NUBUATAN DARI GUNUNG

 

BUKU DUA BELAS

 

BAB 98

 

“Kamu telah Diberi Amaran!”

 

Oh, Anak TerkerkatKu, malahan Isteri TersayangKu, ibu terpilih kepada Anaklelaki Suci (Holy Manchild), dan juga ramai lagi anak-anak, anak-anak suci, yang berada bersama Aku, ibu rohaniah kepada orangKu, malah sejak dari mulanya…

 

(Kemudian, saya nampak satu batu putih yang besar, begitu besar sehinggalah ia kelihatan seperti sebuah bukit putih, dan ada satu tangan, yang mengambil seketul batu keluar dari batu ini, dan dalam tanganNya, Dia memegang ketul batu itu, yang telah diambil dari batu besar itu.)

 

Dengarlah Aku, Yang Terberkat (Blessed One) Aku, kerana Aku telah mengukirnya! Nampak? Aku telah mengukirnya, sebagai seketul batu, yang sekaligus sebahagian daripada Batu Besar itu, tetapi berasingan daripada Batu Besar itu. Tetapi, ia bukan batu bergolek! Ia bukan batu bergolek, tetapi seketul batu di tanganKu dan dengan kuasa yang Aku masukkan ke batu ini, Aku akan tewaskan Satan! Aku akan hancurkan program angkasa dia dengan batu ini, yang Aku telah uji dalam api, Aku akan tewaskan Pentagon, dan Aku akan tewaskan sistem antikristus.Dan Aku akan tewaskan negara itu yang kuat-perintah, negara kuat-perintah Satanik itu, ketua-ketuanya yang bercakap bohong dan berkata bahawa mereka adalah orang Yahudi tetapi bukan Yahudi, tetapi mereka dari gereja Satan!

 

Ya, Yang TerberkatKu, batu ini ada di tangan Aku dan Aku telah acukannya dan Aku telah bentukkan batu ini, tanpa retak, tanpa lubang, tanpa kecacatan, tiada yang diketahui atau ternampak, meskipun demikian, sebuah batu, yang masih membesar, masih bertambah dalam kuasa Aku. Dan, dengan batu ini, Aku akan tewaskan sebilangan mereka yang angkuh, mereka ini berada di banyak negara.

 

Yang TerberkatKu, kamu ialah batu itu! Celakalah kepada mereka, yang bencikan batu ini! Celakalah kepada mereka, yang, tanpa sebarang sebab, menganiayai batu ini! Celakalah kepada mereka, yang menyeksa batu ini dan mencari jalan memecahkan dan memusnahkan batu ini, malah mereka berbuat demikian setiap hari yang mereka hidup! Kerana, Aku akan menguasakan batu ini melalui kata-kataKu yang diperkatakan. Aku akan menguasakan batu ini melalui kuasa-kuasa dan kemampuan-kemampuan diberi Aku yang jarang dinampak orang!

 

Kerana, batu ini diambil dari Aku, diukir dari Aku, diacu dan dibentuk oleh Aku, di bawah kaki Satan, di bawah kaki tentera U.S, dan di bawah kaki tentera-tentera asing. Kerana, sememangnya mereka tahu siapakah dia, (batu ini) sememangnya Isteri TerberkatKu, Satan tahu siapakah dia, dan segala kuasa kegelapan tahu siapakah dia, dan kuasa-kuasa ini telah memasuki ramai kamu dan jadikan kamu bangkit untuk menghujat dia dan menyabitkan dia dan menuduh dia secara palsu.

 

Tetapi, kamu tidak akan hentikan Aku, Kamu tidak akan hentikan kerja-kerja Aku! Kamu tidak akan hentikan Pelayan Terberkat Aku, Linda Newkirk daripada melakukan apa yang Aku telah berikan dia untuk lakukan! Dia dan dia seorang, telah membayarkan harga untuk berjalan di dalam kuasa sebegitu dan dengan kuasa-kuasa ini dan kemampuan-kemampuan yang Aku letakkan ke dalam dia, dia akan menurunkan mereka yang menurunkan, melalui kata-kata yang Aku bercakap menerusi dia.

 

Celakalah kepada kamu, yang berhimpun menentang dia dalam bilangan yang besar dan kamu menjerit “tidak adil.” Kerana, Aku akan petikkan bulu kamu habis-habis. Aku akan petikkan bulu-bulu kamu dan tidak lagi kamu akan bangkit dalam kotoran jahatmu dan letakkan satu kaki di muka Dia yang Tersayang Aku, ataupun mencucukkan satu pisau ke belakangnya! Saya sedang bergerak ke depan dalam penghakiman Aku tehadap semua, yang mengolok-olokkan dia, terhadap semua, yang berbohong tentang dia, terhadap semua, yang menyeksa dia dan mendera dia dan Aku akan jadikan muka-muka kamu botak! Aku akan jadikan kepala-kepala kamu botak! Aku akan jadikan kaki-kakimu botak, Aku akan patahkan gigimu! Aku akan rosakkan senyumanmu! Aku akan humbankan kamu ke tahun-tahun seksaan dahsyat, penganiayaan dan penyengsaraan Tribulasi Besar (Great Tribulation)! Kerana, terlalu ramai antara kamu telah bergembira dalam kejahatan yang kamu telah lakukan terhadap dia!

 

Oh, Amerika, negara pelacur ini! Betapa teruknya kamu telah merendahkan kerja-kerja sebenar Wahyu Dua Belas! Betapa teruknya kamu telah berkelakuan, membuangkan kerja-kerja benar ini di bawah kakimu, mengolok-olokkannya dan mengetawakan kerja-kerja ini! Sebuah negara tanpa sempadan, kamulah! Sebuah negara, yang telah mengimpotkan dan mengekspotkan segala yang terlampau ke seluruh dunia! Tetapi, kamulah orang buta, yang memimpin orang buta, yang pekak, yang mentafsirkan kata-kata Aku untuk mereka yang pekak, sebuah negara pelaku dosa, busuk, korup, pemburuk nama, penuh dengan segala perangkap jahat! Tetapi, kamu meninggikan dirimu dalam kejahatan  yang kamu telah lakukan dalam usaha-usaha memusnahkan pelayan benar Aku, Linda Newkirk! Dan, Aku beritahu kamu sesuatu, kalian pengolok, kalian pembohong, kalian penghujat, adalah lebih baik jika kamu tidak pernah dilahirkan! Kerana, Aku telah panggilkan pelayan Aku, Linda Newkirk, ke dalam satu kerja yang suci, satu kerja yang penuh dengan percubaan dan pengujian yang besar dan penuh dengan sengsara besar, satu kerja yang penuh kesedihan, bersendirian, yang sunyi, kerana Aku telah panggilkan dia dan Aku telah ketepikan dia untuk kerja kerajaan Aku!

 

Tetapi, meskipun demikian, Aku telah letakkan Satan di depan muka dia! Dan Aku telah letakkan tentera U.S di depan muka dia, dan Aku telah sekaligus membenarkan dan menyebabkan Satan dan Tentera U.S untuk berpecah masuk ke portal interdimensi itu, yang disambungkan kepada dia dan juga disambungkan kepada Pintu Pagar yang naik ke alam cahaya!

 

Ya, Aku telah timbangkan! Dan, Aku telah sukatkan dan Aku telah bahagikan kepada pelayan Aku, Linda Newkirk, satu kerja yang amat berat, satu kerja yang amat susah, satu kerja yang sangat sukar. Kepada kegelapan yang lebih gelap daripada kegelapan Aku telah hantarkannya, agar dia menangis siang dan malam untuk penyelamatan mereka yang jahat, untuk penghakiman mereka yang jahat, dan untuk pembebasan dia sendiri. Ya, Aku telah berikan dia satu perjalanan yang amat susah, satu perjalanan yang penuh dengan misteri-misteri, penuh dengan misteri-misteri Kerajaan saya, tetapi ramai antara kamu, apabila ternampak kesusahan dia, berhimpun bersama dan memukul dia, dan juga untuk menghancurkan dia!

 

Sekarang, oh rumah yang jahat, kamu, yang suka semua pembohongan, dan yang suka meningkatkan dirimu dengan mempergunakan orang lain, dengarlah Aku! Masa untuk pembebasan pelayan Aku, Linda Newkirk, cepat tiba, tetapi begitu juga pengurungan kamu (captivity)! Kerana, kamu telah mencaci Kerja-kerja Suci Wahyu Dua Belas Aku, oh kamu negara jahat Amerika, dan kamu telah mencaci amaran-amaran yang Aku telah berikan kepadamu! Dan, sekarang Aku akan bawakan kamu, kamu yang berhidung besar, kamu yang berhidung panjang, yang suka tanamkan hidung-hidung kamu di dalam lumpur; dan Aku akan humbankan kamu ke lumpur kotor; di mana kamu tidak akan dengan senang mengeluarkan dirimu!

 

Bebola berat dan rantai, Aku akan berikan kepada mereka, yang telah menyeksa dan menganiaya Pelayan Tersayang Aku, Linda Newkirk, dan Aku akan berikan mereka kapal terbang kertas; kerana dengan inilah mereka akan terbang. Aku akan berikan belon cuaca bagi pembohongan mereka; dan satu ribut teruk akan secara berterusan menghentam mereka, mereka ini yang bergembira dalam segala usaha mereka menghentam dan memusnahkan pelayan Aku, Linda Newkirk.

 

Pengujian dan percubaan pada rumah Aku sendiri! Perngujian dan percubaan yang payah! Dan, tidak lagi mereka akan mengolok-olokkan pengujian dan percubaan yang Aku telah letakkan pada Isteri Tersayang Aku, iaitu Linda Newkirk. Leher-leher patah, hidung-hidung patah, muka-muka pecah, impian-impian pecah, hidup seperti cermin pecah, akan Aku humbankan pada mereka yang jahat, yang menyeksa pelayan Aku, Linda Newkirk, sekaligus dari negara ini dan dari negara lain. Aku akan rosakkan mereka dan Aku akan rompak (plunder) mereka; dan Aku akan secara penuhnya memusnahkan mereka, yang telah berbaris untuk memusnahkan dia!

 

Apa yang kamu terfikir, kalian yang bermulut hujat? Adakah kamu terfikir nak menjustifikasikan kamu dalam kejahatanmu? Kamu tidak dijustifikasikan, kalian yang merupakan golongan Aturan Dunia Baru! Kamu tidak dijustifikasikan dalam kejahatan yang kamu telah lakukan terhadap pelayan Aku, Linda Newkirk! Kamu bangkit dalam keangkuhan kamu dan kamu bercakap besar bahawa kamu tidak perlu bayar (terima balasan- kata penterjemah)! Kamu akan bayar dan kamu akan bayar mengikut jalan jahatmu!

 

Hari kamu dirompak sampai padamu dah, tentera U.S yang jahat! Kerana, sebagaimana kamu telah merompak, kamu akan juga dirompak! Hari kamu dirompak sudah sampai padamu, Federal Reserve yang jahat! Hari terima balasan, hari di mana Aku akan membalaskan kamu, oh Amerika, mengikut jalan jahatmu, hari ini telah sampai kepadamu, oh Amerika!

 

Sebuah rumah yang pecah dan terbelah, pecah dan retak, sebuah rumah yang dicemarkan, oh rumah Aku! Betapanya Aku akan bersedih bagimu! Betapanya Aku akan tapiskan! Betapanya Aku akan menyusahkanmu, kerana bukankah kamu tercemar seperti sebuah takung air yang tidak bergerak airnya, yang penuh dengan bahan kumuhan , penuh dengan pencemaran dan parasit? Kamu telah menelan kata-kataKu dan kamu telah meludahkan muntah kamu pada orang Aku, oh kamu pendakwah yang tidak terkawal. Dan, Aku akan keluarkan kamu agar kamu tidak menjadi sebahagian daripada pelayan Aku (penterjemah-maksud ayat tidak pasti), jika kamu tidak bertaubat bagi jalan jahat kamu! Kerana kamu seperti konkrit yang tidak disiapkan, batu-yang-menjatuhkan-orang dan batu inilah kamu merupakan kepada semua yang melimpasi kamu, dengan kerja-kerja kamu, dan oleh kamu! Dengan tegasnya, kamu telah berurusan dengan Aku, kerana kamu telah membuang debu pada muka Aku, lumpur pada mataKu; dan batu pada badanKu! Seperti ribut yang liar, awan di rumahKu dan di kalangan orangKu, kamu telah buangkan kumuhan di seluruh rumah Aku! Aku akan bangkit sekarang menentang kamu, oh kamu yang merupakan gereja pelacur, dan Aku akan hantarkan api Aku ke kalangan kamu, api untuk menyembuhkan dan api untuk memusnahkan! Kamu telah mencabut undi bagi baju-baju dan kamu telah longgokkan kemuliaan untuk dirimu! Sekarang, kamu akan bayar; kerana Aku akan mintanya darimu!

 

Satu kerja yang suci Aku telah lakukan di kalangan kamu, oh Amerika, satu kerja suci untuk hampir sepuluh tahun dan seperti sekawan babi liar, kamu telah memijak kerja-kerja suci Wahyu Dua Belas Aku! Aku telah nampak kamu! Aku telah dengar bantahan kamu! Aku telah tandakan kamu; kerana kalian pengolok tidak sesuai dijadikan tanah liat untuk tukang pasu liat! Dan, jika kamu tidak sesuai pun untuk jadi tanah liatnya, apa kerja bagus yang kamu boleh lakukan?

 

Aku Yesus, yea Jehovah, yea Yahweh, malah Penebus, Satu dengan Tuhan Besar Segala Ciptaan. KAMU TELAH DIBERI AMARAN!

 

Seperti yang disaksikan, direncanakan, dan direkodkan pada hari ke-5 Ogos, 2014,

 

Linda Newkirk

 

LINDA NEWKIRK

P.O. Box 17277

North Little Rock, AR, 72117

USA

 

Laman: http://www.prophecies.org (From The Mountain Prophecies)