Nubuatan dari Gunung

Buku Dua Belas

Bab 99

 

Tamparan Besar Untuk Tuan-Tuan Alam Semesta

 

Mereka memanggil diri mereka “Tuan-Tuan Alam Semesta.” Baru-baru sahaja mereka mempamerkan satu gambar Presiden US di Drudge Report yang menggambarkan Obama sebagai superman galaksi, dan di situ ada juga satu pesanan tersembunyi mereka, “Kebebasan untuk Tuan-Tuan Alam Semesta!” Sekurang-kurangnya, beginilah mereka fikir! Kebanyakan orang langsung tidak tahu mengenai cakap-cakap besar mereka ini, sekurang-kurangnya, orang yang berada di luar program angkasa antarabangsa mereka. Tetapi, saya tahu kerana mereka tidak dapat pergi ke pengkalan Mars mereka tanpa melimpasi dua portal interdimensi, yang tersambung ke badan saya, dan/atau melimpasi portal yang satu lagi, yang tersambung ke tempat ini. Sedangkan kamu terus baca, saya akan beritahu kamu lebih mengenai mereka ini yang kononnya “Tuan-tuan Alam Semesta,” tetapi pertamanya saya perlu beri kamu beberapa maklumat latar belakang. Kerana, semua yang saya ceritakan kepadamu berkaitan dengan kerja-kerja Wahyu Bab Dua Belas. Dan, ini satu kerja yang berkaitan dengan kejadian luar semulajadi, suatu kerja, yang melibatkan pengembaraan antara dunia, kerja interdimensi yang jarang diketahui orang, melainkanlah mereka yang berjalan di atas jalanan-jalanan ini.

 

Portal inter-dimensi pertama mula terbuka di atas kepala saya di tahun 2001. Pada masa itu saya tinggal di North Little Rock Arkansas, bersebelahan sahaja dengan Pengkalan kapal terbang Little Rock dan berdekatan dengan pengkalan Satanik Kem Robinson, dan Kem Pike Arkansas, Kem Robinson (robbing son- juga bermaksud anak merompak) barangkali merupakanlah pengkalan premier Satan di USA pada waktu ini, dan Kem Pike merupakan salah satu lagi pengkalan ulung dia, ia dinamakan mengikut anak lelaki terpilih dia, Albert Pike, bapa kepada freemasonry moden. Seluruh tempat ini dipenuhi dengan beribu-ribu pekerja ilmu sihir dan sihir-sihir, yang berkerja dari sebuah pengkalan bawah tanah. Dan, dalam kalangan sihir-sihir inilah kita nampak kebangkitan anak-anak Satan dan pengikutnya, Bill dan Hillary Clinton!

 

Satu lagi portal terbuka di tahun 2002, satu portal yang Penyelamat kita minta saya sambungkan ke tengah bumi dan membuat kerja padanya untuk kira-kira dua tahun, juga ia disambungkan ke dimensi-dimensi di Alam Atasan. Apabila perang pertama di syurga meletus di tahun 2006, iaitu, selepas Satan dan tentera U.S pecah masuk ke portal kedua itu, banyak Dragos dihumban turun kemudian, bersama dengan Satan dan mereka yang ada di tentera U.S!

 

Pada waktu itu, Penyelamat kita dan malaikat-malaikat utama (archangles) melawan Satan dan mereka yang berada di  dalam tentera U.S dan Dia berserta malaikat-malaikatNya humban ramai turun, ramai Dragos, kemungkinan berbilion-bilion, juga dihumban ke bumi. Pada masa itu, kata-kata ini terjadi: Wahyu 12:13, “Dan ketika naga itu sedar, bahawa ia telah dilemparkan di atas bumi, ia memburu perempuan yang melahirkan anaklelaki itu.” Kalian yang Disayangi, kata-kata ini cuma bercerita bahawa Satan cuma menganiaya saya, wanita itu, tetapi mengikut apa yang Penyelamat kita telah beritahu saya, saya sudah mati banyak kali dan telah dibangkitkan semula dan juga saya telah terhancur banyak kali akibat daripada lapangan-lapangan elektrikal dahsyat, yang mereka letak di dalam portal-portal ini dan kerana mereka membuat dimensi dalam dimensi. Itu cerita lain yang menarik, tetapi ingatlah ini, Alkitab cuma bercerita bahawa Satan memburu saya. Tetapi, pemburuan dahsyat dan teruk ini telah berlanjutan untuk lebih dari lapan tahun, sejak waktu saya diberi anklelaki suci itu. Pemburuan ini melibatkan penyeksaan yang melampau, sakit dan derita yang melampau, tak payah cakaplah pembunuhan nama saya dan penyerangan terhadap saya dalam semua cara yang dapat dibayangkan. Jadi, ingatlah; kerana kata-kata Alkitab turut berkata bahawa Satan akan berperang dengan benih-benih wanita itu. (Wahyu 12:17) Dan, perhatikan bahawa ini satu “peperangan,” bukan pemburuan! Masa itu dekat sudah!

 

Dan, dengan berlakunya peperangan itu di tahun 2006, lebih lagi ayat Alkitab terjadi: “Lalu ular itu menyemburkan dari mulutnya air, sebesar sungai, ke arah perempuan itu, supaya ia dihanyutkan sungai itu.” Sungai itu, Kalian yang Dikasihi, adalah Dragos-Dragos yang banyak, yang Satan hantar ke arah saya, mereka ini berjalan tegak, berkepala burung dan berbadan biawak. Peperangan ini bermula pada penghujung Febuari 2006 dan berlangsung selama dua bulan setengah. Tidak lama kemudian, pada hari ke-sepuluh Mei 2006, Penyelamat kita berikan saya anaklelaki suci, apabila saya berada di luar bandar Pretoria, Afrika selatan.Dari masa saya diberi anaklelaki suci kecil ini, Satan dan mereka yang berada di dalam tentera U.S telah memburu saya, dan sejak April 11 tahun 2007, mereka telah mengikat saya di dalam jasad-jasad yang amat keras, yang berfungsi dengan frekuensi di luar spektrum yang dapat dilihat, dan alat-alatan dahsyat ini telah mengakibatkan saya menderita dengan amat banyak. Dan, sedihnya, anaklelaki kecil suci ini juga terikat dalam keadaan yang dahsyat ini! Penyerangan-penyerangan dahsyat ini cumalah sebahagian daripada pemburuan mereka terhadap saya, tetepi meskipun demikian, kata-kata ini akan dipenuhi, bahawanya dia memburu wanita itu.

 

Ambil perhatian terhadap kata-kata Alkitab ini, yang telah terjadi berkenaan Wahyu Bab Dua Belas, kerana kerja-kerja ini telah berterusan untuk sepuluh tahun yang lepas,  dengan bermulanya di Afrika Selatan, di tengah-tengah penganiayaan yang hebat di musim panas 2004. Jika kamu tidak faham apa yang kamu sedang baca, kembali dan baca tulisan-tulisan ini semula. Dan, buatlah beberapa salinan ketika kamu ada di sana dan edarkanlah salinan-salinan ini, kerana kerja-kerja ini ialah satu kerja yang teramat penting, tetapi kebanyakan orang tidak sedar ini, ini kerana kempen hujat dan benci yang diarahkan kepada saya.

 

Oleh kerana hakikat bahawa saya tinggal di Arkansas, dan kerana hadiran tiga portal interdimensi ini, banyak ahli-ahli sihir telah membanjiri tempat ini, dan menjadikan kawasan pertengahan Arkasas tempat latihan sedunia untuk ahli-ahli sihir, yang mereka merujuk sebagai “Cotigo Bay” yang telah direlokasikan. Saya telah terdengar beberapa orang antara mereka yang mengatakan ibu pusat Cotigo Bay mereka sebenarnya berada di bawah dasar Gulf of Mexico, di luar perairan Florida, tetapi dalam desakan mereka untuk memiliki program angkasa lepas mereka, mereka telah pindahkan kebanyakan diri mereka ke sini. Program angkasa dunia ini dijalankan oleh Satan, oleh hamba terkawal minda dia dan ahli-ahli sihir dan Satanis-satanis berpangkat tinggi. Apabila saya berkata mengenai Satanis-satanis berpangkat tinggi, saya juga merujuk kepada mereka yang merupakan anak-anak Satan, yang telah dikacukkan untuk menjadi keturunan reptilia berpangkat tinggi. Keturunan makhluk asing ‘mistikal’ ini, sebagaimana dipanggil mereka, memerintah dunia, tetapi mereka bukan makhluk asing, cuma malaikat memberontak (fallen angels), yang telah berada di sini untuk waktu yang sangat lama, malah sejak permulaannya. Dan, walaupun anak-anak keturunan ini nampak macam manusia, mereka cuma nampak seakan manusia sahaja. Mereka adalah antara orang yang paling jahat, paling keji, paling menipu, paling memperdaya, paling ganas yang kamu akan jumpa. Mereka ini adalah orang yang suka jahat dan suka penipuan. Mereka adalah penipu pathologikal! Mereka suka semua benda yang gelap dan tercaci dan mereka semua bunuh bayi dan kanak-kanak, mengorbankan mereka ini kepada Satan bagi mendapatkan kuasa, prestij dan wang; dan sebagaimana yang saya faham, Satan sedut cahaya budak dan bayi ini apabila mereka sedang mati, supaya dia boleh ada kuasa, yang terbentuk dari cahaya ini, sebagai satu baju cahaya untuk dirinya, dengan demikian dia ternampak seakan malaikat cahaya. Kerana, dia tiada cahaya, dia cuma angin yang gelap dan jahat!

 

Saya sudah menjadi sasaran mereka untuk bertahun-tahun dan telah menderita dengan teruk akibat daripada penyerangan yang banyak mereka, tetapi saya percayakan Penyelamat Terberkat kita dan saya percaya dalam Tuhan Berkuasa dan saya telah dikekalkan nyawa dan masih dilindungi tak kira apa jenis sihir yang dihumban ke arah saya. Dalam penyerangan mereka terhadap saya, mereka telah kehilangan ramai ahli sihir, yang kini berada di neraka, atau di Kegelapan Luaran, mungkin sebanyak 150 hingga 200,000 orang mereka! Ya, kamu dengar dengan betul; kerana mereka ada apa yang dipanggil ahli-ahli sihir “komposit” yang berjalan dalam kumpulan, ramai antara mereka telah diperkecilkan semacam makhluk elf kecil, yang bersifat kanibal, dan mereka bergerak sebegini dalam kumpulan. Ya, mereka telah sasarkan saya, kerana kerja Wahyu Dua Belas ini, yang saya telah berada di dalam untuk lebih daripada sepuluh tahun dan juga sebab portal-portal interdimensi, yang tersambung kepada saya. Tetapi, Satan ada masalah sekarang dan saya akan bercerita kepada kamu mengenai kemenangan terbaru Tuhan Berkuasa kita dan penewasan Satan ini, tetapi bertahanlah sekejap lagi dengan saya; kerana kamu perlu memahami maklumat latar belakang ini.

 

Saya telah nampak program angkasa sedunia Satan dari dalam ke luar, dan tahu mengenai program angkasa ini lebih daripada hampir semua orang, orang yang bukan sebahagian daripadanya, kerana bukan sahaja saya telah menjadi penerima serangan mereka untuk sekian tahun ini, tetapi juga apabila mereka berjalan naik turun dalam portal-portal ini, saya telah terdengar beribu-ribu perbualan mereka. Mereka jahat dan mereka adalah orang yang, suka melakukan jahat, rumput-rumput, yang akan dibakar, tetapi meskipun demikian, ini nampaknya tidak mempengaruhi ahli-ahli sihir ini, yang mempertahankan kejahatan mereka, dan membanggakan diri mereka dalam melakukan kejahatan yang paling jahat yang dapat dibayangkan sesiapa pun! Dan, seperti lalat ke madu, mereka telah tertarik kepada saya, kerana portal-portal interdimensi ini. Oleh itu, saya telah ketahui dengan bagus mereka yang jahat ini, Satan dan anak-anaknya, dan saya ketahui beberapa perkara mengenai Annunaki dan hamba-hamba mereka, yang dirujuk oleh sesetengah orang sebagai Endurictins. Dan, Grey juga, yang berbeza, kerana tidak dapat tahan diri daripada portal-portal ini, mereka datang berperang dengan saya, walaupun peperangan sebenar mereka adalah terhadap Tuhan Berkuasa kita dan Anak Terharganya, Penyelamat Terberkat kita. Tetapi, sebagaimana Penyelamat kita berkata kepada golongan Grey “bertaubat dan Aku akan berikan kamu baju bersih,” jugalah sebegitu pesanan Dia kepada semua mereka. Dan, saya telah terdengar doa-doa beberapa antara mereka dan percaya bahawa sebilangan daripada mereka, ingin bertaubat, walaupun mereka terus melayan Satan.

 

Selepas Satan dan hamba tentera U.S. Dia pecah masuk ke portal ini di pertengahan bulan Januari 2013, Penyelamat kita memang ada membawa mereka ke tempat yang suci itu! Tetapi, mereka patut tidak dapat pecah masuk kalau bukan kerana pada masa itu ia sedang membuka dan mereka ternampak cahaya dari alam atasan apabila ia memancar turun di mulut saya, dan mereka tahu bahawa mereka ada satu pembukaan, Satan memaksa buka satu pembukaan di portal itu, dan pembukaan itu melalui tepi muka saya dan memasuki kerongkong saya dan dengan sedemikianlah, dia membuat saya sakit dengan amat banyak. Portal ke Alam Atasan ini sedang membuka kerana anaklelaki kecil ini hampir nak dilahirkan kembali ke tempat takhta Tuhan, kembali ke Alam Atasan. Dan, Satan dan malaikat terjatuh ini, kerana ingin kembali ke alam atasan dan mengukuhkan tempat mereka di Alam Atasan, terdesak dalm percubaan mereka untuk mengoyakkan satu pembukaan memasuki portal ini.

 

Anak suci kecil ini berada dalam perjalanan balik rumah, dan Penyelamat kita memang telah datang untuk membawa dia pulang pada Mac 01, 2013. Saya berada di portal itu dengan Penyelamat kita dan dengan anak terkasih ini sebaik sebelum dia diambil dan saya begitu ingin lenyap dengan mereka berdua dan tidak pulang. Satu ketenteraman besar meliputi saya pada hari itu, ketenteraman yang saya tidak akan lupa. Saya tahu saya patut bersama mereka, tetapi, kerja saya belum habis dan ia juga belum habis pada waktu ini, tetapi saya percaya satu titik penting yang besar telah tercapai; dan saya akan bercerita kepadamu mengenai titik penting ini sebentar nanti.

 

Tidak lama selepas mereka pecah masuk, Penyelamat kita membenarkan komander angaksa itu untuk menghantar satu ekspedisi ke atas dan untuk mencari tempat suci itu. Ini kemudian menjadikan mereka mendakwa bahawa tempat itu milik mereka kerana mereka telah menjumpainya. Bukan sahaja Penyelamat kita benarkan mereka untuk mencari tempat suci itu, tetapi Dia benarkan mereka datang ke Tempat Suci itu, ke Gunung Suci itu. Itu adalah pada waktu awal musim bunga 2013 apabila Penyelamat kita berkata kepada mereka, “Datang dengan tenteram kepadaKu dan Aku akan berlaku tenteram terhadapmu,” tetapi mereka tidak datang dengan tenteram, mereka datang dengan ganas, membunuh dan mengorbankan roh tidak bersalah kepada Satan! Mereka melakukan keganasan sedemikian di muka Penyelamat kita sehinggalah Dia menghumban mereka turun, dan koloni kecil itu, yang Dia benarkan mereka untuk letak di sana, terurai.

 

Tetapi, tidak lama kemudian, Penyelamat kita mula membina, dan sebagaimana yang saya faham, tempat berekreasi, dan hotel-hotel dan ada antara mereka tertanya-tanya sama ada mereka boleh tinggal di tempat itu. Walaupun koloni itu telah terrurai, mereka tidak dihumban turun sekaligus! Penyelamat kita benarkan mereka untuk tingal di tempat-tempat ini, sebagaimana yang saya faham. Saya terdengar ada yang bercerita mengenai bagaimana mereka dilayan seolah orang diraja. Saya cuma boleh beritahu apa yang saya terdengar apa yang diceritakan oleh ramai orang. Satu hari sedangkan beberapa juruterbang bersedia nak melimpasi portal itu dalam kapal untuk pergi ke tempat suci itu, saya terdengar seorang wanita berkata kepada satu lagi wanita, “ Dia tidak percaya pun! Tetapi dia telah nampaknya! Kami semua sudah nampaknya! Kami dikelilingi malaikat!” Saya terdengar seorang lelaki lagi yang berkata, “ Saya sedang duduk di hotel itu dan pandang keluar dan ternampak kuda-kuda itu. Saya pandang sekeliling saya dan ia nampaknya orang lain yang ada di situ tidak nampak kuda-kuda itu, kuda-kuda yang paling cantik. Mereka datang dan berdiri di situ, di luar hotel itu sahaja, begitu cantik dan teragung dan dengan tiba-tiba mereka lenyap!”

 

Ya, mereka pergi ke satu tempat luar semulajadi. Dan, dari apa yang saya dengar, Penyelamat kita berbuat baik terhadap mereka, menginapkan mereka di hotel yang amat teragung, yang Dia bina untuk mereka, dan sebagaimana yang saya faham, Dia habiskan banyak masa dengan mereka, dan mengajarkan mereka banyak perkara. Penyelamat kita sememangnya baik terhadap anak-anak Cain, Cain ialah anak sulung, anak Satan! Jadi, anak-anak Satan tidak boleh lagi kata bahawa mereka dinafikan harta pusaka mereka; kerana Penyelamat kita telah benarkan mereka untuk mendirikan satu koloni di gunung suci itu, sehinggalah mereka mula membunuh orang tidak bersalah dan Dia humban mereka turun dan Dia kemudian tidak benarkan mereka memasuki tempat suci itu. Sebagaimana yang saya faham, waktu Dia tidak lagi benarkan mereka masuk adalah sekitar Disember 2013, tetapi sebagaimana yang saya faham juga, beberapa antara mereka masih dapat naik ke sana dengan jemputan.

 

 Kemudian, adanya lagi projek Mars, itu sesuatu perkara yang berlainan. Sejak hari pertama di Januari 2013, apabila mereka pecah masuk ke dalam portal interdimensi ini, yang tersambung ke badan saya (tindakan mereka menyebabkan saya berderita), niat mereka adalah untuk kembali ke Mars. Dan, ke Mars, sememangnya mereka pergi, pada mulanya mereka membina satu bilik di bahagian bawah portal ini, dan di bilik itu, mereka bercadang untuk mengorbankan kanak-kanak, tetapi Penyelamat kita tidak akan benarkannya; kerana tempat suci itu telah menjadi tempat rehat untuk anaklelaki suci itu, yang ada bersama saya untuk hampir tujuh tahun. Dan, dia masih berada di tempat itu!

 

Tetapi, mereka berkumpul di situ, untuk mengorbankan kanak-kanak; dan mereka berbuat demikian tidak lama selepas mereka pecah masuk ke tempat suci itu. Saya terkejut satu hari kerana saya terasa satu getaran besar di portal itu, ia menggoncangkan badan saya dengan hebat dan pada masa itulah ramai antara elit ini yang merupakan pembunuh bayi dibunuh. Saya tertanya-tanya mengenai Pope yang sebelum ini, samada dia antara mereka yang terbunuh, kerana ia adalah pada keesokan harinya dia bersara dari jawatannya dengan Vatican. Tetapi, orang lain juga turut terbunuh dan ada sebab untuk kita percaya bahawa salah seorang dari orang Atasan Google memang terbunuh dalam acara pengorbanan Satanik itu. Apabila mereka mula-mula naik, ada yang berjalan kaki, saya terdengar seorang budak lelaki jerit pada saya, “Jangan berdoa kepada Tuhanmu!” Dan, saya teringat, “Budak, baik kamu harap saya berdoa kepada Tuhan saya!” Sebelum itu, saya terdengar salah seorang mereka kata, ‘Itu budak Google,” tetapi dia enggan pergi bersama wanita itu, yang naik ke atas dengan budak kecil itu. Saya terdengar wanita itu apabila dia naik, dia mententeramkan anak kecil itu, dan dia kata, “Ini sebabnya kita sedang melakukan ini.” Buat apa, mungkin saya tanya? Oh, mungkinlah cuma memetakan Mars oleh orang-orang Google, wanita itu juga merupakan wanita yang selalu naik turun dengan dua orang pegawai dari National Security Agency. Adakah itu wanita Google? Adakah dia kehilangan suaminya dalam acara pegorbanan Satanik itu?

 

Kemudian, Kalian yang Tersayang, dengan begitu banyak aktiviti dalam portal itu, dan dengan anak suci dan terkasih ini masih berada di tempat itu, kata-kata Alkitab berikutan akan terjadi: “Dan naga itu berdiri di hadapan perempuan yang hendak melahirkan itu, untuk menelan Anaknya, segera sesudah perempuan itu melahirkan-Nya.” (Wahyu 12:4) Dan, Satan berdiri di portal itu di muka anak suci ini sedangkan banyak kapal sedang naik turun dalam kerja permulaan mereka untuk membina koloni mereka di tempat suci itu. Dia tiada di sini untuk kira-kira tiga minggu dan tidak tahu menenai koloni kecil di tempat suci itu, jadi bila dia kembali, dia ternampak banyak aktiviti. Satan tidak gembira, kerana dia tidak memberi arahan untuk pembinaan koloni kecil itu; dan saya terdengar dia tanya anak suci dan terharga ini: “ Siapa yang bertanggungjawab untuk ini?” Dan, saya terdengar suara anaklelaki suci ini berkata, “Ia adalah negara ini, dan itu, itu...negara lain.” Begitu terkasih, suci dan tidak berdosa. Dia tidak tahu nama negara lain itu, atau kumpulan negara-negara, “ “United Kingdom.”

 

Dan, satu lagi ayat terjadi, “Maka ia melahirkan seorang anaklelaki, yang akan menggembalakan semua bangsa dengan gada besi; tiba-tiba Anaknya itu dirampas dan dibawa lari kepada Tuhan dan ke takhta-Nya.” (Wahyu 12:5) Dan, dia, anak terkasih itu, diambil ke takhta Tuhan pada Mac 01, 2013. Oh,betapanya sengsara yang saya mengalami pada hari itu! Dalam sengsara itu, begitunya sakit, kaki saya terjadi lumpuh, kemudian belakangku dan leherku. Dan, dalam kesakitan yang begitu besar, saya terdengar seorang berkata, “Di mana budak lelaki itu? Kami tidak nampak dia untuk selama lima jam.” Dan, begitu sahaja, begitu cepat, dia diambil, tetapi anaklelaki kecil yang terkasih itu kembali kepada saya pada waktu malam dan berkata, “Mama, ayah akan melakukan sesuatu untuk kamu!” Dan, Penyelamat Terberkat ini melakukan sesuatu untuk saya untuk melegakan sengsara dahsyat yang saya berada dalam; kerana mereka yang jahat ini, dalam usaha membesarkan portal ini, telah mensisipkan sebuah kapal terbang British ke dalam portal ini, yang terlampau besar, ini mengakibatkan kesakitan yang begitu hebat sehinggalh sistem saraf saya melimpasi hadnya dan saya agak inilah punca saya terlumpuh, tetapi Dia bebaskan Aku dan Dia juga tambahkan satu lagi portal dan beri saya beberapa pengalaman luar semulajadi yang luar biasa, tetapi itu cerita lain. Jadi, satu lagi ayat akan terjadi: “Ia sedang mengandung dan dalam keluhan dan penderitaannya hendak melahirkan ia berteriak kesakitan.” (Wahyu 12:2)

 

Siapakah tuan-tuan alam semesta ini? Adakah kebenaran ini disembunyikan dengan baik dalam bab ke-dua belas Buku Wahyu? Ya, saya percaya sebegitu! Dan, saya percaya bahawa “rahsia” ini berada di dalam Wahyu 12:3. “Maka tampaklah suatu tanda yang lain di langit; dan lihatlah, seekor naga merah padam yang besar, berkepala tujuh dan bertanduk sepuluh, dan diatas kepalanya ada tujuh mahkota.” Kalian yang dikasihi, ada satu waktu yang lepas di mana ia nampaknya Naga Merah ini sememangnya Nibiru, planet itu, yang dipanggil “Naga Merah” oleh orang silam, dan ini mungkin masih akan terjadi, di mana Naga Merah ini kembali dan tunjukkan dirinya di langit. Tetapi selain daripada itu, saya percaya bahawa ayat Alkitab ini merujuk kepada satu lagi naga Merah dan Naga Merah itu ialah Satan! Kerana, dia seekor naga dan dia naga yang amat jahat, tetapi dia bukan satu-satunya naga, ada naga-naga yang lain, Leviathan merupakan satu lagi dan Naga Kegelapan Luaran merupakan satu yang lain. Tetapi, Satan juga ada anak-anak dia sendiri, anak-anak naga, yang seperti dia, jahat dalam segala, suka semua pembohongan dan suka semua perkara jahat, Tetapi, sekarang biar kita belajar ayat Alkitab ini, “Maka tampaklah suatu tanda yang lain di langit; dan lihatlah, seekor naga merah padam yang besar, berkepala tujuh dan bertanduk sepuluh, dan diatas kepalanya ada tujuh mahkota.”

 

Apakah misteri ini, Kalian yang Dikasihi? Adakah ini ketua-ketua negara-negara, yang ingin dikenali sebagai “tuan-tuan alam semesta?” Tujuh negara itu, negara-negara G-8? Saya akan bercerita kepadamu satu penglihatan, yang Penyelamat kita berikan kepada saya dua hari yang lepas, Dalam penglihatan itu, saya capaikan tanganku dan tertangkap satu partikel debu dan partikel debu itu kemudiannya diperbesarkan di dalam tangan saya. Partikel debu itu ada sesuatu padanya, iaitu satu bentuk oktagon dan dalam bentuk oktagon itu ada tujuh bulatan memusat dan di tengah-tengah bulatan memusat ini merupakan satu tempat bulat, yang seakan kertas bakar yang berwarna krim. Apabila saya memandang bentuk oktagon itu, yang terduduk di atas partikel debu yang diperbesarkan itu, saya mula tertanya apa yang dimaksudkan dengan kepingan oktagon itu bermaksud, dan apa yang datang ke minda saya ialah negara G-8, kumpulan itu, yang ada hubungan perdagangan, dan Rusia merupakan ahli ke-lapan. Tetapi Rusia kebelakangan ini telah tidak sepakat dengan tujuh negara yang lain itu, ia ditolak keluar kerana mereka memimpin bank BRICS, yang melawan Bank Federal Reserve, iaitu melawan mata wang dunia, dolar U.S. Jadi, tertinggallah tujuh, walaupun Rusia sememangnya sebahagian daripada program angkasa ini. Tujuh negara di dalam program angkasa itu dan keseluruhannya akan ditukar ke debu! Debu! Dan, saya percaya bahawa waktu itu tiba sudah!

 

Jadi, saya turut percaya bahawa tujuh bulatan ini melambangkan tujuh negara dagang ini, yang sebahagian daripada agensi angkasa sedunia ini, tuan-tuan alam semesta itu sebagaimana yang mereka ingin dipanggil, sekurang-kurangnya sebahagian daripada mereka. Seperti yang saya faham, tujuh negara organisasi dagang dunia ini ialah: USA, Great Britain, Canada, France, Germany, Italy dan Jepun. Adakah mereka ini telah memahkotakan diri mereka, dengan menjadikan diri mereka amat penting dengan program angkasa dan melalui organisasi dagang sedunia? Tetapi, bagaimana dengan sepuluh tanduk itu? Adakah sepuluh tanduk itu merupakan sepuluh negara, sepuluh negara Eropah, negara-negaranya ialah Belgium, France, Germany, Greece, Italy Luxemborg, Netherlands, Portugal, Spain dan United Kingdom? Ia nampaknya sebegitu? Dan, betapa besarnya perkar yang dilakukan negara-negara ini di alam langit, naik turun dengan keangkuhan, dengan perlunya melimpasi jalanan ini, yang disambungkan kepada saya, tetapi masih benci saya lebih daripada yang dapat dibayangkan sesiapa pun! Ini bukan hubungan kasih/benci! Merak benci saya dengan benci yang amat besar dan walaupun mereka perlu melimpasi portal-portal ini dan portal-portal ini adalah satu-satunya jalan yang mereka dapat memasuki Alam Atasan ini, mereka telah berulang-ulang cuba bunuh saya.

 

Tetapi, Penyelamat Terberkat kita dan Bapa Terkasihnya telah selamtkan saya dan anak-anak suci ini, siang dan malam untuk sekian tahun ini. Betapa terberkatnya saya! Betapa syukurnya saya dan Saya akan memuji mereka selama-lamanya! Kemuliaan kepada Tuhan Berkuasa kita dan kepada Anak Terberkatnya, Penebus Indah kita, selama-lamanya; kerana tiada yang dapat selamat seperti mereka. Nyanyilah pujian mereka; kerana Mereka cantik, begitu indah, begitu penuh dengan kasih, belas kasihan, dan pengampunan. Jangan lupakan Mereka; kerana kamu akan perlukan Mereka! Mereka sayang kamu, Kalian yang Terharga dan Terkasih. Panggillah Mereka denga kerap dan berdoalah; kerana Mereka akan dengarkan kamu. Mulia, kemuliaan kepada Tuhan Berkuasa kita dan kepada Anak Terberkatnya selama-lamanya!

 

Sekarang, kita boleh bercerita sedikit lagi mengenai kepala-kepala dan mahkota-mahkota ini. Di mana lagi kita nampaknya disebutkan lagi? Di Wahyu Bab Tiga Belas, kami nampak kata-kata ini, “ Dan ia tinggal berdiri di pantai laut, lalu aku melihat seekor binatang keluar daro dalam laut, bertanduk sepuluh dan berkepala tujuh; di atas tanduk-tanduknya terdapat sepuluh mahkota dan pada kepalanya tertulis nama-nama hujat.”

 

Kami telah berfikir mengenai tujuh kepala dan tujuh mahkota ini, dengan menghubungkannya kepada program angksa lepas antarabangsa ini dan organisasi dagang sedunia ini, tetapi sekarang kita boleh nampak tujuh kepala dan sepuluh tanduk, dengan sepuluh mahkota. Kami nampak sekali lagi tujuh negara dagang ini, tetapi [ada] sekumpulan negara yang lain, malah sepuluh negara, yang diwujudkan dengan kuasa besar, sepuluh negara ini kemungkinana besar merupakan sepuluh negara Eropah; kerana mereka kini ada sepuluh mahkota. Sekarang, dalam dunia ini kita nampak pencelutan sedang berlaku, kita nampak NATO, cabang tentera tujuh negara ini dan sepuluh negara ini, dan mereka sedang menggunakan NATO untuk menyerbu Rusia, kerana Rusia telah mengacau status dagang dunia mereka. Dan, NATO, cabang tentera negara-negara ini, sedang bersedia untuk berperang dengan Rusia, organisasi NATO itu telah ditubuhkan oleh USA dan masih lagi, pada bahagian besarnya, dipimpin oleh negara ini. Ingatlah perkara-perkara ini.

 

Tetapi, untuk sekarang, kita akan fokus semula pada Wahyu, Bab Dua Belas, terutamanya  pada Wahyu 12:7-9. Semalam, dan sepanjang malam, saya sedar bahawa berlakunya satu kejadian pembuangan, satu kejadian pembuangan besar dari Alam Atasan, sememangnya pembuangan besar dari pengkalan Mars mereka. Ia mungkin mengejutkan kamu untuk ketahui bahawa portal ini, yang disambungkan kepada saya, juga disambung dengan pembukaan di neraka dan adanya satu lagi cabang, yang pergi dari situ ke Kegelapan Luaran. Sekian bulan-bulan yang lepas ini, saya telah saksikan pergerakan jiwa-jiwa, manusia dan juga bukan manusia, yang dibuang samada ke neraka, atau ke Kegelapan Luaran dalam perjalanan mereka dari Mars, terutamanya. Dan, semalam, pada waktu malam September 15 dan 16, saya dikenakan hentaman yang banyak apabila banyak apabila berlakunya penarikan jiwa yang besar dari Mars dan mereka ini berada dalam perjalanan ke tempat-tempat hukuman ini, tetapi saya faham juga ada antara mereka yang berada dalam perjalanan kembali ke kem Robinson.

 

Dalam perjalanan mereka, saya terdengar beberapa antara mereka yang mengatakan bahawa satu sedutan yang hebat telah bermula di pengkalan Mars dan ada yang bercakap mengenai bagaimananya sebahagian daripada pengkalan ini telah mula bertukar menjadi pasir dan bahawa ada banyak jiwa-jiwa yang ditarik turun dari pengkalan itu. Ayat-ayat sedemikian diulangi berkali-kali dan berulang-ulang sedangkan jiwa-jiwa ini ditarik turun dan ada antara mereka yang nampaknya macam berharap bahawa saya dapat dengarkannya. Ada yang nampaknya tidak kisah, walupun ada juga yang berwas-was, apabila mereka rasa saya dapat dengar perbualan mereka. Tetapi, semasa berlakunya pergerakan begitu banyak jiwa, begitu ramai yang nampaknya tidak kisah kerana nampaknya mereka ingat bahawa mereka akan pergi samada ke neraka, atau ke Kegelapan Luaran, walaubagaimanapun. Saya terdengar beberapa antara mereka yang berkata bahawa mungkin ada seramai 260,000 orang yang berada di pengkalan Mars itu, dan antara mereka mungkin ada seramai 300-400 Grey tinggi, seramai 500 Endurictins (hamba Annunaki), seramai 50 orang terkaya di dunia dan mungkin 300 hingga 400 jiwa, yang telah bertaubat dan kasihi Penyelamat kita. Saya terdengar antara mereka yang berkata bahawa pengkalan ini mula bertukar menjadi pasir dan apa yang berada di dalamnya mula bertukar menjadi pasir dan pasir ini mula untuk disedut ke bawah dan kembali ke portal ini, dengan ramai jiwa di bersamanya. Saya terdengar mereka menjerit untuk sebahagaian besar malam itu dan masa saya terbangun pada waktu awal pagi, saya sedar bahawa saya tidak terdengar suara orang lagi, tetapi saya cuma tahu bahawa banyak barang yang sedang turun. Tetapi, saya kembali tidur dan terdengar lebih lagi yang turun ke bawah. Tetapi, adakah ini kesemuanya jiwa-jiwa? Dan, adakah ini kesemuanya pengkalan itu? Ini, saya tidak tahu!

 

Pada waktu yang lepas, terutamanya apabila saya tahu mengenai kegiatan mereka mengorbankan orang yang tidak berdosa, saya akan menangis ke arah Penyelamat kita. Dan, saya tahu mengenai beberapa kejadian di mana Penyelamat kita hantarkan penghakiman terhadap pengkalan Mars itu. Dan, walalui penghakiman ini, saya faham, bahawa sebahagian daripada pengkalan Mars ini telah dimusnahkan, dan saya telah faham bahawa banyak barangan mereka dibawa turun ke api neraka dan juga ramai jiwa, yang juga turun ke penghukuman ini. Tetapi, Penyelamat kita akan benarkan mereka untuk naik semula dan bawakan lebih banyak lagi barangan dan orang ke Mars. Sedangkan seorang daripada mereka melimpasi pada waktu awal pagi ini, saya terdengar orang itu berkata bahawa Satanis-satanis jahat ini telah mengrobankan seramai 5000 orang di Mars, semenjak mereka pecah masuk ke portal ini, iaitu, semenjak pertengahan Januari 2013. Saya tidak tahu samada bilangan ini betul atau tidak, tetapi saya percaya mereka akan melakukan perkara sedemikian.

 

Kalian yang Dikasihi, mereka ini gila. Kebanyakan mereka, mengikut sebarang buku panduan kesihatan mental, akan dikelaskan sebagai kecacatan mental. Ramai antara mereka adalah orang yang betul-betul gila, biasanya dengan personaliti yang pelbagai dan mereka, lebih lagi, tidak hormat sebarang undang-undang. Mereka tidak diperlukan untuk menghormati sebarang undang-undang, sebaliknya melanggar semuanya, dengan berkata bahawa mereka tidak berkerja untuk kerajaan ini, tetapi mereka bekerja untuk Satan. Mereka ini adalah dia, yang memanggil betul sebagai salah dan hitam sebagai putih dan mereka; berkerja keras untuk menapiskan jiwa kamu ke neraka! Betul, jiwa kamu! Jika saya kata jiwa-jiwa, tahap serius apa yang saya kata tidak akan tercatat dengan kamu. Mereka bertungkus untuk memusnahkan jiwa kamu! Peperangan sedang berlaku dan ia sangat besar!

 

Kalian yang Dikasihi, berkaitan dengan pergerakan besar ini, yang berlaku sepanjang malam, saya tidak boleh cakap dengan pasti samada mereka semuanya dihumban turun dan saya tidak boleh cakap dengan pasti samada mereka yang jahat ini akan kembali ke pengkalan Mars itu atau tidak. Tetapi, saya tahu bahawa mereka telah menerima satu kehilangan besar; dan saya sememangnya berharap bahawa mereka semua dihumban turun dan tidak akan kembali ke situ. Kerana, kata-kata ini mesti terjadi dengan sepenuhnya: “ Dan naga besar itu, si ular tua, yang disebut Iblis atau Satan, yang menyesatkan seluruh dunia, dilemparkan ke bawah; ia dilemparkan ke bumi, bersama-sama dengan malaikat-malaikatnya.”

 

Kemudian, kita terbaca, “ Dan aku mendengar suara yang nyaring di syruga berkata: “Sekarang telah tiba keselamatan dan kuasa dan pemerintahan Tuhan kita, dan kekuasaan Dia yang diurapi-Nya, kerana telah dilemparkan ke bawah pendakwa saudara-saudara kita, yang mendakwa mereka siang dan malam di hadapan Tuhan kita.”

 

Kalian yang dikasihi, saya menantikan hari apabila satan akan dihumban turun dari Alam Atasan dan saya tidak lagi akan berada di bawah kakinya lagi! Kerana, ia tertulis di Wahyu 12:14, “Kepada perempuan itu diberikan sayap dari burung nasar yang besar, supaya ia terbang ke tempatnya di padang gurun, di mana ia dipelihara jauh dari tempat ular itu selama satu masa dan dua masa dan setengah masa.”

 

Apa yang kamu perlu tahu, dan ini teramat penting, ialah bahawa Satan dan negara-negara ini telah timbunkan pengkalan Mars ini dengan banyak senjata tentera, dengan kapal-kapal terbang tentera dan dengan pelbagai bekalan, supaya mereka boleh berperang dengan Penyelamat kita.

 

Kira-kira dua hari yang lepas, saya terdengar seorang wanita berkata, sedangkan dia menaiki ke situ denga kapal terbang, “Kami akan pergi ke tempat itu (Gunung Suci Tuhan kita) dan kami akan humbankan Dia turun (Penyelamat kita) dan kami akan humbankan anak-anak ini, (anak-anak suci, yang Penyelamat kita telah bagi, bukan sahaja anaklelaki suci, tetapi dua lagi anak-anak. Dia telah berkata bahawa Dia mungkin bagi saya sebanyak lima atau enam anak-anak. Dia beritahu saya mengenai pelan Dia untuk beri saya anak-anak ini semasa musim panas yang lalu apabila dia angkat saya naik, dan saya ada bersama dia untuk satu waktu.) Jadi, mereka tahu mengenai anak-anak ini! Kemudian, mengikut percakapan liar wanita ini, mereka akan ambil alih gunung suci ini dan akan minta bapa Penyelamat kita untuk letakkan mereka balik di Kerajaan Cahaya! Ya, ini adalah pelan mereak selama ini, untuk naik ke atas, untuk berperang dengan Penyelamat kita, untuk mengambil alih gunug itu, untuk kekalkan saya sebagai banduan selama-lamanya dan untuk halangkan sebarang daripada kamu untuk pergi ke tempat suci itu dan terima warisan kamu dengan Penyelamat kita. Oh, Ya! Ancaman mereka adalah benar dan penderitaan di bawah kaki Satan dan di bawah kaki orang tentera dahsyat ini dan di bawah kaki negara-negara ini adalah betul dan amat teruk! Mereka fikir bahawa mereka memiliki portal-portal ini dan mereka ada segala niat untuk menghalang semua kamu dari dapat naik ke tempat suci itu, yang merupakan warisan semua orang, yang kasihi Penyelamat kita dan Bapanya dan bertaubat! Meraka tidak akan menang, tetapi peperangan terhadap sesiapa dan semua kita, untuk halang kita daripada sampai sana , ialah, dan juga, akan jadi sangat besar! Jangan sangsi, kerana ia tertulis bahwa “ Maka marahlah naga itu kepada perempuan itu, lalu pergi memerangi keturunannya yang lain, yang menuruti hukum-hukum Tuhan dan memiliki kesaksian Yesus!”

 

Jadi, Kalian yang Dikasihi, Penyelamat kita dan Bapanya tahu mengenai pelan-pelan mereka! Dan samada peperangan ini habis semalam, saya tidak boleh cakap dengan pasti, tetapi tidak kira macam mana pun, “Tuan-tuan Alam Semesta” ini: akan dihumban turun tidak lama lagi. Mereka akan ditewaskan dan dihumban turun dari alam atasan selam-lamanya. Kerana, ia tertulis, “mereka tidak mendapat tempat lagi di syurga.”

 

Saya kasihi kamu, Kalian yang Dikasihi; dan kamu tahu apa yang kamu mesti lakukan! Tolong jangan abaikan saya! Bertaubatlah daripada salah laku kamu dan capaikanlah tanganmu dan peganglah Yesus! Pegang Dia dengan segala kuasa kamu. Yesus seorang adalah Penyelamat. Dia penuh dengan kasih dan belas kasihan! Kamu akan perlukan Dia dan Bapa Dia! Penyedut darah ini yang telah rampas seluruh dunia dan kamu tidak boleh lawan mereka, yang kamu tidak boleh nampak pun. Kamu tidak boleh tewaskan senjata-senjata, yang tidak boleh dikesan pun. Kuasa-kuasa dan prinsipaliti-prinsipaliti kegelapan besar sedang memerintah dunia; dan mereka ganas! Tetapi, mereak tidak setanding Tuhan Berkuasa kita. Seperti bagaimana Raja Nebuchadnezar tahu dan sebagaimana Raju Cyrus tahu, tiada yang dapat selamatkan seperti Tuhan dan Tuan Terberkat kita! Sertailah pasukan menang sekarang!

 

Bertaubat dan carikan seorang yang penuh denga roh [spirit filled] untuk membaptiskan kamu. Kemudian, orang penuh dengan roh ini akan berdoa untukmu dan kamu akan diberkatkan untuk terima Roh Tuhan yang cantik! Pergi ambilkan hadiah indah ini dan jangan pusing balik! Biawak-biawak sedang merangkap, tetapi Yesus menyelamatkan! Jika kamu inginkan doa, kirimkan saya pesangan ringkas.

 

Saya kasihi kamu semua, kalian yang Terkasih dan Terharga,

 

Linda Newkirk