NUBUAT DARI GUNUNG

 

BUKU DUA BELAS

 

Bab 90

 

Pesanan dari Penyelamat kita

 

09 Jun, 2012

 

“Pengkhianatan dari dalam: penyerangan orang Rusia terhadap Amerika!”

 

Anak DiberkatKu, Aku Bapamu Yahweh, yea Jehovah, Tuhan Tertinggi! Anak TerberkatKu, bunyi loceng sedang berbunyi dalam negara ini! Bunyi loceng yang sangat kuat! Dan, kamu, sebagai sebuah negara, sedang tidur! Ada seekor Kuda Trojan (Trojan Horse) telah memasuki negara ini! Kamu telah buka dengan meluasnya pintu pagarmu, dan Kuda Trojan ini telah masuk ke dalam!

 

Sedangkan kamu, sebagai satu negara tidur, mereka bekerja; dan sekarang, masih lagi kamu tidak mengetahui kerja-kerja mereka. Apakah Kuda Trojan ini, dan siapakah mereka ini, yang telah memasuki melalui pagarmu, dengan kerja-kerja tersembunyi mereka ini?

 

Aku beritahu kamu bahawa Kuda Trojan ini adalah agen Rusia dalam negaramu. Niat dan matlamat sebenar mereka kekal tersembunyi daripada kamu, orang ramai! Dan, kerja mereka selama ini dilakukan dalam kegelapan (tersembunyi); dan sedihnya untuk kamu sebagai sebuah negara, ketua negara ini telah menunduk kepada mereka! Dia tunduk kepada permintaan mereka dan dia telah buka pintu negara kamu kepada penyusup-penyusup ini.

 

Janganlah jadi jahil! Orang-orang Rusia ini, yang kononnya datang untuk latihan ketenteraan bersepakat, belum lagi balik; dan latihan bersepakat ini semua telah diakhirkan, kecuali sebilangan kecil.

 

Dan, pengalaman mereka diketahui, terutamanya, oleh diri mereka dan beberapa orang yang berada pada tahap tertinggi kerajaanmu. Kerana, usaha bersepadu mereka adalah untuk mengekalkan orang yang berkuasa atas negara ini, supaya dia terus berkuasa.

 

Dan, rancangan bersepadu mereka adalah untuk memusnahkan negara ini dan meletaknya dengan sepenuhnya dalam tangan musuhmu. Jangan percaya bahawa orang Rusia telah balik! Mereka cuma tersembunyi.

 

Kamu akan nampak lebih peletupan nuklear bawah tanah, seperti letupan bawah tanah, yang telah dilaporkan di dalam dan di sekitar kawasa Indiana/Michigan. Kamu juga telah nampak bahawa letupan nuklear ini dan keradioaktifannya diselindung dengan serta-merta. Kerana, apabila orang Rusia datang, mereka ada membawa peralatan nuklear.

 

Kenapa orang Rusia perlu bawa pesawat perang mereka ke negara ini; dan kenapa kamu, sebagai sebuah negara,  membenarkan mana-mana daripada pesawat mereka untuk memasuki negaramu?

 

Apabila orang Rusia datang, mereka membawa peralatan nuklear. Mereka membawa alat letupan; dan mereka berniat untuk meletupkan garisan retak New Madrid. Mereka tengah kuat menyerang zon retak New Madrid dengan peralatan nuklear dan dengan senjata dahsyat mereka, yang boleh mengakibatkan gempa bumi. Mereka juga sibuk memulakan kebakaran dan mereka bercadang untuk meletupkan loji nuklear dan untuk memusnahkan empangan air.

 

Mereka telah dibenarkan memasuki negara ini untuk satu matlamat, iaitu untuk menyahstabilkan negara ini! Kamu tidak akan mengecam penyusup orang Rusia ini. Adab dan latihan mereka begitu sempurna sehingga mereak tidak boleh dicam, atau disyaki sebagai warga asing.

 

Mereka berada atas jalanmu, dalam terowongmu, dalam bandarayamu, dalam terowong keretapi bawah tanahmu, dan dalam kawasan ulu bandarmu; dan mereka telah dibawa masuk, dibawa masuk ke dalam negaramu oleh beberapa oranga di pangkat tertinggi negara ini, khususnya oleh Presidenmu. Kerana, dia akan menggunakan ketidakstabilan yang diakibat mereka untuk mengongkong kamu. Dan dia akan menggunakan duit mereka untuk mengekalkan tempatnya. Akan datang secepatnya, letupan-letupan teruk akan berlaku di negara ini, dari satu hunjung ke hujung ke hujung yang lain.

 

Kamu membuka pagarmu dan membenarkan tentera-tentera ini dan letupan yang begitu banyak ini untuk dibawa masuk oleh pesawat dan kenderaan Rusia. Plot ini berasal dari dalam negara dan pengkhianatan hebat ini berasal dari dalam negara ini.

 

Aku sedang menunjukkan kepada kamu kerja mereka, Aku bukan saja memberitahu kamu pelan mereka; kerana banyak daripada pelan mereka akan menjadi kenyataan. Aku sedang menunjukkan kamu kerja-kerja mereka: kebakaran di New Mexico; kebakaran di Colorado, letupan nuklear dan pelbagai jenis penyerangan pada garisan retak New Madrid.

 

Tetapi, rancangan mereka termasuklah penyerangan pada loji nuklear kamu, penyerangan pada empangan dan jambatanmu, kebakaran, kebakaran merentasi negara ini, banyak kebakaran dan peletupan, dan pelepasan gas racun yang telah dirancang itu! Ya, mereka berancang membebaskan gas beracun, dan hampirnya peristiwa ini!

 

Sekarang, kamu nampak! Sekarang, kamu tahu! Ada seorang presiden di negara ini, yang merupakan agen perisik Rusia sebenar! Dia merupakan salah satu daripada mereka; dan dia telah merupakan salah satu daripada mereka untuk kebanyakan waktu dewasanya.

 

Adakah bulu burung akan berubah? Dan, adakah burung ini akan melepaskan kuasanya dengan senang? Dia tidak akan, kerana pengawalnya tidak akan. Dan, pengawalnya bukan cuma orang Rusia sahaja, tetapi,seperti yang kamu tahu, pengawalnya juga mengawal kekayaan dunia. Jadi, dia akan berbuat seperti yang disuruh; kerana dia merupakan orang yang berjalan di depan Iblis, yang mengawal tentera dan yang akan membawa negara ini ke jatuh pada lututnya melalui keganasan, Kuda Trojan ini; dan juga melalui keganasan kartel perbankan antarabangsa.

 

Aku memberitahu kamu kebenaran penting ini! Kerana, hampirnya, sangat hampirnya, gas beracun akan memenuhi negara ini dan kebakara pelbagai jenis akan terjadi di merata-rata negara ini, kebakaran dan perletupan, dan satu penyahstabilan Garisan Retak New Madrid akan berlaku.

 

Dan kamu akan terdengar! Chicago telah jatuh! Chicago telah jatuh! Chicago telah jatuh, dan begitu besarnya bilangan orang yang mati! Kerana Chicago telah jatuh dan bandaraya itu telah roboh, roboh sehabisnya! Kerana, satu gempa bumi hebat akan mengoyak merentasi Chicago!

 

Degarlah Aku dalam ini! Pelan besar mereka adalah untuk membocorkan Great Lakes! Tengoklah kerja jahat mereka! Tengoklah apa yang mereka buat! Kerana, dengan cara ini, Chicago akan terjatuh!

 

Aku Bapamu, Yahweh, yea Jehovah, Tuhan Tertinggi!

 

Seperti yang disaksikan, direncanakan dan direkodkan pada hari ke-9 Jun, 2012,

 

Linda Newkirk

 

Kawan Tersayangku, kamu perlu bersyukur untuk pesanana ini, dan untuk semua pesanan yang memang datang dari Penyelamat kita. Sebaik sahaja pesanan ini dipaparkan pada laman internet, kamu akan nampak dengan serta-merta bagaimanan serigala-serigala itu keluar dan bercakap ia satu pembohongan dan menelan pesanan ini. Tahulah dengan jelas siapa mereka ini: agen NSA, agen CIA, agen perisik negara asing, ya, manusia dan bukan manusia! Mereka keluar dalam bilangan besar untuk menyebar pembohongan mengenai pesanan- pesanan ini. Peperangan yang telah menentang aku sangat hebat dan ia masih lagi begitu hebat.

 

Mereka yang jahat ini membuat keputusan keduniaan, yang berdasarkan pesanan-pesanan, yang Penyelamat kita beri saya, Kamu mesti tidak mengambil kata-kataNya dengan ringan; dan kamu mesti tidak berfikir bahawa kamu berhak mengetahui apa-apa. Dia memberi amaran kepada kita kerana DIA kasihi kita, tetapi banyak orang yang sebenarnya tidak layak mendengar kataNya.

 

Jangan silap. Pekara-pekara dahsyat ini akan datang kepada negara ini; kerana kamu enggan mendengar kataNya.

 

Aku terpaksa pergi pekan untuk mengirimkan pesanan ini kepadamu; kerana mereka telah mematikan sambungan internetku. Mereka telah menyerang tubuh aku dengan dahsyat menggunakan teknologi dahsyat mereka, sehingga aku hampir tidak dapat berjalan. Tetapi, ini merupakan perkara harian dan memang telah menjadi satu perkara harian untuk bertahun-tahun.

 

Mereka tahu kebenaran! Dan, sedangkan mereka yang paling jahat di dunia mengetahui kebenaran Wahy Dua Belas dan kehadiran anaklelaki kecil yang suci di bumi, kamu, sebagai orang Tuhan, dengan besar-besaran menolak kebenaran ini.

 

Yesus, Penyelamat Terberkat kita, telah beri aku AnakLelaki SuciNya, anak cahaya dan api terhargaNya pada 10 Mei 2006! Dia merupakan cahaya dan api, sama seperti Penyelamat kita yang juga merupakan cahaya dan api.

 

Semua pemimpin dunia berpangkat tinggi tahu mengenai anaklelaki suci; dan setiap Satanis pangkat tinggi di dunia tahu mengenaiNya, tetapi beberapa daripada kamu sahaja yang percaya kebenaran anaklelaki Wahyu Dua Belas.

 

Mereka yang jahat ini telah mengelilingi aku dengan kapal antigraviti mereka untuk lebih daripada sembilan tahun! Ya, mereka tahu; dan mereka sangat faham apa yang sedang berlaku dengan aku dan anak lelaki kecil suci. Mereka mengawasi setiap tingkah dan setiap pemikiran aku dan mereka benci aku lebih daripada apa yang orang lain dapat bayangkan! Jadi, kamu patut tidak terkejut lihat mereka keluar  menyerang aku dengan kebencian hebat mereka dan dengan tuduhan dan penipuan dahsyat mereka; kerana jika kamu percaya kebenaran ini, ramai daripada kamu mungkin akan bertaubat dan berpaling kepada Tuhan kita dan diselamatkan!

 

Ini bukan masa untuk tidur! Mereka yang tidur akan mati dalam tidur mereka. Kerana, Kerajaan Tuhan kita kini berada di dalam bumi, dalam peringkat bayi; dan ini bukan kerajaan untuk mereka yang tidur.

 

Bangkitlah, oh kamu yang Taat, dan bersedia untuk mengambil tempatmu di Kerajaan Tuhan Kita; kerana Dia memanggil kamu.

 

Kirimkan kasih dari dasar hatiku kepada kamu semua,

 

linda

 

 

Linda Newkirk

 

e-mail:lnewkirk_46@msn.com

website: http://www.prophecies.org

 

Alamat menyurat:

P.O. Box 17277,

North Little Rock, AR, 72117,

USA