama Raja maha Perkasa kita, Yesus, Tuhan Segala Tuhan, dan raja segala Raja. Segala kemuliaan dan kehormatan kepada Penyelamat Terpuji kita!

 

Badan Baru Untuk Sebilangan Orang,

 

Pada atau Dekat Waktu Runtuhan Ekonomi!

 

Penyelamat kita juga memberkat wanita ini dalam cara yang lain. Dia berikannya beberapa mimpi nubuat. Aku ingat dengan baik satu mimpi yang dia berkongsi dengan aku. Dalam mimpi ini dia beritahu aku bahawa dia berada di dalam satu bank. Banyak orang yang memindah keluar wang mereka dari bank-bank dan dia memandang ke depannya dan ternampak seorang wanita suci, yang berdiri di situ. Dia berkata, bahawa dalam mimpi itu, dia tahu bahawa ini merupakan seorang wanita suci; kerana dia tahu bahawa wanita ini tua, tetapi dalam mimpinya dia kelihatan sangat muda.

 

Apa yang ini maksudkan untuk kita? Pertama, aku percaya bahawa ini merupakan satu mimpi nubuat; dan ia memang nampaknya bahawa, sampai waktu pasaran teruntuh dan ada situasi orang pindahkan wang dari bank, ada orang yang akan ada badan baru. Kemuliaan kepada raja Maha Perkasa kita selama-lamanya! Terharganya Nama SuciNya!

 

Penghakiman Akan Datang ke Rumah Tuhan!

 

Kawan Tersayangku, hari ini merupakan 9hb Disember, 2011, dan aku sambung menulis pesanan ini. Dengan ini dinyatakan, aku ingin beritahu kamu satu penglihatan yang lain, yang Penyelamat kita telah berikan kepadaku empat malam yang lalu. Ini merupakan penglihatan mengenai rumah Dia sendiri.

 

Dalam penglihatan itu, aku berdiri bersama Penyelamat kita, tinggi di atas, sangat tinggi dan memandang ke bawah. Dia sedang berdiri di belakang satu pentas dan dalam tangannya ada sebatang tukul kayu. Aku memandang ke bawah dan nampak bahawa kami berada di atas satu himpunan orang yang ramai; dan himpunan ini sedang berlaku di dalam satu bangunan berbulat yang sangat besar. Dalam bangunan megah ini ada banyak barisan berbentuk bulat, yang penuh dengan orang. Jadi, barisan-barisan orang berada di depadn dan belakang kita; dan seperti yang aku kata, ini bukan perhimpunan yang kecil, tetapi sememangnya satu perhimpunan yang sangat besar.

 

Dosa Hebat Yang Tak Ditaubatkan di Rumah Tuhan!

 

Pada mulanya, apa yang aku cuma boleh nampak adalah orang di bawah sahaja, tetapi tiba-tiba aku diberi satu pandangan teleskopik dan aku boleh lihat ke bawah dan lihat orang dengan teliti, hampir seperti aku berada di depan muka mereka. Dan, apa yang aku ternampak, aku tidak ingin untuk nampak; kerana ia bukan merupakan pandangan yang menyenangkan. Aku tahu bahawa aku sedang memandang pada orang, tetapi muka mereka tidak kelihatan seperti muka orang, tetapi muka raksasa, atau binatang. Kerana, muka mereka dengan hebatnya terpiung dan terubah bentuk dan rami daripada mereka ada muka pelbagai haiwan, atau setan.

 

Domba Kecil Yang Terharga

 

Sedihnya, kebanyakan daripada muka merupakan jenis yang aneh, tetapi, di sini dan di sana antara mereka yang ada muka aneh ini, akan ada terduduknya seorang yang berbeza, tetapi dia bersendirian. Orang sedemikian akan berpakaian satu jubah rohaniah yang bersih, atau hampir bersih, dia akan mempamerkan tingkah laku yang tenteram, dengan tangannya dilipat dan mukanya tenang.

 

Aku mesti beritahu kamu bahawa dalam Roh aku, aku terkejut melihat mereka yang terharga ini, yang dikelilingi oleh begitu ramai jenis mereka yang berwajah hodoh. Aku banyak tertanya-tanya mengenai penglihatan dahsyat ini tetapi di dalam penglihatan sebegini aku terasa begitu tak terdaya dan terbingung.

 

Keluarlah Dari Antara Mereka!

 

Kemudian, Penyelamat kita memukulkan tukul kayu itu pada pentas dan sedangkan cahanyaNya keluar merentasi kepala orang ramai, Dia berkata, “Berdiri dan keluar!”

 

Aku tahu bahawa Dia sedang bercakap dengan domba kecilNya, beberapa domba yang rendah hati dan senyap, yang terselerak di sini sana antara mereka, yang penuh dengan, atau terlimpah dengan, begitu banyak dosa yang tak ditaubatkan. Aku terasa begitu terputus harapan dalam roh aku.

 

Penghakiman Dahsyat Akan Datang Ke Rumah Tuhan!

 

Kemudian, selepas satu waktu yang pendek, dan aku tidak tahu berapa lama waktu yang pendek itu, dalam dunia benar, ia nampaknya seolah pintu pagar neraka telah terbuka; dan dari situ datangnya setan berapi, yang mempunyai pelbagai bentuk dan saiz, mereka pergi ke antara orang-orang itu. Dan, sedangkan setan-setan ini turun pada orang, aku nampak bahawa setengah daripada bangunan ini menjadi gelap; dan aku terasa begitu terputus harapan dalam roh aku, sambil tertanya-tanya apa yang telah berlaku dan ke manakah mereka pergi sudah.

 

Masih, penglihatan ini menghantui aku; kerana aku tahu dengan elok aapa yang ini bermakna. PENGHAKIMAN AKAN DATANG KE RUMAH TUHAN. OH, BETAPA DAHSYATNYA WAKTU YANG MENUNGGUKAN MEREKA YANG ENGGAN BERTAUBAT. Oh, betapa teruknya keadaan rohaniah rumah Tuhan. Rumah Tuhan penuh dengan segala jenis perkara kotor dan terpesong!

 

Oh, kamu yang taat, jika kamu duduk di dalam sebuah gereja, di antara sekumpulan orang sebegini  yang terosot dan enggan bertaubat, berdiri dan keluar sekarang! Jika kamu terus berada di sana di antara pendosa yang enggan bertaubat dan suam, kamu akan terima  penghakiman mereka.

 

Dengarlah tangisanku kepadamu; kerana ini merupakan amaran Penyelamat kita kepadamu. “Berdiri dan keluar!” Dia sedang menyaman RumahNya untuk berhadapNya. Penghakiman sedang datang pada Rumah Tuhan! Kekal berada di tempat suci itu. Ia jauh lebih baik untuk bersendirian daripada duduk di antara mereka yang tak beriman.

 

Apa Yang Sedang Berlaku Di Dalam Gerejamu?

 

Jika kamu bermilik kepada sebarang gereja, dan di situ tiada penumpahan penyembuhan yang kerap, pembebasan, pemberkatan dan pelbagai mukjizat, berdiri dan keluar. Jika kamu bermilik kepada sebarang gereja yang muziknya sekuat muzik dalam sebarang bilik bar, berdiri dan keluar Jika kamu tidak dapat mendengar diri kamu berfikir, kamu tidak boleh mendengar Roh Tuhan. Jika kamu bermilik kepada sebarang gereja dan orangnya berlari dalam gereja itu, seperti sekumpulan anjing liar, berdiri dan keluar. Jika kamu pernah nampak tingkah laku yang pelik, yang menjadikan kamu tidak selesa, atau yang nampaknya tidak menghormatkan Penyelamat atau RohNya, seperti itu yang kononnya dipanggil ketawa suci, berdiri dan keluar. jika kamu bermilik kepada sebarang gereja dan pendakwahnya tidak kerap suruh orang untuk bertaubat, berdiri dan keluar!

 

Api Pelik Di Gereja -Gereja

 

Kawan Tersayangku, api pelik telah memasuki banyak gereja; dan apa yang nampaknya seperti mukjizat merupakan sesuatu dari setan Kebanyakan gereja begitu terosot sehingga Roh Tuhan bukan sebahagian daripada mereka.

 

Lebih dari lapa tahun yang lalu, aku melawat satu perhimpunan sebuah gereja Pentekostal di dalam pekan itu dan sedangkan aku duduk memerhatikan dua pendakwah itu, aku nampak dua tiang api kuning/ jingga datang turun dari siling dan memasuki dua pendakwah Pentekostal itu. Ini merupakan api pelik Iblis, kerana Roh Tuhan bukan kuning/jingga, tetapi cahaya putih yang terang!

 

Gereja itu ada satu gelang hitam mengelilingi bahagian dalam seluruh gereja; dan gelang hitam ini merupakan satu sumpah, yang orang di situ telah membawa kepada gereja itu kerana tingkah mereka yang berlari-lari di dalam gereja itu. Ya, mereka betul-betul berlari di dalam gereja itu, sebagaimana seseorang akan berlari dalam trek joging, atau lebih baik dikatakan begini, “berlari seperti binatang liar”. Berlari di luar barisan-barisan kerusi dan kembali ke depan gereja itu: satu wayang demonik yang tidak ramai dapat membayangkan! Pendakwah dalam gereja ini kerap memberi amaran kepada orangnya menentang aku! Hairankah kenapa?

 

Hukuman Tuhan!

 

Penyelamat kita telah mengajar saya satu pengajaran hebat berkenaan peristiwa aku pergi ke gereja itu. Aku tidak patut duduk bersama mereka! Setan hitam. busuk dan berbulu, yang serupa babi, ikut aku keluar dari gereja itu; dan aku perlu berdoa menentang setan-setan itu untuk sebahagian besar masa satu minggu bagi menghalaukan mereka. Ini merupakan hukuman Penyelamat kita untuk aku pergi ke lubang berkubang babi itu.

 

Satu Roh Bersih!

 

Tetapi, sesuatu mengenai pengalaman dalam gereja itu masih terlekat dalam minda aku! Sedangkan aku memandang di sekitar gereja itu, aku nampak seorang yang memakai jubah rohaniah yang bersih dan putih. Pada masa itu, aku juga tertanya-tanya kenapakah cuma ada seorang roh sahaja, dalam seluruh gereja itu, yang bersih secara rohaniah.

 

Bangun Dan Keluar!

 

Penyelamat kita sekarang telah memberi amaran ini kepada satu, atau dua, orang yang bersih ini, yang duduk dalam lubang berkubang babi sedemikian! “Bangun dan keluar.” Bangun dan keluar sekarang! Jangan tunggu! Bangun dan keluar sekarang! jika kamu  yang bersih secara rohaniah tidak bangun dan keluar sekarang, kamu akan kongsi hukuman mereka yang jahat, yang enggan bertaubat! Kerana, dengan hadiranmu antara mereka, kamu bersetuju dengan lubang berkubang babi rohaniah mereka. Penghakiman sekarang sampai pada Rumah Tuhan!

 

Roh Tersayang, Palinglah Kepada Penyelamat Kita Dengan Sepenuh Hatimu!

 

Adakah kamu lapar secara rohaniah, tetapi tidak mendapat makanan? Adakah kamu betul-betul mengiginkan Penyelamat kita, tetapi tidak dapat cari Dia? Kalau begitu, puasa dan doa! Kaji AlKitab dan panggillah Penyelamat kita dalam doa sehingga Dia isikan kamu dengan RohNya. Dia akan memberi kamu makanan! Dia akan mendengar tangisanmu, tetapi bertekad terus; keranan Dia juga cuba dan uji kita! Bertekad terus!

 

Siapa Punya Salah?

 

Orang Ramai Ingin Dengar Perkara Baik!

 

Gereja-gereja dalam negara ini terlampaunya terosot. Ada beberapa sahaja, yang tidak dicemarkan sepenuhnya. Orang ramai ada telinga yang gatal dan pendakwah bergembira memberitahu mereka apa yang mereka ingin dengar.

 

Beberapa Sahaja Yang Dapat Cari Jalan Lurus dan Sempit!

 

Mereka Tidak Inginkannya!

 

Jalan ke kehidupan abadi adalah Lurus dan Sempit. Tidak ada jalan yang lain. Jika kamu kasihi dunia dan apa yang ada di dalamnya, kamu tidak ada pada jalan Lurus dan Sempit. Jika kamu enggan menyerahkan televisyen dan wayang yang mengawal minda, yang penuh dengan seks dan keganasan, kamu tidak akan mewarisi Kerajaan Penyelamat kita.

 

Yesaya 33:14-15. ... ''Siapakah di antara kita yang dapat tinggal dalam api yang menghabiskan ini? Siapakah di antara kita yang dapat tinggal di perapian yang abadi ini?''

Orang yang hidup dalam kebenaran, yang berbicara dengan jujur, yang menolak untung hasil pemerasan, yang mengebaskan tangannya, supaya jangan menerima suap, yang menutup telinganya, supaya jangan mendengarkan rencana penumpahan darah, yang menutup matanya, supaya jangan melihat kejahatan. (juga diterjemahkan sebagai: Jangan ikut dengan orang yang merencanakan pembunuhan atau kejahatan lain- kata penterjemah).

 

Siapakah api yang menghabiskan ini. Api yang menghabiskan ini adalah Penyelamat kita! Tiada yang dapat berdiri di hadiran Penyelamat kita, yang tidak hidup dengan benar dan mematuhiNya. Tiada yang dapat berdiri di hadiranNya, yang suka tindas orang lain!

 

Orang sedemikian, yang menindas orang lain akan serta merta menghalang orang lain daripada memasuki, orang yang cuba untuk memusnahkan kerja nubuat ini merupakan orang sedemikian! Aku ingatkan kamu bahawa ada bilangan besar orang yang telah mengolok-olokkan aku dan kerja ini, yang telah menindas aku dengan kempen benci dan memburuk-burukkan mereka; dan mereka duduk dalam gereja, dan memanggil diri mereka “yang taat,” “pendakwah,” dan “nabi,” antara panggilan lain yang sedemikian.

 

Banyak yang juga telah datang untuk menipu aku melalui kerja “diupah” mereka pada tempat ini, kerana mereka telah percaya pembohongan mengenai aku, yang disebarkan oleh mereka yang kononnya dipanggil hamba Tuhan.

 

Kamu penindas cumalah menipu dirimu! Tempatmu ada di dalam api membakar neraka. Kamu tidak akan dapat berdiri di dalam hadiranNya kecualilah kamu bertaubat dari kejahatan besarmu! Pergi balik bacakan kata nabi Yesaya di atas!

 

Tiada, yang mengambil rasuah apa-apa jenis pun, akan berada dalam api menghabiskan itu. Tiada yang akan berada dalam hadiranNya, yang memekakkan telinganya kepada penumpahan darah yang berlaku, atau yang menutupkan mata supaya tidak nampak kejahatan yang berlaku.

 

Penagih Televisyen dan Wayang Menghala Ke Neraka!

 

Penonton televisyen dan wayang telah secara-besar-besaran mencucukkan pisau pada belakang mereka! Penagih televisyen dan wayang tidak akan memasuki hadiran Penyelamat kita! Semua penagih televisyen dan wayang, penagih permainan video ganas, atau mereka, yang suka tengok keganasan seperti sukan ganas, tidak akan memasuki hadiran Penyelamta kita!

 

Kamu cuma menipukan dirimu! Penyelamat kita telah memberi amaran kepada kita; dan aku telah memberikan kamu amaranNya untuk sepuluh tahun, atau lebih. Serahkanlah kotak televisyen yang terpesong itu. Henti tengok wayang. Wayang dan televisyen bukan sahaja penuh dengan seks dan keganasan, tetapi ia juga penuh dengan pesanan kawalan minda yang tersembunyi. Ini merupakan pengetahuan umum pada masa kini. Televisyen merupakan, sebagai satu hakikat, alat kawalan minda Iblis nombor satu di seluruh dunia!”

 

Sebab pengawal-pengawal umat-Ku adalah orang-orang buta, mereka semua tidak tahu apa-apa; mereka semua adalah anjing-anjing bisu, tidak tahu menyalak; mereka berbaring melamun dan suka tidur saja; anjing-anjing pelahap, yang tidak tahu kenyang. Dan orang-orang itulah gembala-gembala, yang tidak dapat mengerti! Mereka semua mengambil jalannya sendiri, masing-masing mengejar laba, tiada yang terkecuali. ''Datanglah,'' kata mereka, ''aku akan mengambil anggur, baiklah kita minum arak banyak-banyak; besok akan sama seperti hari ini, dan lebih hebat lagi!'' (Yesaya 56:10-12)

 

Messianic Jewish Lamb and Lion Ministries, beritahulah aku bahawa ia tiada sudah! Lebih daripada tiga tahun yang lalu, seorang saudara beritahu aku secara peribadi bahawa dia tinggalkan kumpulan kamu di Oklahoma kerana, menurut dia, kamu adakan parti arak pada hujung minggu dan kamu sembunyikannya sebagai kerja rasmi gereja! Apa yang akan kamu kata?

 

Chuck Johnell, kononnya dipanggil nabi, beritahulah aku bahawa ia bukan sedemikian! Ada orang dari kumpulan kamu beritahu aku bahawa kamu memberitahu orang rancangan televisyen apa untuk tonton dan kamu memilih nombor loteri untuk orang kamu, dan kamu beritahu mereka bahawa Yesus suruh kamu berbuat demikian! Chuck, nampaknya kamu tidak nampak kesalahan jalanmu! Kamu terlalu sibuk memanggil aku “nabi palsu.”

 

Celaka, celakalah mereka, yang beritahu orang ramai apa yang mereka ingin dengar dan tidak menyebabkan mereka bertaubat! Mereka yang palsu dan karut telah memasuki Rumah Tuhan dan ia akan dibersihkan dengan cara yang hebat! Kamu telah diberi amaran, sekali lagi!

 

Domba Kecil Yang Terharga! Ada Banyak Serigala!

 

Kekal Dekatlah Bersama Yesus! Dia Kasihi Kamu Dengan Banyak!

 

Roh-roh Tersayang, aku tahu bahawa ada antara kamu yang benar-benar mengasihi Penyelamat kita. Sedihnya, kamu hampir tiada tempat untuk pergi! Gereja secara besar-besaran telah menjadikan Penyelamat kita sebagai bahan olokan. Nabi-nabi penuh dengan kata-kata yang sedap-didengar dan pekara yang karut telah memasuki Rumah Tuhan. Amaran dari hatiku kepadamu adalah untuk pergi dengan sangat dekat kepada Penyelamat kita, dan terus berada di situ. Jauhkan diri dari mereka yang berminda hayun dan orang munafik!

 

Dua Kerajaan Yang Ada Di Bumi!

 

Negara ini sedang terjatuh dengan cepat, tetapi begitu juga dengan negara-negara lain di dunia ini. Seluruh dunia, seperti yang kita tahu, sedang terurai; tetapi sesuatu yang baru sedang datang ke bumi, iaitu Kerajaan Penyelamat kita! tetapi, meskipun demikian, kerajaan Iblis sekarang sedang mengambil alih seluruh dunia!

 

Tiap-tiap hari, kamu sama ada memilih Kerajaan Penyelamat kita, atau kerajaan Iblis. Kamu tidak akan dapat letakkan dua kaki di dua kerajaan. Jika kamu tidak percaya apa yang aku telah tuliskan mengenai penderitaan dan penganiayaan diriku akibat berpunya anaklelaki kecil, suci itu, mungkin kamu akan percaya orang lain. Aku akan memaparkan rencana wanita ini berkenaan bagaimana rupanya untuk berpunya anak lelaki kecil cahaya dan api yang suci, tetapi sebelum itu, aku akan berkongsi denganmu satu lagi penglihatan yang penting!

 

Penglihatan Gempa Bumi Dahsyat

 

Ia merupakan malam 9hb Disember; dan aku berada atas katil, tetapi aku rasa tidak senang hati dan ada masalah untuk masuk tidur. Ia sudah lewat, jauh melepasi 11:00 PM dan aku menelefon seorang kawan, yang juga terjaga lewat dan membuat kerja. Kami rasa ada perlu untuk berdoa; dan sedangkan aku berdoa, aku nampak sesuatu yang begitu pelik dalam Roh; tetapi aku tidak dapat faham apa yang aku ternampak.

 

Dalam penglihatan ada datangnya satu benda bulat, hitam yang seakan bola; dan aku begitu bingung mengenai sifat “benda” ini. Kerana, apabila benda ini memasuki penglihatan ini, aku nampaknya menghentam tepi suatu kawasan bergunung dan diikuti dengan satu retakan hebat, satu pemecahan dan penghancuran bukit-bukit, batu dan segala yang ada di dalamnya.

 

Aku beritahu kawanku bahawa aku begitu terbingung dengan apa yang aku nampak dan aku rasa bahawa ini mestinya salah satu senjata perang Satanik mereka yang dahsyat. Kami berdua teka bahawa ia mungkin sejenis “antijisim”, kami pun tiada penjelasan yang lebih baik. Tetapi, tidak kira apakah itu, ia sememangnya satu kuasa, kuasa sangat gelap, yang telah menceraikan tempat itu dan menyebabkan satu gempa bumi besar.

 

Satu Gempa Bumi Dahsyat Sedang Dirancangkan Untuk Pesisiran Pantai Barat!

 

Aku terus berdoa, dan kembali dalam Roh sekali lagi, aku mencari untuk mengetahui di mana gempa bumi hebat ini akan berlaku; dan walaupun aku tidak diberi satu lokasi yang khusus, ia nampaknya seperti di utara Negeri Washington, mungkin juga di dalam Kanada, sepanjang pesisiran pantai Pasifik, tetapi, seperti yang aku kata, aku tidak dapat lihat lokasi tepatnya, cuma lokasi umumnya sahaja. Oh, betapa dahsyatnya pemusnahan itu, Tetapi, kita langsung tidak berdaya. Cuma Peneylamat kita yang dapat menolong kita!

 

Bertaubat. Bertaubat, Bertaubat!

 

Penyelamat Kita Mendengar Tangisan Mereka Yang Hatinya Bertaubat!

 

Tetapi, Penyelamat kita boleh bantu kita; dan Dia akan! Tiada yang terlalu besar untukNya. Kemuliaan kepada Yesus, Tuhan segala Tuhan dan Raja segala Raja! Dia merupakan Penyelamat kita dan Dia akan menyelamatkan orangNya.

 

Jadikanlah hatimu betul dengan Dia. Bertaubat dan jadi bersih secara rohaniah. Patuhilah Yesus, Penyelamat Terpuji kita; dan lihatlah apa yang Dia akan lakukan untukmu! Kerana, melalui penghakimanNya yang banyak pada pendosa yang jahat dan enggan bertaubat, Dia akan mendengar tangisan orangNya!

 

Surat berikutan dicetak dengan keizinan Elizabeth M. Caro. Dia telah memberikan aku keizinan untuk guna nama benarnya. Aku harap bahawa kata benarnya akan menyentuh hati ramai orang.

 

Satu Surat Dari Seorang Saudari,

 

Dia Berpunya Anak Lelaki Suci Cahaya dan Api

 

November 21, 2011

 

Ms. Newkirk yang dikasihi,

 

Dari mana aku patut bermula? Terima kasih untuk keberanian, keyakinan dan kasih kepada Tuhan kamu. Aku tidak tahu bagaimana kamu telah bertekad melalui kegerunan sebegini, apatah lagi untuk 42 bulan dan masih lagi berterusan. Aku sangat pasti bahawa kamu tidak mungkin hidup melalui ini tanpa keyakinan dan kasih untuk Dia. (Komen aku: sayang, hari ini, Disember 10, 2011, merupakan hari jadi bulan ke 67 anak kecil suci cahaya dan api. LN)

 

Dalam lima bulan yang lalu, aku telah mengharungi banyak pekara yang sebegini juga. Bapa di syurga telah tunjukkan aku laman internet kamu beberapa hari sebelum ia bermula. Sedangkan aku membaca buku dua belas, sambil baca aku sambil berfikir bahawa ini memang benar.

 

Aku telah mengalami fenomena pop melalui dinding yang tak terhenti-henti dan untuk bertahun tahun mereka telah terus datang ke dalam rumahku. Aku telah beli dan buat orgone untuk menghalang mereka daripada memasuki dan ia berkesan untuk seketika, aku sangka. Aku masa itu percaya bahawa mereka cuma memerhatikan aku dari jauh, aku tidak tahu mereka ada teknologi untuk menggunakan ruang dalam ruang. Mereka telah meracun anjing aku, hentam aku dengan senjata gelombang mikro mereka, senjata serang jantung, memasukkan implan cip dalamku dan sekarang mereka mewayarkan aku setiap hari, meskipun demikian, aku masih lagi ada. Aku ingat bahawa Dia telah berikan aku Roh Lelaki KecilNya kerana mereka sekarang isikan aku dengan wayar dan logam cecair dan ia berlanjut untuk berjam-jam, kemudian mereka ulang semula. (Komen aku: Betapa berkatnya kamu untuk berpunya “Roh Lelaki KecilNya!” LN)

 

Sekarang, mereka pula cucuk aku tak terhenti-henti setiap bahagian badan aku. Aku rasa aku seperti kusyen pin dan badanku sudah mula nampak semacam jeruk berbintik. Ia mesti sejenis bahan untuk membuat arus elektrik. Kamu akan ingat bahawa mereka akan menyerah kalah kerana mereka nampak ia tidak berhentikan aku dari berdoa, tetapi, mereka sama ada sangat bodoh atau mereka saja nak menyeksa. (Komen aku: Kemasukan paksa bahan-bahan asing ke dalam badan seseorang mewujudkan parut perang. Parut ini akan pudar, tetapi ia cuma akan diganti dengan parut perang yang lain. Ini sebabnya kamu ada kesan jeruk berbintik. LN)

 

Aku penat dengan pertempuran ini! Setiap hari merupakan satu cabaran untuk mandi dan duduk di depan cermin bersolek. Mereka suka apabila kamu tidak bergerak dan terdedah. Aku telah lupa apa rasanya hanya untuk membuat apa yang semua orang lain mengambil ringan. Anak lelaki dan suamiku ingat aku gila. Aku beritahu mereka sangat sedikit kerana pekara yang termudah sekali pun mereka langsung tidak boleh nampak kebenaran. Aku cuba untuk berkelakuan normal seolah segala di sekitar aku normal, tetapi ia tidak. (Komen aku: aku tahu, Sayang. Ini merupakan jalan yang sangat susah. Tetapi, meskipun demikian, ingatlah bahawa kamu teramat diberkat. Jangan salahkan mereka untuk apa yang mereka tidak boleh faham. Ia disembunyikan daripada mereka. LN)

 

Aku hidup di dalam satu dunia yang tiada orang nampak atau faham. Siapa hendak percaya ini walaupun mereka boleh faham?

 

Ia terlampau dahsyat dan sukar dipercaya. (Komen aku: kita lawan bukan daging badan sahaja, tetapi sememangnya menentang kuasa satanik dan pemerintah gelap, yang terlalu dahsyat untuk dihuraikan perkataan. Jalan mereka bukan jalan kita dan senjata mereka tidak akan ada di tangan manusia jika mereka tidak menjualkan roh mereka kepada Iblis. Malangnya, untuk kita, manusia juga ada senjata dahsyat mereka. Tetapi, bercerialah; kerana penderitaan kamu ada bilangan hari yang terkira. Jika kamu seperti aku, kamu semestinya akan berterima kasih kepada Penyelamat Terpuji kita untuk penghabisan setiap hari dan untuk campur tangan ketuhananNya untuk menyimpan kamu dan membawa kamu melaluinya dalam kemenangan. LN)

 

Aku telah membuat doa Divine Will, “Waktu Penderitaan Tuhan Yesus Kristus Kita” untuk lebih daripada sepuluh tahun sekarang sudah dan kerana kelewatan waktu sekarang, aku telah menambahkan jumlahnya kepada seluruh buku sehari, Ia menyelamatkan satu roh untuk setiap perkataan yang disebut, teapi ia merupakan perjuangan tak berhenti-henti untuk menghabiskannya. Mereka nyatanya tidak suka penyelamatan roh untuk Yahushua. (Komen aku: aku tidak tahu mengenai doa ini. LN)

 

Jarum dan laser kepada kepada mata, bahu, kepala, kejutan elektrikal, kamu namakannya, semuanya telah pun dilakukan. Oh, betapanya keyakinan aku diuji!

 

Aku tidak faham kenapa Dia tidak melindungi kita dari penyerangan ini. Kenapa ia perlu untuk melaluinya? Aku tidak seperti kamu di mana aku dapat lihat mereka setiap masa, tetapi Dia ada benarkan aku lihat orang Ketenteraan keluar masuk melalui tingkap bilik dan Makhluk Berbulu Besar berdiri di tepi katil sebelum semuanya bermula. Aku ada masanya nampak mereka dari penjuru mataku. Aku teka bahawa ini diberikan untuk pengesahan bahawa aku bukan gila. Dia telah  jadikan aku buat dua tongkat orgone beberapa bulan sebelum ia mula berlaku dan aku dapat bunuh dan melindungi diriku semasa aku terjaga tetapi tidur malam masih lagi payah. Aku tidak tahu apa yang Dia telah lakukan kepada tongkat ini kerana nampaknya tongkat ini tidak hentikan mereka daripada memasuki, tetapi walaubagaimanapun, aku masih bersyukur untukya. (Komen aku: orgone itu tidak akan berhentikan mereka. Kita tidak boleh melawan mereka. Kita tiada kuasa atas teknologi dahsyat mereka. Jadi, kita mesti secara berterusan mati kepada diri kita dan kepada pekara di dalam dunia ini dan terus jadikan Penyelamat kita di tempat depan hidup kita. Kita dengan benar mesti nak kasihi Dia atas segalanya. Dia mesti merupakan kasih hidup kita; kerana semua, yang terima anak suci kecil cahaya dan api akan kemudian dikahwinkan kepadaNya. Jadi, bercerialah, Roh Tersayang, dan selalu tahulah betapa terberkatnya kamu tidak kira apa yang mereka lakukan. LN)

 

Bagaimanakah seseorang melawan Malaikat Terjatuh, Pemerintah Gelap, Kekuasaan Gelap dan kumpulan orang dan makhluk demonik yang mereka cipta?

 

Aku ingin menyerah kalah setiap hari antara air mataku. Aku tidak pernah terasa begitu bersendirian seperti yang aku rasa sekarang. Aku tidak tahu bagaimana untuk lakukan apa-apa tetapi cuma berterus dengan harapan bahawa ini juga akan berlalu. Maafkan aku kerana bercakap panjang ini, aku tahu kamu telah mengharungi semua ini dan lebih lagi untuk bertahun-tahun. Aku tidak patut mengadu bagi lima bulan Neraka ini sedangkan kamu telah mengalami yang lebih payah dan jauh lebih lama.

 

Tiada sebarang yang masuk akal pada kebelakangan ini dan hari cuma lalu satu demi satu. Aku letih dan cuma ingin balik ke rumah di mana tiada apa-apa yang boleh mencederakan aku. (Komen aku: Puji Raja segala Raja yang Maha Perkasa. Muliakanlah Nama SuciNya. Betapa terberkatnya kamu untuk dikira layak untuk dianiaya dan diseksa keranan kasihmu untuk Dia. Berterima kasihlah kepadaNya untuk segala. Bergirang dan bergembira. Dia akan membantumu; dan Dia Satu-satuNya, yang dapat membantumu. Pelukan besar kepadamu, Kawan Tersayang. Aku sayang kamu dengan sangat banyak. LN)

 

Nyatanya, mereka nampaknya tidak dapat membunuh aku, bukannya mereka tidak cuba. Dia tidak beri jawapan kepada beribu-ribu soalan aku tetapi cuma “secepatnya dan tidak lama lagi” dan sudah tentu, tidak lama Dia boleh jadi bertahun-tahun. Betapanya aku harap bahawa ini cuma satu mimpi buruk dan aku boleh terbangun daripadanya!

 

Namaku Elizabeth M.Caro...(Beberapa maklumat mengidentifikasi telah dipadamkan) Aku tidak mahu mengganggumu. Aku tahu bahawa kamu mungkin ada masalahmu sendiri tetapi jika kamu ada sedikit masa untuk tulis atau telefon aku akan menghargainya. Sila jangan segan untuk panggil dan caskannya kepadaku atau aku boleh balas telefonmu supaya tidak mengenakan kos pada kamu. Sekali lagi, terima kasih untuk kasihmu dan kesudian untuk memberi begitu banyak.

 

Kawanmu,

 

Elizabeth M.Caro

 

Kemuliaan kepada Raja Maha Perkasa kita selama-lamanya! Aku begitu gembira untuk ketahui bahawa ada antaramu yang menerima anak lelaki suci cahaya dan api ini. Aku mesti tambah di sini bahawa Elizabeth telah beritahu aku dua mimpi yang sangat penting. Sedangkan dia bersengsara bawah begitu banyak kesakitan dan penderitaan dan tengah memanggil Tuhan, Dia berikan satu mimpi kepada anak lelakinya. Dalam mimpi itu, anaknya ditunjukkan bahawa ada seorang “bayi” yang perlu dilindungi. Dan, sedangkan dia terus bersengsara dan memanggil Tuhan kita, Dia berikan satu mimpi lagi kepada satu saudara-maranya dengan pesanan yang serupa berkenaan melindungi seorang bayi. Jika aku perlu membuat hubungan antara mimpi-mimpi ini, sila biar aku tahu, Elizabeth. Dari mimpi-mimpi ini, Elizabeth terfaham bahawa dia telah terima satu bayi suci cahaya dan api, benih suci anak cahaya Wahyu Dua Belas.

 

Aku telah bercakap dual kali denga Elizabeth dan telah terima satu lagi surat daripadanya! Aku begitu gembira untuk mengenalinya dan untuk bercakap dengannya; dan aku juga gembira untuk bercakap dengan sesiapa antaramu, yang menderita dalam penganiayaan teruk dan penyeksaan sebegini kerana kasihmu untuk Penyelamat Maha Perkasa kita.

 

Percubaan dahsyat ini boleh jadi melemaskan, pengasingan kita begitu hebat dan penolakan orang lain begitu memalukan. Ia penderitaan, yang dituangkan atas penderitaan. Betapa payahnya jalan penderitaan dan penyengsaraan dan perasaan kecewa ini!

 

Aku cuma boleh kata kepadamu, Elizabeth dan kepada setiap daripadamu, bahawa aku telah tuliskan bab-bab yang banyak mengenai perjalanan ini, supaya kamu boleh tahu dengan awal mengenai kerja indah Wahyu Dua Belas dan ada pengetahuan mengenai Anak Lelaki Suci Kecil Cahaya dan Api.

 

Tetapi aku juga telah tuliskan mengenai penyeksaan dahsyat ini dan penganiayaan supaya kamu boleh tahu mengenai ia dan belajar untuk mengenal pasti senjata dahsyat dan luar dunia yang mereka gunakan terhadapmu.

 

Aku juga telah memberi peringatan kepadamu malalui penderitaan aku sendiri, agar kamu tidak menyerah kalah dalam kekecewaan hatimu apabila percubaan dahsyat ini datang padamu, sebaliknya kamu dapat kenal jalan yang sangat Lurus ini, jalan ke kehidupan abadi. Ini merupakan jalan ke penyelamatan, satu jalan penyengsaraan, kekecewaan hati dan penganiayaan, yang Pengantin mesti berjalan dalam.

 

Oleh itu, Kawan Tersayangku, aku telah ingatkan kamu bahawa kamu mesti bertabah terus, tidak terjatuh dalam kekecewaan, tetapi bangkit dalam pujian kepada Penyelamat maha Perkasa kita, berjalan dalam pujian dan kesyukuran, benar-benar bersyukur dalam segalanya.

 

Dan, dalam penyengsaraan hebat kamu, ingatlah bagaimana Penyelamat kita telah diolok-olokkan, dicaci, diseksa dan disalib kerana kasihNya untuk kita.

 

Oleh itu, semoga kita bergirang depan muka penganiayaan dahsyat dan senjata dahsyat mereka dan tidak kasihi hidup sehingga kematian kita, sebaliknya jika perlu, untuk berikan nyawa kita dengan rela dan gembira kerana kasih kepada Penyelamat kita, atau kasih kepada Saudara dan Saudari kita.

 

Ia teramat penting bahawa kita ada hati yang bersyukur, yang penuh denga pujian kepada Penyelamat kita, tidak kira apa kejahatan orang lain lakukan kepada kita. Ingatlah pekara-pekara ini yang aku beritahu kamu; kerana aku telah berjalan jalan penganiayaan hebat, malah penyeksaan pada tangan Satanis ini untuk lebih daripada sepuluh tahun.

 

Betapa terberkatnya kita untuk dianiaya, diseksa, diolok, dicaci, diketawa, dan dihina untuk kasih kita kepada Peneylamat Maha Perkasa kita, Yesus, Tuhan segala Tuhan dan Raja segala Raja; dan untuk kasih kepada umat manusia.

 

Kemuliaan kepada Nama Penyelamat Terberkat kita! Dia layak! Layak terima segala pujian dan kehormatan dan kemuliaan selama-lamanya! Layaknya Anak Domba Tuhan! Semoga kita menyanyikan pujianNya.

 

Layak, layak, layakNya Anak Domba!

 

Aku kasihimu, Kawanku yang Terkasih dan Terharga!

 

Kirimkan kepadamu beberapa pelukan besar, Linda

 

PS Aku masih ada satu lagi pesanan untuk taip dan berkongsi dengan kamu dan akan secepatnya dapatkan pesanan ini kepadamu. Tetapi untuk sekarang, aku harap bahawa kamu telah menikmati hidangan dagingmu.

 

PPS Rumah Dao sedang terbina dengan cantiknya. Aku berterima kasih kepada setiap daripadamu, yang telah membantu aku untuk sampai begitu jauh ini dalam pembinaan Rumah Doa ini dan dalam pembinaan pejabat dan ruang kecil pelawat. Penyelamat terharga kita semestinya akan memberkat setiap daripadamu.

 

Ada banyak lagi yang perlu untuk dibuat; jadi aku berterima kasih kepada setiap daripada kamu terlebih dahulu, yang rasa dipimpin untuk membantu secara kewangan dalam kerja yang masih tertinggal untuk dibuat dalam Rumah Doa ini dan juga dalam pembangunan tanah ini. Kerana, Penyelamat kita akan menjadikan ini satu tapak kem, satu tapak perlindungan untuk orangNya dalam masah susah. Kerja yang dilakukan di sini merupakan penunaian janji-janji Penyelamat kita dalam Buku Lima.

 

Jika kamu ingin membantu secara kewangan, sila kirimkan kepadaku dalam alamat berikut:

 

Linda Newkirk

 

P.O. Box 17277,

 

North Little Rock, AR 72117

 

USA

 

Sila hantarkan surat berdafter. Terima Kasih!

 

Lawat: http://www.prophecies.org

 

Atau, kirimkan emel kepadaku di: lnewkirk_46@msn.com

 

lnewkirk_46@msn.com